Home Voeding WELKE VOEDINGSREPEN ZIJN HET GEZOND? | beste eiwitrepen, gezonde ontbijtideeën, gezonde eiwitrepen en meer

WELKE VOEDINGSREPEN ZIJN HET GEZOND? | beste eiwitrepen, gezonde ontbijtideeën, gezonde eiwitrepen en meer

0
WELKE VOEDINGSREPEN ZIJN HET GEZOND?  |  beste eiwitrepen, gezonde ontbijtideeën, gezonde eiwitrepen en meer


In de huidige moderne tijd van een op de vlucht zijnde samenleving, waarin het soms onmogelijk is om aan tafel te gaan zitten voor een maaltijd, wordt het een uitdaging om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen die ons lichaam nodig heeft. Het vinden van eiwitrijk voedsel kan ook moeilijk zijn in deze wereld van kunstmatige ingrediënten, maar wij zijn hier om het een beetje gemakkelijker te maken.

Of u nu op zoek bent naar voedzame en gezonde snacks, opties voor onderweg om in uw levensonderhoud te voorzien, of gemakkelijk te consumeren eiwitrijk voedsel tijdens het sporten, reizen of werken; u bent op de juiste plaats.

Je hebt de time period eerder gehoord – Eiwitrepen.

De opkomst van eiwitrepen is echt prijzenswaardig. Eiwitrepen zijn overal, internet als een mobiel netwerk. Ze roepen je naam vanuit de supermarkt, het plaatselijke café, benzinepompen, kantoorruimtes, universiteitscampussen, sportscholen, vluchten, enz. Ze lijken te handig en ook als gezonde snackideeën om te hebben tijdens het reizen, werken of als tussendoortje. een post-workout snack om jezelf een enhance te geven. Toch zijn ze niet het beste; ze hebben een lange houdbaarheid.

Waarom alleen eiwitrepen?

Op de markt vind je de meest ongezonde eiwitrepen die er zijn. De meeste zitten boordevol toegevoegde suikers, kunstmatige smaakstoffen, eiwitten van lage kwaliteit, verzadigd vet en ongezonde conserveermiddelen.

Niet alle eiwitrepen zijn hetzelfde, en het kan een uitdaging zijn om de beste te vinden die bij jouw behoeften en voorkeuren previous. Dus hoe bepaal je welke eiwitrepen de moeite waard zijn?

Hieronder volgen de factoren waarop u zich moet concentreren bij het kiezen voor de beste eiwitrepen:

  • Ze moeten een perfecte balans hebben tussen eiwitten, vezels en gezonde vetten om je tevreden te stellen.
  • Ze moeten noten, volle granen, boter en fruit bevatten.
  • Het is cruciaal om caloriebewust te zijn. Zorg ervoor dat uw eiwitreep 130-400 calorieën van het totale aantal calorieën bevat.
  • Doe je greatest om toegevoegde zoetstoffen te vermijden en zoek naar de zoetheid van volledige voedselingrediënten zoals dadels, gojibessen, appels en ander fruit.
  • Geef de voorkeur aan hoogwaardige eiwitbronnen in repen, zoals wei-eiwitisolaat, erwteneiwit, bruine rijsteiwit, eiwit, noten en zaden, tuinboneneiwit, hennepeiwit, amandelboter, pindakaas en grasgevoerd vlees.
  • Vetten zijn belangrijk voor het lichaam om voedingsstoffen op te nemen en je te helpen verzadigd te blijven. Zorg er daarom voor dat uw eiwitreep gezonde vetten bevat, zoals amandelen, noten en zaden, enz., in plaats van plantaardige oliën, en zorg ervoor dat u deze met mate gebruikt zoals noten, maar ook gezond is, veel voedingsstoffen bevat in kleine hoeveelheden en dat een portie voldoende is. sleutel.

