Home Voeding De beste wintersneeuwlaarzen • Kath Eats

De beste wintersneeuwlaarzen • Kath Eats

0
De beste wintersneeuwlaarzen • Kath Eats


Twee jaar geleden heb ik by way of crowdsourcing de beste wintersneeuwlaarzen verzameld toen ik een nieuw paar nodig had. Ik ben geobsedeerd door degenen die ik heb gekocht! Hier is mijn bijgewerkte recensie en ieders favorieten. Dit bericht bevat affiliatielinks.

De winter komt eraan!

We krijgen niet veel sneeuw in Virginia (vorig jaar heeft het volgens mij maar één keer gedurende 10 minuten gesneeuwd!) Maar toen het doet sneeuw, ik moet warme en droge voeten hebben! In de meeste winters krijgen we minstens één keer 5-10″.

Ik heb het grootste deel van mijn leven doorgebracht zonder geweldige snowboots. Jarenlang droeg ik een oud paar Uggs. Maar een paar jaar geleden besloot ik op zoek te gaan naar een echt geweldig paar. Hoe graag ik ook superleuke winterlaarzen wilde hebben om in de stad te dragen, ik verlaat mijn huis eigenlijk niet als het sneeuwt! #Zuiderling

Het kiezen van een paar snowboots was een moeilijke beslissing! Ik wou dat ik naar een winkel had kunnen gaan en ze allemaal voor het gemak had kunnen passen. Ten eerste heb ik alle lagere laarzen uitgesloten ten gunste van hoge laarzen om de beenwarmte en de sneeuw die in de zijkanten valt te maximaliseren. Ik kan zien dat als je woont waar het het grootste deel van de winter sneeuwt, je misschien vijf verschillende soorten laarzen nodig hebt (sommigen van jullie vertelden me dat je veel soorten hebt!) Maar in naam van het minimalisme heb ik waarschijnlijk maar één paar grote, lange laarzen nodig. laarzen en mijn waterbestendige, robuuste schoenen hieronder.

Nu, twee jaar nadat ik mijn laarzen heb gekocht, kan ik met plezier melden dat ik er dol op ben.

De beste wintersneeuwlaarzen

Ik heb drie dingen prioriteit gegeven bij het winkelen voor laarzen:

  1. Gemakkelijk aan en uit te trekken (om achter de kinderen aan de deur uit te rennen!)
  2. Lichtgewicht (voor sleeën, hardlopen)
  3. Consolation (heat, droog blijven, geïsoleerd en gemakkelijk in te trekken)

Uiteindelijk heb ik de gekocht Moerassen Whiteouts.

Bogs Whiteouts - De beste wintersneeuwlaarzen

ZE ZIJN GEWELDIG!

Ik vond het leuk dat de Bogs geen veters hadden en dat het afdichten van de naden geen probleem was bij de rubberen onderkant.

Hoewel ze misschien niet de warmste zijn, en zeker niet de meest modieuze, zijn ze wel de meest praktische van de groep!

Bogs Whiteout laarzen review - De beste wintersneeuwlaarzen

Ze zitten ook zo comfortabel!!

De rubberen zolen zijn een beetje veerkrachtig en superlicht – excellent voor sleeën en hardlopen en bij koud weer in het algemeen. Het zijn ook volledig waterdichte laarzen.

Het zijn echt de beste wintersneeuwlaarzen!! Ik kijk er naar uit om ze aan te trekken, en ze zijn een droom om aan en uit te trekken. Gewoon instappen en gaan.

Ik heb ze overal in de stad gedragen en een aantal kilometers gewandeld.

Bogs Whiteout laarzen review - De beste wintersneeuwlaarzen

Maatvoering van sneeuwlaarzen

Ik kocht maat 8, wat mijn werkelijke schoenmaat is, en ze passen excellent. Ze zijn in ieder geval aan de grote kant – ik had er geen moeite mee om dikke wollen sokken te dragen EN zelfs mijn op maat gemaakte orthesen aan te trekken! En voor een meisje met grote kuiten is er voldoende stretch. Ook zijn de laarzen heel gemakkelijk aan en uit te trekken. Ze hebben een kleine teenrand op de hiel om ze op weg te helpen.

De hele voet is een rubberen omhulsel, zodat er geen sneeuw naar binnen kan lekken, en de onderkant is een stevige rubberen buitenzool met diepe groeven. Kijk eens naar dat loopvlak!

Bogs Whiteout laarzen maatvoering - De beste wintersneeuwlaarzen

Ik ben heel erg blij met mijn aankoop!

Aanbevelingen voor wintersneeuwlaarzen

Voordat ik tot mijn aankoop besloot, ging ik naar Instagram om deze vraag te crowdsourcen. Ik wist dat mijn noordelijke vrienden veel geweldige aanbevelingen zouden hebben! Natuurlijk waren er enkele topwinnaars. Van alle stickerreacties en DM’s was dit misschien wel mijn hoogste aantal reacties OOIT! Jullie zijn dol op jullie laarzen.

De high drie merken waren:

  1. Sorel
  2. LL Boon
  3. Moerassen

Dit waren veruit de meest genoemde merken. Maar er waren nog veel meer, en een grote verscheidenheid aan meningen en stijlen die met mij verbonden waren. Hier zijn je favoriete wintersneeuwlaarzen! Scroll naar beneden om te zien welke ik heb gekocht.

De beste wintersneeuwlaarzen

Mijn waterdichte wandelschoenen

Zoals ik al zei, we snappen het niet Dat hier veel diepe sneeuw. Hoewel ik dol zou zijn op een tweede paar laarzen die schattig en harig zijn (en misschien krijg ik er ooit een paar), heb ik een paar Merrell MQM Flex wandelschoenen die mijn ‘rond de stad’-schoenen zijn.

Ze zijn waterdicht en ik kan ze het hele jaar door dragen. In de winter voeg ik gewoon Smartwool-sokken toe! Ik heb niet echt wandelschoenen nodig, omdat we het grootste deel van onze wandelingen in de zomer doen.

Mijn kast- en schoenenopslag is maar zo groot, dus ik ging voor de grotere laarzen voor sneeuwstormen en zal deze gebruiken als de sneeuw smelt.

Merrell MQM Flex wandelschoenen - De beste wintersneeuwschoenen

Kinderlaarzen

Mazen heeft deze laarzen Ik kocht op Amazon, maar ik denk dat ik hem binnenkort een soortgelijk paar als het mijne ga kopen, aangezien hij volwassen voeten heeft. Hij is er dol op en lease er uren in.

Birch erfde twee paren die nog in de doos zaten Totes laarzen van een vriend.

De riem die over de enkel gaat, is essentieel om ervoor te zorgen dat hij goed blijft zitten, ook al heeft hij de riem niet eens echt nodig.

Hij kan ze ook aan beide voeten dragen, wat, als je weet dat peuters bekend zijn, vaak voorkomt 🙂

En Thomas draagt deze North Face-laarzen waar hij van houdt. Hij houdt de veters los en glijdt er in en uit. Hij zweert bij hun warmte en consolation.

beste kindersnowboots - De beste wintersneeuwlaarzen

Warme winteraccessoires

Hier zijn enkele gezellige winteraccessoires die je kunt combineren met je warme snowboots!

Deel alsjeblieft jouw favoriete snowboots aller tijden!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here