Home Concert Mijn favoriete concerten in 2019, deel 2

Mijn favoriete concerten in 2019, deel 2

0
Mijn favoriete concerten in 2019, deel 2


Hier zijn de laatste twintig van mijn favoriete foto’s van concerten die ik dit jaar heb bijgewoond. Ik heb een aantal uitstekende concerten gezien, zowel met grote internationale artiesten als ook van minder bekende artiesten en bands. En ik heb in 2019 ruim 300 verschillende concerten mogen fotograferen, wat voor mij een persoonlijk document is. (Foto boven: Robyn van Øyafestivalen)

Van de Oslo-baan 2019

Een van de leuke dingen van concertfotograaf zijn in Noorwegen is de goede vriendschap tussen ons, die dit regelmatig doen. We concurreren natuurlijk, maar tegelijkertijd werken we samen en helpen we elkaar. Ik denk dat dit vrij uniek is, en het maakt het fotograferen van een competition of groot live performance een genot. Ik moet ook zeggen dat we hele goede banden hebben met de locaties, de promotors en veel bands en artiesten, en dit draagt ​​er ook aan bij dat dit zo leuk is.

Hier zijn de laatste twintig van mijn favoriete foto’s van 2019.

Kus

Robin

Kleine Steven

Satyricon

Metallica

Gaat

Robotic

De oplossing

Knut Reiersrud

Toto

Patti Smit

Lucas Nelson

Robert Plant

Droom theater

Madrugada

Ida Jenshus

De pretendenten

Kris Kristoffersen

Phil Collins

Tedeschi Vehicles-band

Willie Nelson

Alle foto’s zijn © Per Ole Hagen en mogen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here