Hieronder volgen onze topkeuzes NASHUA-VOEDING’S eiwitrepen die een plekje in je voorraadkast verdienen. Ze sluiten niet good aan bij onze gedeelde aanbevelingen, maar het zijn nog steeds de gezondste eiwitrepen uit onze winkel als je in de knel zit. Daarom raden wij aan om de bovenstaande aanbevelingen zoveel mogelijk op te volgen. Nadat we het beste van het beste uit onze winkel hebben ontdekt, zijn dit deze:

gezonde snackideeën

Heerlijk en knapperig, onze Caramel Crunch HealthSmart-eiwitrepen zijn greatest verkopend en smaken zeer vergelijkbaar met een Nestle’s crunchreep met melkchocolade. Met heerlijke karamel en knapperige nuggets verpakt in rijke chocolade, is deze HealthSmart-eiwitreep het beste als gezond ontbijt en maaltijd om mee te nemen, of je nu onderweg bent of op kantoor werkt.

gezonde ontbijtideeën

De voedingsfeiten: Deze HealthSmart Protein 1 Bar (42 g) levert 170 calorieën, 6 g totaal vet (4,5 g verzadigd vet), 5 mg ldl cholesterol, 85 mg natrium, 16 g totaal koolhydraten, 8 g suikers en 15 g eiwit. Bezoek onze productpagina voor meer informatie.

In tegenstelling tot veel koolhydraatarme snackbars is onze Pindakaas en gladde karamelkrokante ProtiDiet-eiwitrepen kunnen het beste worden geconsumeerd als gezonde maaltijd voor onderweg en als gezond ontbijtidee als u naar het werk of naar de les gaat. Als je een ongelooflijke combinatie van knapperigheid en zachtheid wilt proeven en tegelijkertijd aan al je eiwitbehoeften wilt voldoen, dan heb je je ideale match gevonden met onze Peanut Butter en Easy Caramel Crisp Repen. Heerlijk taai, knapperig en smaakvol!

De voedingsfeiten: Deze ProtiDiet Protein 1 Bar (43 g) levert 150 calorieën, 5 g totaal vet (3 g verzadigd vet), 5 mg ldl cholesterol, 260 mg natrium, 17 g totaal koolhydraten en 15 g eiwit. Bezoek onze productpagina voor meer informatie.

beste eiwitrepen

Met romige pindakaas en rijke chocolade, dit Pindakaas – HealthSmart Eiwitreep bevat een respectabele hoeveelheid spieronderhoudende eiwitten, weinig calorieën en weinig natrium. Het is gekozen als een verrukkelijk gezond tussendoortje vanwege de ideale balans tussen voeding en smaak. Een verrukkelijke ervaring die u op het goede spoor houdt voor uw doelstellingen voor gewichtsverlies! Je zou nooit raden dat deze reep slechts 8 gram suiker bevat.

De voedingsfeiten: Deze HealthSmart Protein 1 Bar (40 g) levert 170 calorieën, 8 g totaal vet (3 g verzadigd vet), 5 mg ldl cholesterol, 95 mg natrium, 12 g totaal koolhydraten en 15 g eiwit. Bezoek onze productpagina voor meer informatie.

gezonde eiwitrepen

De meeste eiwitrepen bevatten slechts 6-12 gram eiwit per reep, maar onze Citroen proti-dunne eiwitwafelvierkantjes zijn substantieeler door 15 gram eiwit per vierkant aan te bieden. Je proeft citroenmeringue met een wafelkorst en een lichte chocoladeafwerking. Met een rijke verwennerij van smaak en een waanzinnig goede dieettraktatie, zal dit gezonde snackvierkant gegarandeerd voldoening geven.

De voedingsfeiten: Deze Proti-Skinny Protein Wafer 1 Sq. levert 200 calorieën, 10 g totaal vet (6 g verzadigd vet), nul ldl cholesterol, 95 mg natrium, 13 g totaal koolhydraten en 15 g eiwit. Bezoek onze productpagina voor meer informatie.

Welke gezonde eiwitreep ga jij proberen?

Controleer altijd op voedingsetiketten en geheime ingrediënten wanneer u gezonde eiwitrepen koopt. We raden je ook aan om bij de eiwitrepen te blijven als je haast hebt, de meest voedzame en snel-en-makkelijke maaltijdoptie om je maag te verzadigen.

Vorige submit


Volgende bericht

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here