Home Huisdieren Cadeau-ideeën voor reizende honden en katten

Cadeau-ideeën voor reizende honden en katten

0
Cadeau-ideeën voor reizende honden en katten


Natuurlijk wilt u uw harige familieleden betrekken bij de vakantiefestiviteiten. Maar hoe kies je het perfecte cadeau voor reizende honden en katten? Wij hebben 20 ideeën die zeker in de smaak zullen vallen!

GoPetFriendly kan op sommige gadgets commissie of inkomsten verdienen by way of de onderstaande hyperlinks.

Er is niets waar reizende huisdieren meer van houden dan samen met u op vakantie gaan! En een aantal nieuwe reisartikelen voor huisdieren, samen met de belofte dat ze binnenkort op pad zullen gaan, is het geschenk dat elke hond en kat echt onder de increase hoopt te vinden.

Maar het kiezen van de juiste reisuitrusting voor hen kan dat wel zijn kemphaan! Het vinden van een speciaal cadeau om uw reizen aangenamer te maken, vereist enige creativiteit en behoorlijk wat onderzoek.

We hebben ruim tien jaar fulltime met onze honden gereisd en onderweg hebben we het een en ander geleerd. Daarom delen we vandaag onze cadeau-ideeën voor reizende honden en katten (en hun baasjes).

Bezoek onze Amazon-winkel voor meer informatie over meer producten waar we op vertrouwen om reizen met huisdieren gemakkelijker, veiliger en leuker te maken!

Hoofdstelhond kijkt in de verte met rode rotsformatie op de achtergrond nabij Moab, UT

Cadeaus voor reizende honden en katten

Ga tas

Gebouwd voor reizen met huisdieren, De Go-bag van Sleepypod maakt het gemakkelijk om al uw reisbenodigdheden voor huisdieren en mensen te organiseren. En hij kan comfortabel crossbody worden gedragen, zodat u uw handen vrij houdt voor de riem!

Met de meegeleverde opbergvakken met ritssluiting, het geïsoleerde voedselzakje en de zijvakken met inzetstukken zijn alle belangrijkste spullen van uw huisdier binnen handbereik. En de handige ring aan de buitenkant, het vak met ritssluiting aan de buitenkant, het gewatteerde hoofdvak en het sleutelkoord aan de binnenkant zorgen ervoor dat je niet onderin de tas hoeft te zoeken naar je spullen.

Transporttas

Voor langere reizen, De transporttas van Ruffwear is een geweldig cadeau voor reizende honden en katten. Het is waterdicht en duurzaam genoeg om al je avonturen te doorstaan.

Met een verstelbare en afneembare schouderband kun je hem over je schouder, crossbody of met het handvat dragen. Bovendien is er voldoende ruimte voor het voer, voerbakken, riemen, speelgoed, afvalzakken en meer van uw huisdier!

Achterbankhoes voor de auto

Van het schoon en krasvrij houden van de bekleding van uw auto wordt iedereen blij. Dit achterbankhoes voor uw auto kan gemakkelijk tussen voertuigen worden verplaatst of worden opgeborgen om menselijke passagiers te huisvesten.

Crash-getest autoveiligheidsharnas

Niets is belangrijker dan het veilig houden van uw huisdieren terwijl u samen reist! Daarom Het crashgeteste Clickit Sport-autoharnas van Sleepypod is het perfecte cadeau voor reizende honden.

Dit harnas is eenvoudig te gebruiken, er is geen ankerriem nodig. Doe gewoon het harnas om uw hond, schuif de veiligheidsgordel door de ingebouwde lussen, klik de veiligheidsgordel in de houder en u bent klaar om te gaan!

LEES ONZE REVIEWS ⇒ Beste crash-geteste harnassen voor reizende honden

Gestroomde hond in een auto vastgegespt met een rood Sleepypod-harnas dat een crashtest heeft ondergaan

Crash-geteste dragers voor kleine huisdieren

De schoonheid van Het crashgeteste mobiele huisdierbed van Sleepypod is zijn veelzijdigheid. Het geheim zit hem in de verstelbare koepeltop, die je geheel kunt openen, sluiten of verwijderen. En dankzij het crash-geteste ontwerp weet u dat uw huisdier veilig is terwijl u op reis bent!

LEES ONZE REVIEWS ⇒ Crash-geteste kratten en dragers om huisdieren veilig te houden

Slaapzak voor huisdieren

Elk reizend huisdier heeft een plek nodig om zich te nestelen, en wat is er comfortabeler dan zijn eigen slaapzak? Gemaakt van een polyester buitenlaag en fleece voering, uw huisdier zal er dol op zijn! En het is gemakkelijk op te rollen en in te pakken als hij het niet gebruikt.

