Home Huisdieren Achtervolgd door de skeletten in de kast van mijn vrouw

Achtervolgd door de skeletten in de kast van mijn vrouw

0
Achtervolgd door de skeletten in de kast van mijn vrouwBeste Annie: Ik ben al bijna 50 jaar getrouwd met een geweldige vrouw. Dat alleen al zou onze relatie moeten verklaren: 50 jaar. Ik heb nooit van iemand anders gehouden. Onze verkering en huwelijk waren geweldig. Ze was alles wat ik wilde dat mijn vrouw en de moeder van mijn kinderen zouden zijn, en dat is ze ook geweest, op één element na. Ze loog tegen me over haar seksuele verledengedurende de tijd dat we aan het daten waren en daarvoor.

Ze had gesuggereerd dat ze, internet als ik, geen seksuele ervaring had. Twaalf jaar en vier kinderen in ons huwelijk, leed ze aan een emotionele inzinking vanwege een moeilijke jeugd en jaren van liegen tegen mij. Counseling bracht uit haar jeugd een hele puinhoop van geesten en goblins voort, en toen kwam eindelijk de grote. Ze had tegen me gelogen over haar maagdelijkheid en seksuele verleden. Wat dit met haar deed, was dat ze twee donkere jaren in haar leven doormaakte waarin therapie nodig was. Ze heeft nooit besproken of willen bespreken welke invloed dit op mij heeft gehad.

Mensen lezen ook…

Aanvankelijk vertelde ze me dat ze haar maagdelijkheid had verloren door een date-verkrachting. Later werd duidelijk dat dit weer een leugen was. Ik denk dat ze dat verhaal gebruikte omdat ze dacht dat ik het gemakkelijker kon accepteren. Daarna sliep ze daarna met nog drie jongens (wie weet hoeveel). Dat ze me dit allemaal vertelde, maakte die dag feitelijk een einde aan mijn huwelijk en begon aan ons tweede huwelijk. Ik hou nog steeds van haar, maar het is anders.

Ik ben al meer dan 38 jaar getrouwd met mijn beste vriend, mijn accomplice met wie ik alles deel: ons geld, ons huis, onze kinderen. Wij delen ons leven. De dag dat ze me de waarheid vertelde, was de intimiteit die we hadden verdwenen. We zijn meer zakenpartners die delen wat we van ons leven hebben gemaakt. Ze is volledig gefocust op onze kinderen en kleinkinderen. Ze heeft geen idee wat haar verleden met mij heeft gedaan. Zelfs op een seksloze ouderdom zie ik in mijn gedachten nog steeds visioenen van haar met die andere jongens, nog jong; ze verouderen nooit. In mijn gedachten komen ze elke dag bij mij op bezoek.

Counseling heeft mij gerustgesteld over mijn liefde voor haar en haar liefde voor mij, en heeft mij erop gewezen dat ik een heel ander ellendig leven had kunnen leiden als ik met iemand anders was getrouwd.. Soms kan het leven lijken op Belle en het Beest. Je krijgt ze allebei in handen. Ik geloof dat het retroactieve jaloezie OCD is.

Het is een verschrikkelijke vloek. Ik heb voor haar zonden moeten boeten. Een huwelijk hebben met de persoon van wie je houdt en weten dat verlangen en intimiteit werden weggegooid en aan andere jongens werden uitgedeeld, heeft alles veranderd. Mijn advies is om NOOIT te liegen over seksuele geschiedenis of particulars tijdens het daten. Het is zo destructief. – Echtgenoot in het donker

Beste echtgenoot in het donker: Het is begrijpelijk waarom u zich verraden en gekwetst voelt door de veranderende verhalen van uw vrouw door de jaren heen. Als we eraan gewend zijn om in een bepaald licht over de dingen te denken, voelen we ons vooral in het donker als we beseffen dat dit niet zo is. Misschien vond uw vrouw dat ze goede redenen had om u tegen haar verleden te beschermen. Misschien waren haar eerdere seksuele ontmoetingen inderdaad niet met wederzijdse toestemming gebeurd.

Misschien schaamde ze zich ervoor en wilde ze deze momenten waar ze niet trots op is niet met je delen. Wat de reden ook is, na vijf decennia huwelijk durf ik te wedden dat jij haar hart, haar karakter en wat haar werkelijk definieert beter kent dan wie dan ook.

Jullie moeten allemaal doorgaan met individuele therapie om de situatie te begrijpen en te zien hoe deze jullie blijft achtervolgen. Als je gevoelens van jaloezie en woede een intense vorm van OCD zijn, kan het zoeken naar hulp je de middelen geven om ermee om te gaan en deze te overwinnen. Zijn OokHet is belangrijk dat u zich gehoord en begrepen voelt door uw vrouw, dus daarvoor zou ik relatietherapie aanbevelen.

Uiteindelijk gaat het niet om de eerste persoon met wie ze heeft geslapen, maar om de laatste. Jij bent de persoon met wie ze een rijk leven wilde leiden. Verlies dat feit niet uit het oog.

Stuur uw vragen voor Annie Lane naar lieveannie@creators.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here