Home Sport Hoofdsterren gaan de spannende nieuwe uitdagingen van ‘Soundtrack #2’ aan

Hoofdsterren gaan de spannende nieuwe uitdagingen van ‘Soundtrack #2’ aan

0
Hoofdsterren gaan de spannende nieuwe uitdagingen van ‘Soundtrack #2’ aan


Cast van “Soundtrack #2”

Forged van “Soundtrack #2” – FOTO’S MET DANK AAN DISNEY+

De lieftallige Keum Sae-rok en de onstuimige Steve Sang-hyun Noh hebben misschien al veel lof gekregen voor hun acteerkwaliteiten – zij voor ‘Youth of Could’ en ‘The Fiery Priest’, hij voor ‘Pachinko’ en ‘Curtain Name’ – maar ze hebben pas de hoofdrol gespeeld in hun respectievelijke projecten toen de Ok-dramaserie ‘Soundtrack #2’ verscheen.

In de zesdelige Disney+ present, die afgelopen woensdag begon te streamen (met elke week twee nieuwe afleveringen), worden ex-liefjes Do Hyeonseo (Sae-rok) en Ji Suho (Sang-hyun) opnieuw met elkaar verbonden, vier jaar nadat ze besloten hun relatie te beëindigen. zesjarige relatie.

Op bevel van zijn arts moet de overwerkte Suho, nu de CEO van zijn bedrijf, een pianoleraar inhuren als onderdeel van zijn herstel van een maand. Maar Suho krijgt pas opnieuw te maken met het grootste liefdesverdriet uit zijn leven als hij aan zijn therapie begint en verrassenderwijs oog in oog komt te staan ​​met de pianoleraar die zijn vriend onbewust voor hem heeft ingehuurd: de krappe, maar voortdurend koppige Hyeonseo.

Het romantische verhaal van dit verhaal wordt compleet gemaakt door de getalenteerde muzikant Ok (Sohn Jeong-hyuk, ook bekend als singer/songwriter Demian, in zijn acteerdebuut), wiens aanwezigheid in de levens van Hyeonseo en Suho de hernieuwde ‘verstrengeling’ van het stel nog ingewikkelder maakt.

“Kijkers zullen het dilemma van Hyeonseo zeer herkenbaar vinden”, merkte Sae-rok afgelopen woensdag op tijdens de persconferentie. “Ze heeft er altijd van gedroomd om een ​​professionele pianiste te worden, maar ze heeft het moeilijk (financieel), dus geeft ze haar droom op alleen maar om rond te komen.

“Ze is erg nuchter en realistisch over haar opties in het leven. Ondanks de uitdagingen doet ze zo haar greatest om zichzelf overeind te houden – en ik wilde haar gedachten over haar dromen en de manier waarop ze met de werkelijkheid omgaat goed overbrengen.

“Maar de voorbereiding om Hyeonseo overtuigend te maken was erg moeilijk omdat het de eerste keer was dat ik daadwerkelijk piano speelde. Gelukkig had ik de beste docent (die me op de hoogte bracht van wat ik moest doen). Ik kreeg een elektronische piano om thuis te oefenen, en ik deed mijn uiterste greatest om hem voor elkaar te krijgen, ondanks mijn beperkte voorbereidingstijd.

“Voor pianospel is wat echt belangrijk is je houding en de manier waarop je je vingers op de piano legt… omdat het laat zien of je echt kunt spelen of niet. Maar regisseur Kim is eigenlijk een geweldige pianiste, dus ze wilde niet eten (tijdens de pauzes) en in plaats daarvan piano spelen.

“Dus ik observeerde en zag haar het altijd doen. En elke keer dat ze me een praise gaf en zei: ‘Je schouders zien er vandaag meer ontspannen uit’, wist ik dat ik op de goede weg was. Ze kon het weten.”

Scène uit “Soundtrack #2”

Scène uit “Soundtrack #2”

Het venster naar de ziel

Wat Sang-hyun betreft, hij zei dat hij zijn ogen veel gebruikte om zijn gevoelige karakter recht te doen.

Hij legde uit: ‘Suho voelt veel verschillende emoties, vooral wanneer hij plotseling merkt dat hij weer contact maakt met zijn ex-vriendin. Er zitten vlinders in zijn buik en hij voelt zijn hart kloppen. Ik probeerde dat allemaal through mijn blik te laten zien.

“Dit mission laat verschillende facetten en een nieuwe kant van mij als acteur zien. De rollen in mijn preview-werken waren heel anders, omdat Suho, ondanks wat hij moest doormaken, gewoon speelser en leuker is.

“Hij is ook een erg jaloers persoon. Zoals je kunt zien, geeft hij zeer uiting aan zijn emoties; hij kan zijn gevoelens niet echt verbergen, ook al zou hij dat willen. En dat maakt hem nog meer tot een vertederend personage.”

