Home Technologie Tesla’s vakantie-update voor 2023, gepland voor volgende week, bevat een functie die automatisch 911 belt als de airbags van de auto worden geactiveerd bij een ongeval, Apple Podcasts en meer (Wes Davis/The Verge)

Tesla’s vakantie-update voor 2023, gepland voor volgende week, bevat een functie die automatisch 911 belt als de airbags van de auto worden geactiveerd bij een ongeval, Apple Podcasts en meer (Wes Davis/The Verge)

0
Tesla’s vakantie-update voor 2023, gepland voor volgende week, bevat een functie die automatisch 911 belt als de airbags van de auto worden geactiveerd bij een ongeval, Apple Podcasts en meer (Wes Davis/The Verge)
Wes Davis / De rand:

Tesla’s vakantie-update voor 2023, gepland voor volgende week, bevat een functie die automatisch 911 belt als de airbags van de auto worden geactiveerd bij een ongeval, Apple Podcasts en meer— Tesla zal volgende week zijn vakantie-update voor 2023 uitbrengen met een paar grote veranderingen, waaronder een waarmee Tesla’s automatisch 911 kunnen bellen als de airbags van de auto bij een ongeval worden geactiveerd.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here