Home Voeding Dag 5: Flytograaf – Fraiche Dwelling

Dag 5: Flytograaf – Fraiche Dwelling

0
Dag 5: Flytograaf – Fraiche Dwelling


Herinneringen zijn echt de beste souvenirs! Welkom bij dag 5 van mijn vakantie-giveaways. Doe mee en win 1 van de 5 fotoshoots met Flytograaf! Boek wereldwijd een geweldige lokale fotograaf om momenten huge te leggen die een leven lang meegaan.

Elke kans die ik krijg op een gezinsuitje, boek ik vakantiefotografie bij ‘s werelds beste: Flytographer. Bij de winactie van vandaag maken 5 personen kans op een fotoshoot van 30 minuten en een fotoboek! Je kunt met Flytographer shoots boeken in 350 steden over de hele wereld en het is een perfecte manier om speciale momenten met het hele gezin huge te leggen. Geen selfiestick of zelfontspanner nodig!

Flytograaf helpt mensen gemakkelijk vertrouwde lokale fotografen over de hele wereld te boeken! In de afgelopen tien jaar hebben ze meer dan 3 miljoen herinneringen vastgelegd, uitgebreid naar meer dan 385 steden over de hele wereld, hun fotografengemeenschap uitgebreid tot meer dan 600 flytografen en meer dan 20.000 moeders weer op de foto gekregen (YAY!). Hun fotografen leggen ongelooflijke herinneringen huge en bieden insidertips over de beste plekken om te eten, zien en doen in elke stad. Flytographer legt uw vakantie huge en levert het perfecte reissouvenir – onbetaalbare herinneringen!

Hier zijn enkele van mijn favoriete foto’s van verschillende Flytographers van mij en mijn familie:

Met deze winactie delen we het plezier naar 5 mensen! Doe mee en win 1 van de 5 fotoshoots van 30 minuten + fotoboeken (gecombineerde waarde is $ 2400 CAD), boekbaar OVERAL waar ze wereldwijd actief zijn.

Dag 5: Flytograaf

Hartelijk dank aan Flytographer voor deze prijs. Veel succes iedereen!

Fraîche Table Maaltijdplan: Het #1 maaltijdplan voor drukke gezinnen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here