Home Wereldnieuws Auto botst op vrachtwagen op snelweg, form van 8 verbrandt nadat deuren vastlopen

Auto botst op vrachtwagen op snelweg, form van 8 verbrandt nadat deuren vastlopen

0
Auto botst op vrachtwagen op snelweg, form van 8 verbrandt nadat deuren vastlopenVermoedelijk zijn de deuren van de auto na het ongeval vastgelopen en gingen niet meer open.

Lucknow:

Acht passagiers, onder wie een form, werden verbrand nadat hun auto gisteravond laat in Uttar Pradesh op een vrachtwagen in botsing kwam met een vrachtwagen op de snelweg en in model vloog. De auto, die centraal afgesloten was, hield de zeven volwassenen en een form dood in Bareilly, zei de politie.

Volgens beelden van de plaats van het ongeval werd de brandende auto opgemerkt op de Nainital-snelweg met de vrachtwagen ernaast. Vermoedelijk zijn de deuren van de auto na het ongeval vastgelopen en gingen niet meer open.

De auto was door een lekke band op de tegenoverliggende rijstrook terechtgekomen en ramde een vrachtwagen, aldus de politie. Ze zeiden dat de auto al in model stond toen ze ter plaatse kwamen.

“De auto kwam op de snelweg bij Bhojipura in botsing met een vrachtwagen en werd meegesleurd, waardoor de auto in model vloog. De auto was centraal vergrendeld, waardoor de mensen die erin zaten om het leven kwamen als gevolg van de model”, zegt Sushil Chandra Bhan Dhule, hoofdinspecteur van de politie. Politie, Bareilly.

De passagiers waren op weg om een ​​bruiloft bij te wonen, zei hij, eraan toevoegend dat hun lichamen voor autopsy zijn verzonden.

Ooggetuigenverslagen suggereren dat de auto te laborious reed en een deel van de scheidingswand brak om de andere kant te bereiken. De auto was eigendom van de eigenaar van een kruidenierswinkel genaamd Sumit Gupta, die hem aan de slachtoffers had uitgeleend, zei de politie, eraan toevoegend dat alle slachtoffers nog moeten worden geïdentificeerd.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here