Home Amusement ‘Good Bother’-zussen reageren op het einde van de serie en bedanken iedereen – Deadline

‘Good Bother’-zussen reageren op het einde van de serie en bedanken iedereen – Deadline

0
‘Good Bother’-zussen reageren op het einde van de serie en bedanken iedereen – Deadline


Goede problemenhet Freeform-drama dat zich afspeelt in Los Angeles, gaat na seizoen 5 uit de lucht.

De verhaallijn volgt de zussen Callie en Mariana terwijl ze worstelen om het te redden in de grote stad. Maia Mitchell En Cierra Ramirezde actrices die Callie en Mariana Foster spelen en ook als uitvoerende producenten dienen, zijn naar Instagram gegaan om elkaar en de serie te groeten.

“10 jaar television maken met mijn beste vriend”, schreef Mitchell vrijdagavond onder een foto van de medesterren. “Kon niet trotser op je zijn (Cierra).”

Ramirez was even uitbundig.

“Zoveel emoties nu nadat we hoorden dat onze geliefde present, Good Bother, ten einde is gekomen”, schreef Ramirez in haar eigen oprechte put up op Instagram. “De grootste van allemaal is dankbaarheid.”

Ze noemde Mariana haar ‘favoriete werkstuk’.

“Het is een van de grootste voorrechten van mijn leven geweest om al meer dan tien jaar een personage te spelen in een present die heeft geholpen belangrijke gesprekken op gang te brengen, heeft aangedrongen op transformatieve veranderingen in de wereld en mensen heeft geïnspireerd om zichzelf te zijn en een plek te vinden van troost”, schreef ze.

Ramirez vertelde over de affect van haar personage. “Ik kan niet zeggen of er een deel van mij in jou zit, of dat jij mij BENT op dit punt, maar desalniettemin zal ik altijd jouw brutaliteit, veerkracht en bereidheid om aan anderen te geven met me meedragen. Oh, en je kunt maar beter geloven dat ik me nooit door iemand zal laten vertellen dat ik iets niet kan doen waar ik mijn zinnen op heb gezet.

Ramirez bedankte iedereen van het group van de present en noemde de crew de ‘echte sterren van de serie’.

Goede problemen keert terug in de lucht voor zijn laatste run op 2 januari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here