Home Amusement Het nieuwe album van Nicki Minaj roept reacties van followers op

Het nieuwe album van Nicki Minaj roept reacties van followers op

0
Het nieuwe album van Nicki Minaj roept reacties van followers op


Nicki Minaj is niet meer trending op sociale media sinds ze haar liet vallen langverwachte plaatRoze Vrijdag 2‘ op vrijdag. Het 22 nummers tellende undertaking, dat het eerste oeuvre van de rapper markeert sinds ‘Queen’ uit 2018, zal de Barbz zeker goed gevoed achterlaten, waarbij Nicki al heeft bevestigd dat er de komende week vier additional nummers zullen worden uitgebracht.

Het heeft lang geduurd, maar afgaande op de on-line reacties tot nu toe heeft Nicki platforms als X gedomineerd, waar ‘Pink Friday 2’ sinds middernacht het meest besproken onderwerp is! Laten we dus eens in de dingen duiken…

Het album is nog niet eens een volledige dag uit en mensen kiezen al hun favoriete nummers. Van het door J. Cole verschenen nummer ‘Let Me Calm Down’ tot het vertragen van de zaken met ‘Blessings’ met Tasha Cobbs: Nicki laat opnieuw zien hoe veelzijdig ze is als artiest.

Pink Friday 2-tracklijst

1. Ben je al weg?
2. Barbie gevaarlijk
3. FTCU
4. Piep piep
5. Fallin 4 U
6. Laat me kalmeren (feat. J. Cole)
7. RNB (feat. Lil Wayne en Tate Kobang)
8. Roze verjaardag
9. Naald (feat. Drake)
10. Cowgirl (feat. Lourdiz)
11. Iedereen (feat. Lil Uzi Vert)
12. Groot verschil
13. Rode Ruby Da Sleeze
14. Ahead From Trini (feat. Skillibeng en Skeng)
15. Roze vrijdagmeisjes
16. Superfreakmeisje
17. Bahm Bahm
18. Mijn leven
19. Nicki Hendrix (feat. Toekomst)
20. Zegeningen (feat. Tasha Cobbs Leonard)
21. De laatste keer dat ik je zag
22. Alleen de herinneringen.

Nicki Minaj kwam met de hitte

Terwijl followers zich vrijdagochtend naar de streamingplatforms haastten, verspilden de Barbz geen tijd met het 22 nummers tellende undertaking voordat ze de tekst van nummers als ‘Fallin 4 U.’ ontleedden.

“Stel je voor dat je niet luisterde toen ik zei dat je daar bang voor zou zijn / ik bedoel opgesloten, h*e, je bent een karbonade h*e”, rapt Nicki, wat sommige mensen zagen als het feit dat ze de termen “locs, h*” vermengde met een bepaalde naam van de rapper: Latto.

Aangezien Nicki zelf de tekst nog niet heeft geverifieerd, dachten sommige followers aanvankelijk dat ze hoorden: “Stel je voor dat je niet luistert toen ik zei dat je daar bang voor zou zijn / ik bedoel Latto, je bent een hak.” Het lijkt er echter op dat gebruikers van sociale media ervan overtuigd zijn dat de regel – of deze nu direct op Latto gericht is of niet – ging over haar.

‘Het spijt me dat Nicki zooooo goed is in rap. Geen skips op dat album. Ze heeft op dit second rap”, schreef iemand na het horen van het nummer.

“Ze riep waanzinnig stoutmoedig de naam van Latto uit, ze zei geen indirecte dingen, maar geeft alleen aan: hoe kun je niet van haar houden.”

Maar er is meer. Het nummer ‘FTCU’ krijgt internet zoveel aandacht vanwege het woordspel met de regel: “Blijf in je Tory-lane, b*tch, ik ben geen Iggy.”

Gebruikers van sociale media hebben begrepen dat deze regel lijkt te verwijzen naar Tory Lanez, die schuldig werd bevonden aan het neerschieten van Megan Thee Stallion in augustus.

Er deden geruchten de ronde dat Tory en Iggy naar verluidt een relatie deelden vóór zijn opsluiting, hoewel ze die berichten later ontkende en beweerde dat ze niets meer dan vrienden waren. Ze schreef ook een temporary aan de rechter namens Tory’s karakter, waarin ze vroeg of zijn veroordeling transformationeel zou zijn.

De teksten van Nicki Minaj doen followers speculeren

Volgens de Dagelijkse mailIggy en Megan hadden naar verluidt in 2019 samen aan een nummer gewerkt, dat nooit tot stand kwam vanwege een vermeende vete tussen het paar.

Een fan theoretiseerde dat Nicki Iggy niet in de schaduw stelde en noemde het een woordspeling jegens Megan, die verwikkeld was in een twee jaar durende rechtszaak met Tory over het schietincident in augustus 2020.

De gebruiker maakte een screenshot van een niet-beoordeelde annotatie op Genius met de tekst: “Nicki gebruikt deze zin om schaduw naar Megan te werpen nadat Megan onnodige schaduw naar Iggy had geworpen, haar kalm hield en niet reageerde op wat Megan zei.”

VERWANT: Muva Tingz! Nicki Minaj siert haar eerste cowl van de Amerikaanse Vogue en spreekt over het overwinnen van ‘moederschuld’ en zelfacceptatie

Nicki Minaj viert haar verjaardag

Het is ongetwijfeld een grote dag voor Nicki, die vandaag haar 41e verjaardag viert. En hoewel ze niet heeft onthuld hoe ze haar eigen geld wil uitgeven Roze Vrijdagis het redelijk om aan te nemen dat de dolgelukkige reactie van followers een verjaardagscadeau op zichzelf blijkt te zijn.

Huisgenoten, hebben jullie het album al beluisterd en wat vinden jullie ervan?LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here