Home Sport Shohei Ohtani kiest voor de Los Angeles Dodgers

Shohei Ohtani kiest voor de Los Angeles Dodgers

0
Shohei Ohtani kiest voor de Los Angeles Dodgers


Bij de MLB Winter Conferences was de grootste verhaallijn waar tweerichtingssuperster Shohei Ohtani volgend jaar honkbal zou spelen.

Wij hebben nu ons antwoord.

Volgens de superster zelf is hij op weg naar de Dodgers uit Los Angeles. Ohtani maakte de beslissing bekend met deze publish op Instagram:

Volgens Jeff Passan geldt de deal voor tien jaar en maar liefst $700 miljoen:

Passan heeft deze replace toegevoegd met betrekking tot de compensatiestructuur:

Door de deal op deze manier te structureren, zouden de Dodgers een competitiever crew om hem heen moeten kunnen krijgen, wat zou kunnen helpen garanderen dat Ohtani volgend seizoen zijn eerste kennismaking met play-off-honkbal kan beleven.

Ohtani komt uit zijn tweede MVP-seizoen en misschien wel zijn beste jaar bij de schotel. De slugger plaatste een schuine streep van 304/.412/.654, waarbij het .412 on-base-percentage een career-high cijfer vertegenwoordigde, evenals zijn .654 slugging-percentage. Die opgeteld kwamen neer op een OPS van 1.066, ook een report in zijn carrière voor hem.

Dat vertelde natuurlijk slechts een deel van zijn verhaal uit 2023. Ohtani was ook indrukwekkend op de hobbel, need hij zette een report van 10-5 neer als startende werper, met een ERA van 3.14 en een WHIP van 1.061 over 23 begins. Zijn nieuwe crew zal echter moeten wachten om hem op de heuvel te zien, aangezien Ohtani tegen het einde van het seizoen een UCL-blessure opliep. Hij onderging in september een operatie om de gescheurde pees te herstellen en zal volgend seizoen niet kunnen gooien.

Maar hij kan nog steeds slaan, en blijkbaar is dat veel waard.

In ieder geval voor de Dodgers.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here