Home Amusement Bekijk: KGF-ster Yash onthult de titel van zijn 19e movie, Poisonous

Bekijk: KGF-ster Yash onthult de titel van zijn 19e movie, Poisonous

0
Bekijk: KGF-ster Yash onthult de titel van zijn 19e movie, Poisonous


Yash onthulde onlangs de titel en releasedatum van zijn aankomende movie by way of een korte teaser. De movie, getiteld Poisonous – A Fairytale for Grown-Ups, staat gepland voor launch op 10 april 2025, een periode van drie jaar sinds zijn laatste launch, KGF 2, die in april 2022 op de schermen verscheen.

Jaja Jaja Jaja

Yash deelde de teaser op sociale media en citeerde Rumi en zei: “’Wat jij zoekt, zoekt jou’ – Rumi. Een sprookje voor volwassenen. #TOXIC @KvnProductions #GeetuMohandas.”


De titelteaser van één minuut toont Yash in een retro-persona, met een Fedora-hoed te midden van een sfeer getint in grijstinten. Om hem heen liggen half verbrande circuskaartjes en -kaarten, die verwijzen naar een historische actiethriller. Met title zijn kenmerkende hoed en een antiek pistool zetten de toon voor de movie. Rapporten suggereren dat de verhaallijn zich verdiept in de wereldwijde drugsmaffia. De movie is naar verluidt opgenomen in Goa, Sri Lanka en Londen.

Jaja Jaja Jaja

Deze teaser bevestigt ook de samenwerking van Yash met regisseur Geetu Mohandas, bekend om haar impactvolle werk in zowel de Bollywood- als de Malayalam-cinema. Haar movie uit 2019, Moothon, werd dat jaar geprezen als een hoeksteen van opkomend filmtalent. De combinatie belooft een intrigerende combine van various vertelstijlen.

Er gaan geruchten rond over de movie met drie main girls, waaronder Sai Pallavi. Er wordt echter op bevestiging gewacht.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here