Home Amusement Leelavathi, de eerste succesvolle Kannada-actrice in de jaren ’60, overlijdt op 85-jarige leeftijd

Leelavathi, de eerste succesvolle Kannada-actrice in de jaren ’60, overlijdt op 85-jarige leeftijd

0
Leelavathi, de eerste succesvolle Kannada-actrice in de jaren ’60, overlijdt op 85-jarige leeftijd


De Kannada-actrice Leelavathi is vrijdag overleden na langdurige gezondheidsproblemen. Ze werd naar verluidt opgenomen in het ziekenhuis in Bengaluru na ademhalingscomplicaties. Ze was 85 toen ze overleed.

Leelavathi Leelavathi Leelavathi

Leelavathi was een ervaren Kannada-actrice die in ongeveer 600 movies speelde. Naar verluidt waren 400 van hen in Kannada. Ze was de eerste vrouwelijke superster in de filmindustrie van Kannada in de jaren zestig. Ze heeft de afgelopen jaren in Nelamangala gewoond.

Leelavathi Leelavathi Leelavathi

Ze wordt liefdevol herinnerd vanwege enkele van haar iconische movies, namelijk Bhakta Kumbara, Bhakta Prahlada en Santha Thukaram, om er maar een paar te noemen. Ze werd een paar dagen in het ziekenhuis opgenomen omdat ze met verschillende ouderdomskwalen kampte.

Leelavathi blies naar verluidt haar laatste adem uit in het ziekenhuis. Ze laat haar zoon Vinod Raj achter, die ook acteur is.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here