Home Huisdieren Een huisdiervriendelijke roadtrip

Een huisdiervriendelijke roadtrip

0
Een huisdiervriendelijke roadtrip


De Natchez Hint Parkway strekt zich uit over 444 mijl, van Natchez, Mississippi tot Nashville, Tennessee. Het is een zalig rustig toevluchtsoord zonder reclameborden, weg van onze moderne, snelle snelwegen. En onderweg kom je meer dan 100 huisdiervriendelijke tentoonstellingen, interpretatieve borden en paden tegen!

Gelukkige zwarte Duitse herdershond en bruine Shar-pei-hond op de Natchez Trace Parkway in Mississippi

Stel je een tijd voor voordat er snelwegen waren … toen het meeste reizen te voet werd gedaan. Er liepen paden tussen plaatsen, en weinigen waren zo goed gebruikt als de Natchez Hint.

Mastodons en reuzenbizons legden de route uit, terwijl de eerste jagers hen op de hielen volgden. Stammen als de Chickasaw, Natchez en Choctaw volgden. En al snel arriveerden Franse en Spaanse vallenzetters.

Het duurde niet lang voordat pioniers de Natchez Hint door het land volgden. En degenen die zich langs de rivieren Ohio, Tennessee en Cumberland vestigden, begonnen hun goederen naar New Orleans te drijven. Nadat ze hun spullen hadden verkocht – inclusief de te redden boomstammen van hun platbodems – volgden ze een deel van de Natchez Hint terug naar huis.

Eeuwenlang evolueerde de Natchez Hint met zijn veranderende bewoners. Maar toen de stoomboten arriveerden, lag het oude pad eindelijk stil.

Mississippi's beste huisdiervriendelijke attractie: The Natchez Trace | GoPetFriendly.com

Het creëren van de Natchez Hint Parkway

In het start van de 20e eeuw trok een herdenkingsmarkeringsproject langs de Hint de aandacht van de federale wetgevers. Het was de vonk die deze historische route weer tot leven bracht.

In 1937 begon de bouw van een weg langs de route. En het jaar daarop de Natchez Hint Parkway werd opgericht als een eenheid van het Nationaal Park Systeem. De maximale snelheidslimiet op de Parkway is 80 kilometer per uur, en je zult geen eet-, benzine- of logiesgelegenheden vinden. Maar de gemeenschappen vlak bij de Natchez Hint kunnen aan al uw behoeften voldoen.

In september 1996 kreeg de Hint de prestigieuze benaming All-American Highway, waarmee de archeologische, culturele, historische, natuurlijke, recreatieve en landschappelijke betekenis ervan werd erkend.

LEES MEER ⇒ 49 plaatsen om te zien tijdens een diervriendelijke Amerikaanse roadtrip

Mississippi's beste huisdiervriendelijke attractie: The Natchez Trace | GoPetFriendly.com
Mississippi's beste huisdiervriendelijke attractie: The Natchez Trace | GoPetFriendly.com
Mississippi's beste huisdiervriendelijke attractie: The Natchez Trace | GoPetFriendly.com

Huisdieren langs het spoor

De Natchez Hint is een fantastische huisdiervriendelijke roadtrip, need om elke bocht is er wel iets te ruiken! Aangelijnde huisdieren zijn welkom bij alle tentoonstellingen; neem ze alleen niet mee naar binnen. En als het tijd is om uw benen te strekken, liggen er 28 huisdiervriendelijke wandelpaden en wandelroutes op slechts een steenworp afstand.

Regels voor huisdieren die de Natchez Hint bezoeken

Huisdieren mogen te allen tijde niet langer dan 1,80 meter aangelijnd zijn.

Al het huisdierafval moet op de juiste manier worden opgehaald en afgevoerd.

Huisdieren zijn niet toegestaan ​​in gebouwen.

Op campings:

 • Per standplaats zijn twee huisdieren toegestaan.
 • Huisdieren moeten te allen tijde worden opgesloten of aangelijnd, niet langer dan 1,80 meter.
 • Huisdieren mogen niet onbeheerd worden achtergelaten.

LEES MEER ⇒ Amerika’s beste hondvriendelijke nationale parken

Mississippi's beste huisdiervriendelijke attractie: The Natchez Trace | GoPetFriendly.com
Mississippi's beste huisdiervriendelijke attractie: The Natchez Trace | GoPetFriendly.com
Mississippi's beste huisdiervriendelijke attractie: The Natchez Trace | GoPetFriendly.com

Uw reis plannen

Omdat er zoveel te zien en te doen is, zou u ongeveer 160 kilometer van de Hint per dag moeten afleggen. Je zult nog steeds niet alles zien, maar je hebt genoeg tijd om de historische en natuurlijke schoonheid om je heen te verkennen. Van het bewijsmateriaal achtergelaten door inheemse mensen die hun leven langs deze waterwegen hebben geleefd, tot delen van het oude spoor waar je de moeilijkheden kunt visualiseren waarmee deze vroege reizigers te maken kregen… het verhaal van ons land wordt langs de route uiteengezet.

Mississippi's beste huisdiervriendelijke attractie: The Natchez Trace | GoPetFriendly.com
Mississippi's beste huisdiervriendelijke attractie: The Natchez Trace | GoPetFriendly.com

Beste tijd om te gaan

Het waarderen van de veranderende landschappen is een ander betoverend onderdeel van een bezoek aan de Hint. Van dichte bossen tot moerassige cipressenmoerassen: hier leven en bloeien meer dan 2.000 soorten planten.

We bezoeken het graag in de lente, terwijl de kornoeljes en wilde bloemen in bloei staan. Maar het lijdt geen twijfel dat het reizen over de Hint in de herfst, met alle esdoorns en eiken in hun volle glorie, ook spectaculair zou zijn.

Mississippi's beste huisdiervriendelijke attractie: The Natchez Trace | GoPetFriendly.com
Mississippi's beste huisdiervriendelijke attractie: The Natchez Trace | GoPetFriendly.com
Mississippi's beste huisdiervriendelijke attractie: The Natchez Trace | GoPetFriendly.com

Er zijn overnachtingsmogelijkheden in de dorpen en steden langs de Hint. En direct aan de Parkway vindt u tal van kampeermogelijkheden.

De ene nacht scoorden we een tenting aan Davis Lake in het Tombigee Nationwide Forest, en de volgende nacht aan Rocky Springs! Als u een reis plant tijdens de populairste tijden van het jaar, wordt reserveren aanbevolen.

LEES MEER ⇒ Nice River Highway – huisdiervriendelijke haltes van Minneapolis tot New Orleans

Mississippi's beste huisdiervriendelijke attractie: The Natchez Trace | GoPetFriendly.com
Mississippi's beste huisdiervriendelijke attractie: The Natchez Trace | GoPetFriendly.com
Mississippi's beste huisdiervriendelijke attractie: The Natchez Trace | GoPetFriendly.com

De Hint laat zijn eigen diepe indruk achter op iedereen die langskomt. Voor de reizigers van vandaag is dit een heilige plek waar ze verbinding kunnen maken met ontdekkingsreizigers die al duizenden jaren deze weg zijn gepasseerd. Het is puur en rustig en biedt een welkome verlichting van de drukte en het bombardement van marketingboodschappen die we in onze moderne wereld ervaren.

De Natchez Hint biedt de unieke mogelijkheid om fysiek reizen en tijdreizen te combineren. Het is iets dat ik alleen op de Hint heb meegemaakt.

(5.093 keer bezocht, 1 bezoek vandaag)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here