Home Bedrijf Wanneer een haai een draak ontmoet

Wanneer een haai een draak ontmoet

0
Wanneer een haai een draak ontmoet
Groeifinanciering voor ondernemers

Als u op zoek bent naar financiering voor uw on-line bedrijf, kan dit het geval zijn het antwoord..

Dit podcast duurt 17 minuten en kan uw toegang tot groeifondsen zijn.

Ik had het geluk elkaar te ontmoeten Michele Romanow die een paar jaar geleden een draak is op Canadian Dragons Den. (Hetzelfde idea als Haaienkooi in Australië)

Michele en ik bespraken de uitdagingen waarmee veel innovators, start-ups en ondernemers worden geconfronteerd bij het verkrijgen van toegang tot de broodnodige financiering. Een groot deel van de ‘engelenfinanciering’ (inclusief die van onze respectievelijke reveals) wordt vaak gebruikt voor werkkapitaal in plaats van voor strategische investeringen. Kostbaar geld gaat ten koste van het werven van klanten op de verscheidenheid aan digitale platforms – het verliezen van eigen vermogen om deze kosten te financieren is doorgaans niet in het beste belang van de ondernemer.

Naast dit geweldige interview voor Handgekozen podcastik werk mee Duidelijk Co (die sponsors zijn van dit seizoen) om dit financieringsmodel, dat wil zeggen datagestuurde groeifinanciering (geen pitching vereist), naar onze gemeenschap te brengen. Met een doorlooptijd van 24 uur bij financieringsaanvragen op foundation van de beoordeling van sociale kanalen en winkelwagenprestaties zijn fondsen vrijwel onmiddellijk beschikbaar.

Als u op zoek bent naar financiering klik hier!

Alsjeblieft luisteren naar deze prachtige aflevering over hoe ClearCo heeft al geïnvesteerd in meer dan 5500 bedrijven die 2,5 miljard greenback aan groeifinanciering inzetten voor on-line bedrijven…


Ook gepubliceerd op Medium.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here