Home Technologie THQ Nordic stelt Alone within the Darkish (opnieuw) uit naar 20 maart

THQ Nordic stelt Alone within the Darkish (opnieuw) uit naar 20 maart

0
THQ Nordic stelt Alone within the Darkish (opnieuw) uit naar 20 maartTHQ Nordic heeft aangekondigd dat het zijn nieuwe uitstelt Alleen in het donker titel alweer. In plaats van volgend jaar januari te lanceren, wordt de recreation nu gelanceerd op 20 maart 2024. Volgens THQ Nordic wordt de recreation verplaatst om te voorkomen dat ontwikkelaars tijdens de feestdagen in de problemen komen.

“Het welzijn van onze groups heeft de hoogste prioriteit, en beide bedrijven willen elke mogelijke disaster tijdens de feestdagen vermijden”, aldus de uitgever in een verklaring, die zowel voor zichzelf als voor ontwikkelaar Items Interactive spreekt. “Bovendien willen THQ Nordic en Items Interactive ervoor zorgen dat de recreation niet alleen aan de verwachtingen van de gemeenschap voldoet, maar deze zelfs overtreft, vooral met de uitstekende prestaties van Hollywood-sterren David en Jodie als de hoofdrolspelers.”

Alone within the Darkish was oorspronkelijk bedoeld voor lancering in oktober van dit jaar, maar de uitgever stelde de recreation uit tot januari. Het deed dit, naar eigen zeggen, om de zeer drukke releaseperiode van oktober te vermijden. De releasevensters in januari 2024 en maart 2024 zijn veel slanker dan de oorspronkelijke maand, maar dat wil niet zeggen dat Alone within the Darkish geen concurrentie zal hebben. Dragon’s Dogma 2, Prinses Peach: Showtime! en Rise of the Ronin verschijnen allemaal op 22 maart, twee dagen na de nieuwe releasedatum van Alone within the Darkish.

Het credo van GamesBeat bij het behandelen van de game-industrie is “waar passie zaken ontmoet.” Wat betekent dit? We willen je vertellen hoe belangrijk het nieuws voor je is – niet alleen als beslisser bij een gamestudio, maar ook als fan van video games. Of je nu onze artikelen leest, naar onze podcasts luistert of onze video’s bekijkt, GamesBeat helpt je de branche te leren kennen en er met plezier mee bezig te zijn. Ontdek onze Briefings.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here