Home Voeding Actual Mother Vitamin Favoriete Dingen Vakantiecadeaugids 2023

Actual Mother Vitamin Favoriete Dingen Vakantiecadeaugids 2023

0
Actual Mother Vitamin Favoriete Dingen Vakantiecadeaugids 2023


Inside: Inspiratie voor kerstcadeaus nodig? Hier zijn meer dan een dozijn van mijn favoriete dingen, en het zijn allemaal geweldige cadeaus.

Ken je die dagen in december waarop je doelloos door Goal dwaalt of in paniek door Amazon scrollt, op zoek naar een cadeau voor een onmogelijk te kopen persoon in je leven?

Laten we ermee akkoord gaan NIET doe dat dit jaar!

Cadeaugidsen kunnen een grote hulp zijn, vooral als het een samengestelde lijst is van gadgets waar iemand uit de eerste hand ervaring mee heeft. Dus zoals gebruikelijk bij mijn cadeaugidsen, zijn dit deze ALLE gadgets die ik zelf bezit, heb geprobeerd of cadeau heb gegeven (of gekregen).

Staande kruidentuin: Mijn schoonmoeder stuurde mij er één VegTrug Kruidentuinen met 8 zakken voor mijn verjaardag, en het voegt zoveel schoonheid en vreugde toe aan mijn terras. Ik wissel verse kruiden en bloemen af ​​in de zakken en kan verse takjes afknippen wanneer ik ze nodig heb voor een recept.

Elektrische ketel & goede thee: Deze superbetaalbare waterkoker is een van mijn favoriete aankopen van het jaar. Het kookt water in slechts een paar minuten en is groot genoeg voor meerdere kopjes. Geef de waterkoker samen met wat thee aan je favoriete theedrinker De Theeplek (Ik ben zelf een voorstander van de chai).

Gerecycled Sari schort: Ik heb al een aantal schorten, maar moest deze aanschaffen toen ik deze zag van Servv Worldwide, een fairtradeorganisatie die samenwerkt met ambachtslieden en boeren over de hele wereld om duurzame werkgelegenheid, hulpbronnen, rechten en hoop in hun gemeenschappen op te bouwen. Het schort is gemaakt van denim en gerecyclede sari’s en met de hand gestikt door vrouwelijke ambachtslieden in Bangladesh. Het heeft twee zakken en een verstelbare riem. Ik kocht ook een van hun met de hand gestikte Kantha pannenlappen.

De schattigste drogerballen ooit: Wollen drogerballen versnellen de droogtijd, verzachten kleding en bestrijden statische elektriciteit. Hustle and Blush maakt deze “Fluff Ewes” in verschillende schattige patronen, zoals “Are We There But” (hierboven afgebeeld) en “Hedgehog and Homies”. Deze zouden een leuke kousvuller zijn voor een pupil of een andere jonge volwassene in je leven.

DIY Charcuteriebordset: Bordenpakketten met charcuterie bevatten alles wat je nodig hebt voor een mooie kaas-/charcuterieplank (zonder vers fruit en groenten) en een schema van hoe je alles moet rangschikken. Kies uit verschillende maten en geef het als abonnement of eenmalig cadeau. Sommige kits worden ook geleverd met een houten plank. Ik maakte er een voor een buurtbijeenkomst en had in ongeveer tien minuten een indrukwekkend ogende spreiding. Bekijk de mogelijkheden op Schotel.

Bonusidee: De BaKIT-box is ontworpen voor kinderen in de basisschoolleeftijd en bevat ingrediënten voor drie wereldwijd geïnspireerde recepten, zoals Griekse Koulourakia-koekjes, Churros en Japanse Zwarte Sesamzaadkoekjes, plus spelletjes en activiteiten. Geef als eenmalig cadeau of abonnement.

Het vaagste vlies: Ik wachtte eigenlijk tot het koud werd, zodat ik dit kon dragen! Hoewel ik de koude temperaturen al te boven ben, ben ik nog steeds dol op de zachtste jas die ik ooit heb gehad. De LLBean hoogpolig fleecejack komt in normaal, plus, en petite en verschillende kleuren.

Lichtgewicht crossbodytas: Mijn vriend had dit superlichtgewicht Nylon opvouwbare crossbodytas van Quince, en ik bewonderde het al zo lang, dat ik er gewoon een voor mezelf kocht (ik koos voor Ash Gray). Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met een verstelbare riem (zodat je hem crossbody kunt dragen of niet) en meerdere vakken, en is gemaakt van 11 gerecyclede waterflessen.

Stijlvolle oordopjes: Deze Oordopjes met lus filter geluidsgolven in plaats van ze te blokkeren. Je hoort dus nog steeds: ze verlagen alleen het quantity. Ik droeg een paar naar een Duran Duran-show en hoorde elke geweldige noot, maar ging niet naar huis met suizende oren. Er zijn er een paar voor verschillende doeleinden: slapen, naar livemuziek luisteren, luidruchtige kinderen opvoeden (echt waar), naar een feestje gaan, motorrijden en meer. Ze zijn er ook in leuke kleuren.

Persoonlijke kleurenkaart Dit staat in elke cadeaugids van mij omdat het zo goed is. Het kennen van de kleuren die het beste (en het slechtste) bij u passen, is een game-changer voor winkelen en het opruimen van uw kast. Hoe het werkt: Je uploadt foto’s van jezelf naar Mijn kleurengoeroe en ontvang een aangepaste kleurenkaart met de exacte tinten die voor u werken. Al mijn vrienden hebben dit, en ze geven het nu aan hun vrienden, echtgenoten en kinderen. Gebruik mijn code RELMOM om 10% korting te krijgen (ik ben een affiliate).

Bonusidee: Haal een moeilijk te kopen tiener of pupil in je leven Steekcorrectie doos. We hebben er een gekocht voor mijn 15-jarige (omdat het opvolgen van mijn mode-advies op dit second een harde NEE is) en uiteindelijk vond hij verschillende stijlvolle gadgets leuk en hield hij deze. Gebruik mijn hyperlink en we krijgen allebei korting.

Further mooie takenlijst: Als je een seriematige takenlijstmaker (zoals ik) in je leven hebt, zullen ze het waarderen om hun dagelijkse takenlijst te verfraaien. Dit genummerde notitieblok met kleurblokken is van Rifle and Co., dat de mooiste ontwerpen maakt voor de ouderwetse pen-en-papier-diehards in je leven. Geef het mee met een paar leuke pennen. Ik ben er gedeeltelijk bij Pentel EnerGel-pennen.

Kalmerende kalender: Een jaar lang dagelijkse inspiratie, wijze citaten en snelle mindfulness-oefeningen. Ik heb een aantal hiervan op mijn prikbord geplakt als goede herinneringen, een aantal citaten naar vrienden ge-sms’t en het op prijs gesteld dat de dagelijkse herinneringen uit mijn hoofd konden komen. Vind het op Bronboeken of Amazone.

Meer cadeau-ideeën

Ik neem deel aan het Amazon Companies LLC Associates Program, een partneradvertentieprogramma dat is ontworpen om mij een manier te bieden om vergoedingen te verdienen door te linken naar Amazon.com en aangesloten websites.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here