Home Huisdieren Beste Annie: Inspiratie voor introverte mensen

Beste Annie: Inspiratie voor introverte mensen

0
Beste Annie: Inspiratie voor introverte mensenBeste Annie: Ik sta volledig achter de commentaren en boekaanbevelingen van ‘Having fun with my Life’, niet alleen voor extraverte mensen die hun introverte dierbaren beter willen begrijpen, maar ook voor introverte mensen.

Ik ben nu met pensioen na 39 jaar als ingenieur te hebben gewerkt in een zakenwereld waar de extraverte mensen domineerden. Het hielp ook niet dat ik een vrouw was in een door mannen gedomineerd beroep.

Halverwege mijn carrière ontdekte ik het boek van Susan Cain: ‘Stil: de kracht van introverte mensen in een wereld die niet kan stoppen met praten.’ Dit boek is het meest invloedrijke boek dat ik ooit heb gelezen, omdat het mij in staat stelde mezelf te accepteren zoals ik ben en te beseffen dat er anderen zijn zoals ik. Het maakte mij tot een betere supervisor en leider in mijn organisatie, omdat ik mensen zoals ik herkende en wist hoe ik het beste in hen naar boven kon halen.

Ik heb dit boek zelfs aan een nieuwe supervisor in mijn organisatie gegeven, een introverte persoon zoals ik. Voor degenen die weinig tijd hebben, heeft Susan Cain ook een Ted Discuss. — Comfortabel in mijn introverte huid

Mensen lezen ook…

Beste comfortabel in introverte huid: Bedankt voor het aanbevelen van de Ted Discuss en het boek. Ik juich uw verkenning van zelfontdekking toe, die heeft geleid tot succes in uw carrière en in het leven.

Beste Annie: De beste wijsheid die mijn moeder me gaf over het omgaan met de dood van onze huisdieren was deze: onze huisdieren leven korter dan wij, dus we kunnen meer mooie dieren hebben. – Wijsheid

Beste Wijsheid: Dat is heel lief. Bedankt voor het delen.

Beste Annie: Ik heb er spijt van dat ik mijn moeder niet genoeg heb bezocht toen ze nog leefde.

Ik was een ‘heel drukke, altijd werkende’ dochter. Toen mijn moeder plotseling overleed, had ik de tijd met haar verwaarloosd en daar heb ik nu al bijna dertig jaar spijt van. Maar in die tijd leefde ik gewoon van dag tot dag en probeerde ik alles voor iedereen te zijn en aan meerdere eisen te voldoen. Ik werd overweldigd door werk- en ouderschapsverantwoordelijkheden en concentreerde me ook op het verzachten van haar eigen eenzaamheid, hoewel ik gewoon niet de tijd had die zij wilde. – Spijt dat ik geen tijd met mijn moeder heb doorgebracht

Geachte spijt: Bedankt voor je eerlijke, reflecterende temporary. Ik hoop dat het anderen helpt hun dierbaren wat dichterbij te knuffelen en/of te bellen of die reis te boeken om oma of opa te bezoeken. Probeer jezelf alsjeblieft van de haak te slaan. Je hebt gedaan wat je kon, en uit je temporary klinkt het alsof je een geweldige moeder hebt, need je bent een heel attent persoon.

Beste Annie: Ik wil je vertellen over een prachtig toeval in mijn leven waarbij jouw column betrokken is. Ik heb je antwoord op ‘Willen meer’ gelezen over de moeder die wenste dat haar dochter meer beschikbaar was. Ik wou dat mijn dochter ook vaker belde.

Ik onderstreepte het gedeelte over het accepteren van je dochter zoals ze is, en plotseling ging de telefoon. Het was mijn dochter en we hadden een leuk gesprek. Mijn hogere macht is daar! – Toeval

Beste toeval: Bedankt voor het delen van uw prachtige temporary. Je bedoeling is prachtig.

Stuur uw vragen voor Annie Lane naar lieveannie@creators.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here