RiteFit Harnas voor katten en kleine honden

Voor katten en kleine honden die onderweg zijn, is een goed passend, comfortabel tuigje absoluut essentieel! Dat maakt de Puppia RiteFit-harnas een good cadeau voor reizende katten en honden.

Het heeft een polyester mesh-constructie voor consolation en biedt additional veiligheid met een verstelbare borstriem en lus-en-haakriemen bij de nek voor een veiligere pasvorm.

LEES MEER ⇒ Het beste harnas voor uw kat kiezen

Het juiste harnas voor uw kat kiezen

Geen trektuig voor honden

Elke hond die onderweg is, wil er op zijn finest uitzien, en een mooi nieuw wandeltuig zal de oplossing zijn. En met de no-pull-functies is de 2 Hounds Design vrijheidstuig is een cadeau voor jullie allebei!

De gepatenteerde controlelus aan de achterkant van het tuig, die zachtjes rond de borst van uw hond wordt strakgetrokken om trekken te ontmoedigen, maakt samen wandelen nog leuker.

LEES ONZE REVIEWS ⇒ We hebben 12 hondentuigjes zonder trekkracht getest om te zien welke werken

Gestroomde puppy in een rood harnas voor een bloementuin

Platte hondenriem

Verkrijgbaar in verschillende modieuze kleuren, Ruffwear’s Flat Out riem is een geweldig cadeau voor reizende honden en katten. Deze riem kan in uw hand worden gehouden of om uw middel worden gedragen, en heeft een robuuste draaibare clip die met handschoenen aan kan worden bediend.

Maar de beste eigenschap voor huisdieren die onderweg zijn, is dat het gewatteerde handvat een geïntegreerde gesp heeft. Zo kunt u uw pup veilig vastmaken aan een stoel in de koffieshop, een bankje in het park of een krukje tijdens ‘yappy hour’.

Kat of kleine hond rugzak

Als je het leuk vindt om je harige kleine maatje mee uit te nemen, maar haar korte benen het moeilijk maken om bij te blijven, probeer dit dan rugzak voor katten en kleine honden – tot 20 pond!

De huisdierrugzak is gemaakt van ripstop-stof en mesh en biedt uitstekende ventilatie. En met veiligheidsvoorzieningen zoals een veiligheidslijn, een verbindingspunt voor de autogordel en zelfblokkerende ritsen is uw harige reisgenoot veilig. Maar hun favoriete onderdeel van deze rugzak is de uitbreidbare catio!

Kinderwagen voor huisdieren

Als uw huisdier te groot is voor een rugzak, of als u er geen langere tijd een wilt dragen, a kinderwagen voor huisdieren kan je leven veranderen!

Of uw huisdier nu mobiliteits- of andere gezondheidsproblemen heeft, of gewoon liever rijdt dan loopt, een kinderwagen kan het beste cadeau ooit zijn. Toen onze hond, Ty, zijn gezichtsvermogen verloor, hebben we een kinderwagen voor hem gekocht, waardoor we zoveel meer samen konden doen! Of uw huisdier nu klein of groot is, er is altijd een perfecte kinderwagen voor u.

Vijf hondenbuggy naast elkaar

LEES ONZE REVIEWS ⇒ Beste hondenbuggy voor middelgrote honden

Zo rollen wij: Ty's kinderwagen |  GoPetFriendly.com

Orthopedisch huisdierbed

Niets zegt liefde als een knuffel orthopedisch huisdierbed. Deze stijlvolle, praktische ontwerpen zijn goed voor zowel honden als katten.

De afneembare hondenmandhoes is gemaakt van gewatteerd polyester, is volledig wasbaar in de machine en zal er jarenlang fantastisch uitzien.

Witte en grijze Husky-hond met artritis die op een hondenbed buiten ligt met een oranje speeltje

Huisdier traktatiezakje

Of u nu uw huisdier traint om te poseren voor foto’s, of zich gewoon beleefd gedraagt ​​in nieuwe situaties, het werk zal gemakkelijker zijn met een behandelzakje!

Timing is essentieel bij het belonen van uw huisdieren, en een snoepzakje houdt de beloningen bij de hand… en uw zakken blijven kruimelvrij!

Gezonde, smakelijke lekkernijen

U zult uw nieuwe traktatiezakje willen vullen met iets heerlijks! Deze katten- en hondensnacks zijn 100% gevriesdroogde, rauwe, biologische pompoenen, dus ze zijn web zo gezond als verleidelijk.

