Home Amusement Joe Biden vertelt gasten bij Hollywood Fundraiser: “Jij bent de reden dat Donald Trump een voormalig president is” – Deadline

Joe Biden vertelt gasten bij Hollywood Fundraiser: “Jij bent de reden dat Donald Trump een voormalig president is” – Deadline

0
Joe Biden vertelt gasten bij Hollywood Fundraiser: “Jij bent de reden dat Donald Trump een voormalig president is” – Deadline


President Joe Biden vertelde de menigte op een fondsenwerving vanavond: ‘Jij bent de reden daarvoor Donald Trump is een voormalig president, of hij haat het als ik het zeg, een verslagen president.

In het huis van ontwerper Michael Smith en voormalig ambassadeur James Costos in Holmby Hills verzamelde Biden zijn donateurs, van wie velen hem steunden in de laatste campagne, terwijl hij zijn aandacht richtte op zijn waarschijnlijke rivaal uit 2024. Een substantieel deel van zijn opmerkingen besteedde hij aan het waarschuwen voor Trump als een bedreiging voor de democratie, een distinction dat volgens veel van de standvastige ondersteuners van de president de steun zal vergroten naarmate de campagne van 2024 in volle gang is.

‘Ik geloof dat letterlijk de toekomst van de democratie op het spel staat’, zei Biden volgens een poolrapport. “De grootste bedreiging die Trump vormt is voor onze democratie, need als we die verliezen, verliezen we alles.”

Een grote groep pro-Palestijnse demonstranten bevond zich buiten de veiligheidsperimeter nabij een Holmby Hills Park, en video’s die op sociale media werden geplaatst, lieten demonstranten zien die probeerden auto’s te omsingelen en te zingen terwijl politieagenten de aanwezigen naar het evenement begeleidden. Males hoorde de demonstranten ‘het staakt-het-vuren nu’ en ‘bevrijd Palestina’ scanderen en de president ervan beschuldigen genocide te steunen. Volgens het zwembadrapport was het geluid van sirenes en helikopters te horen naarmate het programma vorderde.

De president sprak over het gedrag van Trump op 6 januari 2021, toen de toenmalige president vanuit een eetzaal in de West Wing naar de tv-uitzendingen van de aanval op het Capitool keek, terwijl een menigte naar zijn vice-president zocht.

“Het is verachtelijk. Het is gewoon verachtelijk,’ zei Biden en zei toen een beetje grappig: ‘Ik vermoed dat hij niet zal verschijnen bij mijn volgende inauguratie.’

Biden verwees ook naar de opmerkingen van Trump eerder deze week, waarin de voormalige president tegen Sean Hannity zei dat hij in een tweede termijn geen machtsmisbruik zou maken, behalve op de eerste dag van zijn presidentschap, wanneer hij de grens zou sluiten en de boringen zou uitbreiden.

“Laatst zei Trump: ‘Hij zou maar één dag dictator zijn. Die God. Slechts één dag”, zei Biden sarcastisch.

“Hij omarmt politiek geweld in plaats van het af te wijzen”, zei Biden.

Eerder, First Girl Jill Biden zei dat ze “zo blij was dat Joe onze president is in deze onzekere tijden”, en ze vroeg de menigte ook om hun gevoelens te herinneren nadat Trump in 2016 had gewonnen, aldus Reuters. ‘We moeten nu beginnen,’ zei ze.

Co-hosts van het evenement waren onder meer Steven Spielberg, Shonda Rhimes en Rob Reiner, evenals Peter Chernin en Jim Gianopulos. Lenny Kravitz zou optreden.

Voormalig Huisvoorzitter Nancy Pelosi introduceerde Biden, na sprekers als First Girl Jill Biden en Costos. Andere politici daar waren onder meer de gouverneur van Californië Gavin Newsom, vertegenwoordiger Adam Schiff (D-CA) en Los Angeles Burgemeester Karen Bass. Bass’s rivaal bij de verkiezingen van vorig jaar, Rick Caruso, was mede-presentator van het evenement van de avond.

De LAPD en de geheime dienst hadden de beveiliging opgevoerd in afwachting van protesten.

Vorige maand protesteerden pro-Palestijnse demonstranten buiten een inzamelingsactie in Los Angeles, onder leiding van vice-president Kamala Harris en Second Gentleman Doug Emhoff.

EERDER: President Joe Biden arriveerde vrijdagmiddag laat in LAX om een ​​weekend vol fondsenwerving te starten. te beginnen met een op Hollywood gericht evenement gepresenteerd door ontwerper Michael Smith en James Costos, de voormalige Amerikaanse ambassadeur in Spanje.

Biden en een aantal stafmedewerkers van het Witte Huis brachten vervolgens Marine One naar Santa Monica Airport, en hij rijdt naar het evenement. Onder degenen die Biden begroetten waren de gouverneur van Californië Gavin Newsom, vertegenwoordiger Ted Lieu (D-CA) en de burgemeester van Los Angeles, Karen Bass.

De politie van Los Angeles stuurde een adviserende waarschuwing dat automobilisten “in de regio West-Los Angeles, inclusief Century Metropolis, Pico-Robertson en de aangrenzende Beverly Hills, vandaag met tussenpozen straatafsluitingen kunnen verwachten. Houd rekening met verkeersvertragingen en vermijd het gebied indien mogelijk.”

Volgens video’s die op sociale media zijn geplaatst, stonden tientallen pro-Palestijnse demonstranten, die ‘nu een staakt-het-vuren’ scandeerden, in de buurt van een Holmby Hills-park, waar politieagenten uit Los Angeles en de geheime dienst een veiligheidshek hadden opgezet nabij het huis waar de evenement zal plaatsvinden.

De LAPD had eerder gewaarschuwd voor protestactiviteiten die gedurende het hele weekend werden verwacht.

“Het ministerie zal blijven samenwerken met alle protestorganisatoren om wettige demonstraties mogelijk te maken en tegelijkertijd de veiligheid van alle betrokkenen, inclusief de omliggende gemeenschappen, te beschermen. Geweld van welke aard dan ook zal niet worden getolereerd”, aldus de LAPD.

First Girl Jill Biden arriveerde eerder in Los Angeles en toerde door het Barbra Streisand Girls’s Coronary heart Heart en het Smidt Coronary heart Institute in Cedars Sinai.

De Republikeinse Partij van Californië heeft ondertussen met veel enthousiasme gereageerd op het presidentiële bezoek.

Partijvoorzitter Jessica Millan Patterson zei in een verklaring: “Als president Biden vandaag een heat welkom verwacht van de Golden State, heeft hij geen aandacht besteed aan lokale peilingen die aantonen dat zijn goedkeuring op recorddieptepunten onder Californiërs staat. Het lijkt erop dat zelfs het diepblauwe Californië niet achter zijn rampzalige agenda van hoge inflatie, open grenzen, zwak buitenlands beleid, falende scholen en welig tierende misdaad kan komen. Geen tijd besteed aan het wrijven van ellebogen Hollywood terwijl het opscheppen over de denkbeeldige verdiensten van ‘Bidenomics’ het feit zal veranderen dat het presidentschap van Joe Biden een bittere mislukking is.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here