Home Amusement Mama June Shannon vraagt ​​om ‘gebeden’ te midden van de strijd tegen kanker van haar dochter – Hollywood Life

Mama June Shannon vraagt ​​om ‘gebeden’ te midden van de strijd tegen kanker van haar dochter – Hollywood Life

0
Mama June Shannon vraagt ​​om ‘gebeden’ te midden van de strijd tegen kanker van haar dochter – Hollywood Life


Mama juni
Beeldcredits: Broadimage/Shutterstock

Juni “Mama June” Shannon44, nam aan Instagram vrijdag om haar volgers te vragen om ‘voortdurende gebeden’ als haar dochter Anna ‘Chickadee’ Cardwell, 29, blijft haar strijd tegen kanker doormaken. De liefhebbende moeder gaf toe dat er de afgelopen weken een aantal dingen zijn veranderd voor het gezin, maar bevestigde dat Anna ‘nog steeds bij ons is’. Ze uitte ook haar geloof in God en zei dat haar laatste bericht haar laatste zal zijn totdat “die tijd komt” terwijl zij en haar familie zich concentreren op het maken van herinneringen met Anna.

“Jullie vragen allemaal om gebeden voor onze familie terwijl we dit proces doormaken. We waarderen jullie allemaal enorm voor alle gedachten en gebeden en we zullen jullie allemaal op de hoogte houden wanneer we maar weten dat al jullie gedachten en jullie gebeden worden in deze tijd zeer gewaardeerd”, schreef June bij het bericht.

Zoals June, haar dochter en Anna’s zus Lauryn ‘Pompoen’ Efird, 23, ook gepost en om gebeden gevraagd. ‘Zeg een gebed voor onze familie’, schreef ze.

De video van June komt nadat Anna in januari de diagnose stadium 4 bijniercarcinoom kreeg. Ze begon kort daarna met de behandeling en heeft regelmatig updates gedeeld over hoe het met haar gaat. Haar laatste bericht was in mei.

“Nou, we gaan door naar ronde 3 van de chemo”, schreef ze bij een foto van haar met haar vriend. Eldridge Toney, in Atlanta, die hierboven te zien is. “Dit (was) gisteren was het een redelijk goede dag, maar het werd een beetje en Cracker Barrel ging goed, maar niet omhoog 😂 maar over het algemeen gaat het goed en de chemo werkt, we komen erachter dat het er goed uitziet 😇😁😁🙏 .”

Diezelfde maand sprak June met MENSEN over ‘emotioneel uitgeput’ zijn door de hele situatie. “Ik ga niet veel stay (op TikTok) vanwege Anna. Ik ben daardoor al emotioneel uitgeput”, legde ze uit. “Ik ben niet gemeen met de emotie… Ik ben mentaal (of) emotioneel niet voorbereid op het omgaan met 5.000 mensen die mij die dag naar Anna vragen.”

June heeft ook gesproken Amusement vanavond in juli nadat onthuld werd dat Anna’s kanker terminaal is. ‘Ze wil gewoon zien hoe het gaat’, vertelde ze aan de outlet. “Voor mij is het soms een emotionele achtbaan. Mentaal denk ik er altijd aan. We weten dat het terminaal is. Ze is stadium 4. Ze gaat niet in remissie. Dat hebben we allemaal geaccepteerd, dus ik vertel het de mensen dag voor dag, need je weet maar nooit.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here