Door het vriesdrogen blijft de versheid behouden en de lekkernijen bevatten geen kunstmatige ingrediënten, additieven en vulstoffen. Gemaakt volgens de strengste voedselveiligheidsnormen, dit zijn lekkernijen waar je je goed bij voelt.

DIY-ritssluiting voor huisdieren

Zelfgemaakte cadeaus laten zien dat je om ze geeft! Dit DIY-ritssluiting voor huisdieren is een geweldige manier om uw kat of hond veilig te houden, terwijl u hem wat vrijheid geeft op uw tenting, in het park of in uw achtertuin.

De materialen om de zipline te maken kosten ongeveer $ 25 en je zou hem in minder dan een uur moeten kunnen voltooien.

Gestroomde hond zit op een camping op een zip-line

Huisdier jas

Voor die frisse ochtend- en avondwandelingen zal een hondenjasje ervoor zorgen dat uw kat of hond zich comfortabel voelt. Dit Met polarfleece gevoerd jack is winddicht en ademend, en gemakkelijk aan te trekken met klittenbandsluitingen.

Expeditie Parka

Voor wandelingen op echt koude winterdagen zal uw hond of kat het zeker waarderen Expeditie Parka. Het is qsnel en gemakkelijk aan en uit te trekken, met slechts één gesp rond de taille. En dankzij de verstelbare ruglengte, riem en kraag krijg je de perfecte pasvorm.

Deze parka is verkrijgbaar in verschillende fantastische kleuren en is voorzien van een waterdichte coating. Bovendien zorgen de goed zichtbare 3M-reflectoren ervoor dat uw huisdier goed zichtbaar is makkelijker te zien ‘s nachts.

Jet Stream koelvest voor honden

Bent u van plan deze winter naar het zuiden te reizen om van het warmere weer te genieten? Wanneer de temperaturen stijgen, zal uw pup genieten van de verkoelende werking van de Jet Stream koelvest!

Door water op het vest te gieten, kan uw hond profiteren van de verkoelende effecten van verdamping, waardoor oververhitting wordt voorkomen.

Lichtgewicht hond Bootjes

Voor een licht laarsje dat de poten van je vriend beschermt tegen zoute trottoirs in de winter en hete trottoirs in de zomer, probeer deze Den laarzen.

Gemaakt van een enkele laag rubber, uw pup zal nauwelijks merken dat hij ze draagt! En met 3 units in een verpakking hoef je niet te zeuren als er één verdwaalt.

Beschermende hondenlaarzen voor wandelen of sneeuw

Met deze beschermende hondenlaarzenkan uw hond met vertrouwen elk terrein aan!

ADankzij de Nkle-koordvergrendelingen zijn deze laarzen gemakkelijk aan te trekken en op hun plaats te houden, en de buitenzolen zorgen voor duurzaamheid en additional grip. Deze laarzen hebben zelfs reflecterende strips en oplichtende zolen, zodat uw pup ‘s nachts gemakkelijk te herkennen is.

LEES ONZE REVIEWS ⇒ Welke laarzen zijn het beste voor uw hond?

Buster de Duitse herdershond speelt met een bal en draagt ​​paarse hondenlaarzen

De ultieme huisdiervriendelijke roadtrip

Verbeter je spel met De ultieme huisdiervriendelijke roadtrip: een gids voor de nummer 1 huisdiervriendelijke bestemming in 48 staten en Washington DC. Boordevol praktische suggestions en advies, samen met meer dan 200 kleurenfoto’s, is dit precies wat u nodig heeft om uw volgende huisdiervriendelijke roadtrip te plannen!

Wat denk je? Zouden de reizende katten en honden op uw lijst blij zijn met deze geschenken? We hopen zeker dat we je hebben geholpen de zaken te verfijnen.

En vergeet niet… het geschenk waar uw huisdier het meest van houdt is tijd met u doorbrengen!

Bezoek onze Amazon-winkel voor meer informatie over meer producten waar we op vertrouwen om reizen met huisdieren gemakkelijker, veiliger en leuker te maken!

Openbaarmaking van Amazon-partners: GoPetFriendly.com LLC is deelnemer aan het Amazon Providers LLC Associates Program, een affiliate advertentieprogramma dat is ontworpen om website-eigenaren een manier te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar amazon.com, audible.com en elke andere web site die mogelijk aangesloten zijn bij het Amazon Service LLC Associates-programma. Als Amazon Affiliate verdient de eigenaar van deze website een commissie op in aanmerking komende aankopen.

(4.367 keer bezocht, 4 bezoeken vandaag)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here