Home Concert The Trews met The Redhill Valleys – The Danforth Music Corridor – Toronto, Ontario – 2 december 2023

The Trews met The Redhill Valleys – The Danforth Music Corridor – Toronto, Ontario – 2 december 2023

0
The Trews met The Redhill Valleys – The Danforth Music Corridor – Toronto, Ontario – 2 december 2023


Jack Syperek en John-Angus MacDonald traden op voor een enthousiast publiek in de Danforth Music Corridor. (FOTO: Sue Sadzak Hebert)

De sfeer bij de Danforth Music Corridor in Toronto op 2 december 2023, was elektrisch waar followers reikhalzend naar uitkeken De Trews het podium te betreden. Maar voordat de headliners ons vereerden met hun aanwezigheid, werd het publiek getrakteerd op een opmerkelijk optreden van de openingsact, De Redhill-valleien.

Toen het publiek de zaal binnen druppelde, was het duidelijk dat velen er niet bekend mee waren De Redhill-valleien. Alle twijfels of bedenkingen werden echter snel weggenomen zodra ze aan hun set begonnen. De energie en het enthousiasme die uitgingen van deze getalenteerde groep muzikanten waren aanstekelijk en boeiend.

Ondanks dat ze op dat second voor een relatief klein publiek optraden, leverde de band een optreden af ​​dat een veel groter publiek waardig was. Hun passie en vakmanschap weerklonken door de hele zaal en lieten een onuitwisbare indruk achter op alle aanwezigen.

Het publiek waardeerde elke gespeelde noot en elk gezongen woord De Redhill-valleien. Het was duidelijk dat hun expertise en podiumpresentatie zelfs degenen die nog nooit van hen hadden gehoord, hadden overtuigd. Het gejuich en het applaus galmden door de zaal en vormden een erkenning voor hun uitzonderlijke prestatie.

De Redhill-valleien bewezen meer te zijn dan alleen een openingsact; ze toonden hun kunstenaarschap op een manier die een blijvende influence achterliet op zowel nieuwe luisteraars als doorgewinterde concertbezoekers. Hun vermogen om through hun muziek verbinding te maken met het publiek zorgde ervoor dat ze niet snel zouden worden vergeten.

De Redhill-valleien, is een vierkoppige Americana Roots country-rockgroep afkomstig uit Hamilton, Ontario. Dit getalenteerde ensemble bestaat uit Chelsea McWilliams op bas/zang, Tim Allard op leadgitaar/zang, Danielle Beaudin op gitaar/zang en Matt Soliveri op drums . Hun naam zelf is een eerbetoon aan hun roots in Hamilton.

De energie was voelbaar terwijl het publiek reikhalzend uitkeek naar de komst van de headliners The Trews. Nu de zaal vol zat, bruisten de followers van opwinding, klaar om zich onder te dompelen in een avond vol onvergetelijke muziek en pure rock-‘n-roll.

Als De Trews het podium betraden, trok hun aanwezigheid de aandacht. De band verspilde geen tijd met het lanceren van hun set en boeide het publiek vanaf de allereerste noot. Hun aanstekelijke energie was besmettelijk en verspreidde zich als een lopend vuurtje door de zaal.

De band leverde een opwindend optreden en presenteerde hun iconische hits zoals Moe van het wachten, paranoïde freak, niet klaar om te gaan, En Snelweg van Helden.

Een van de opvallende momenten van de avond was tijdens hun optreden van Ismaël en Maggie. Terwijl de band dit nummer speelde, verrasten ze iedereen door zich in het publiek te wagen. Deze onverwachte zet zorgde voor een bijzondere band tussen de followers en de band, waardoor het een onvergetelijke en intieme ervaring werd.

De Trews Het vermogen om op zo’n persoonlijk niveau met hun publiek om te gaan, is een bewijs van hun passie voor muziek en toewijding aan hun followers. Het zijn momenten als deze die ons eraan herinneren waarom liveconcerten zo worden gekoesterd: ze creëren unieke herinneringen die niet kunnen worden gerepliceerd.

Ook tijdens dit live performance kwam er spannend nieuws naar voren De Trews kondigde aan dat ze samen met Brett Emmons en Jay Emmons een nieuw nummer hebben geschreven De glorieuze zonen. Het nummer belde Bloedig licht staat gepland voor launch in het nieuwe jaar, wat de verwachtingen voor wat ons te wachten staat nog verder vergroot. Zanger Colin MacDonald grapte dat als het publiek het nummer niet leuk vond, dit de gebroeders Emmons de schuld moest geven!

Een ander opvallend second kwam toen John Angus zich achter in de zaal op het balkon waagde, omringd door followers, terwijl hij een gitaarsolo uitvoerde die zijn uitzonderlijke expertise demonstreerde. Terwijl hij speelde, resoneerde zijn passie door de hele zaal en boeide elk gehoor.

Ondertussen verzamelden de relaxation van de bandleden zich rond het drumstel, waardoor een verenigde energie ontstond die weergalmde in elke noot die ze speelden. Hun hechte chemie en onmiskenbaar expertise waren duidelijk zichtbaar toen ze het ene krachtige nummer na het andere afleverden.

Speciale gast Bernadette Connors kwam met de band op het podium optreden Sprookje van NY. Haar soulvolle zang en emotionele voordracht resoneerden door de zaal en creëerden een magische sfeer.

Het live performance zou niet compleet zijn zonder een fanfare met Bag Pipers erbij De Trews op het podium om een ​​cowl van te spelen Die van Paul McCartney liedje Mull-of-Kintyreen de AC/DC liedje Het is een lange weg naar de prime (als je rock-‘n-roll wilt).

Kortom, getuige geweest De Trews vaak optreden, is het duidelijk dat hun muzikaliteit echt schittert in een dwell setting. De energie en strakheid van hun optredens zijn ongeëvenaard, waardoor het publiek onder de indruk is. Eén facet dat consequent opvalt zijn hun onberispelijke harmonieën, die een additional laag diepte en emotie aan hun muziek toevoegen. Hun uitzonderlijke muzikaliteit en vermogen om een ​​publiek te boeien, maken ze tot een must-see act voor elke muziekliefhebber.

Speciale dank aan Omarmen voor de accreditatie.

Alle afbeeldingen van Sue Sadzak Hebert. ©2023. Gelieve niet te kopiëren of te gebruiken zonder toestemming.

De Redhill-valleien

De Trews

DEEL DIT BERICHT:
FacebooktwitterenredditpinteresttumblrmailLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here