Vond hij het niet intimiderend om deze keer de hoofdpersoon te spelen?

“Ik voelde een beetje druk omdat dit een nieuwe uitdaging voor mij is, vooral als het gaat om het tot leven brengen van het personage”, aldus Sang-hyun. “Maar we hebben geweldige regisseurs en een prima solid, dus ik wist dat als ik het stap voor stap zou doen en heel onerous zou werken, het me zou lukken. Ik was erg opgewonden om deel uit te maken van deze present.”

Toegegeven, Jeong-hyuck was erg nerveus bij het vooruitzicht om diep in het acteren te duiken met zijn meer doorgewinterde en gevestigde costars. Maar muziek was een steunpilaar die hem echt hielp op het speelveld en meteen verbinding maakte met zijn rol.

“Muziek is iets waar ik echt aan gewend ben”, zei Jeong-hyuck met een nerveuze glimlach. “Voordat ik vorig jaar bij ‘Soundtrack #2’ kwam, was ik me aan het voorbereiden op een album dat ik niet kon uitbrengen. Dus ik had op dat second geen gunstige relatie met muziek (lacht). Maar door aan deze serie te werken, ben ik nog meer van muziek gaan houden.”

“Ok is heel transparant en recht door zee omdat hij naïef is. Hij denkt dus helemaal niet na – en ik denk dat dat zijn charme verklaart.”

Scène uit “Soundtrack #2”

Scène uit “Soundtrack #2”

Debuut

Maar de acteur zei: ‘Dit is mijn acteerdebuut, dus er waren veel momenten op de set waarop ik het gevoel had dat het niet goed met me ging. Maar onze regisseurs, Kim Hee-won (‘Little Ladies’, ‘Vincenzo’, ‘Soundtrack #1’) en Choi Jung-kyu (‘The Satan Choose’), verzekerden me altijd dat het goed met me ging.

“En ik ben Sae-rok en Sang-hyun eeuwig dankbaar, need ik zag ze voor mij juichen. Ze hadden het veel drukker dan ik op de set, maar ze probeerden altijd voor mij te pleiten. Dus bedankt (voor het vertrouwen).”

Gevraagd om commentaar te geven op het pianospel van Sae-rok, grapte Jeong-hyuck stralend: “Ze zou een sessiepianist kunnen zijn tijdens mijn concerten! Serieus, ik ben zelf geen gitarist en voor deze serie moest ik ook gitaar leren spelen. We hadden dus niet echt veel tijd om elkaars spelvaardigheden te beoordelen, omdat we allebei heel onerous werkten om ons op het werk te concentreren.

“Ongeveer een maand lang hebben we heel onerous gewerkt om het voor elkaar te krijgen. En het klonk prima toen we samen speelden. Zoals ze zeggen: oefening baart kunst.”

De aanwezigheid van Jeong-hyuck maakte de wereldwijde persconferentie further speciaal omdat hij tussen de presentatie en de vraag-en-antwoordsessies door werd overgehaald om te zingen en zichzelf op de piano te begeleiden bij het uitvoeren van ‘The Couple’, een dromerige ballad die hij speciaal voor de present schreef!

Het geïmproviseerde optreden van Jeong-hyuck was niet de enige “charmante” verrassing tijdens de persconferentie. Nadat er een fragment achter de schermen was vertoond, zag je de klassiek knappe Sang-hyun de tranen in zijn ogen vegen, zichtbaar ontroerd door de feelgood-herinneringen aan de shoot die nog maar zes maanden geleden eindigde. ‘Ik huil niet snel…’, liet hij doorschemeren.

Scène uit “Soundtrack #2”

Scène uit “Soundtrack #2”

Een nieuwe kijk

Om een ​​vraag te beantwoorden over het schijnbaar ‘been there, executed that’-uitgangspunt van haar nieuwste romcom, zei regisseur Kim: ‘Je hebt waarschijnlijk veel van dit soort liefdesdriehoek gezien. Maar in plaats van te proberen iets nieuws te doen, wilde ik, samen met regisseur Choi, teruggaan naar de klassiekers, omdat ik ons ​​verhaal wilde doordrenken met de essentie van liefde, prachtig weergegeven in die klassieke romances.

“Ik wilde me concentreren op (het verhaal goed vertellen) en, zoals je ook in de hoogtepuntenclip hebt gezien, draait ons hoofdthema om muziek. We wilden ervoor zorgen dat de muziek en het verhaal elkaar zouden aanvullen en goed bij elkaar zouden passen.


Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.


Uw abonnement is succesvol verlopen.

“Ja, het is een bekend verhaal. Maar het wordt versterkt door goede prestaties van een opwindende solid. Dus hoewel het misschien bekend lijkt, is het toch een nieuw gerecht voor iedereen die van een goed verhaal houdt.”LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here