Home Amusement Sauce Walka’s politieachtervolging resulteert in arrestatie en auto-ongeluk

Sauce Walka’s politieachtervolging resulteert in arrestatie en auto-ongeluk

0
Sauce Walka’s politieachtervolging resulteert in arrestatie en auto-ongeluk


Saus Walka werd gearresteerd nadat hij de politie naar verluidt op een snelle achtervolging had geleid. Woensdag heeft de lokale politie van Houston de kunstenaar in hechtenis genomen tijdens een operatie waarbij meerdere politie-eenheden betrokken waren, zoals vermeld in gerechtelijke documenten.

VERWANT: RAPPORT: Kodak Black gearresteerd wegens drugsaanklacht in Florida

Volgens de Harris County Sheriff’s County begon de achtervolging toen de politie probeerde een voertuig aan de kant te zetten voor een routinematige verkeerscontrole. De officier voelde zich naar verluidt genoodzaakt Walka te inspecteren nadat hij door rood licht zou zijn gereden.

Het voertuig stopte echter niet, wat leidde tot een achtervolging met hoge snelheid. Uit politierapporten blijkt dat de achtervolging met een snelheid van 210 km per uur drie kilometer duurde ABC-13waarbij de rapper naar verluidt met hoge snelheid in en uit het verkeer slingerde.

Sauce Walka spreekt over het incident

Gerechtsdocumenten vermelden verder dat hij een aanzienlijk gevaar vormde voor andere weggebruikers toen de politie probeerde het ontsnappende voertuig in te halen. De rapper crashte naar verluidt met zijn auto en beëindigde de achtervolging, wat leidde tot zijn arrestatie op beschuldiging van het ontduiken van de wetshandhaving.

Ze brachten Walka naar een nabijgelegen ziekenhuis voor behandeling van zijn verwondingen voordat ze hem in het Harris County Joint Processing Middle boekten. Hoewel de particulars van het incident nog steeds bekend worden, had Walka naar verluidt geen advocaat die hem vertegenwoordigde na zijn arrestatie.

De politie heeft hem later vrijgelaten tegen een borg van $ 15.000, en naar verwachting zal hij vrijdag voor de rechtbank verschijnen.

In een telefoontje dat later op zijn Instagram Story werd gedeeld, sprak de hiphopster de situatie aan zijn followers toe en verzekerde hen dat het goed met hem ging.

“Ik wil al mijn followers vertellen dat ik jullie allemaal waardeer voor jullie zorg en bezorgdheid”, zei hij. ‘Ik ben goed, ik ben hetero, weet je wat ik bedoel? Ik heb een catastrofaal ongeluk overleefd, en de Tremendous Saiyan die ik ben, ik ben er nog steeds, ik ben goed, ik ben gezond en zal rijk blijven.

Walka sloot het telefoongesprek af door te zeggen dat hij hoopte op zijn vrijlating en dat hij van plan is een videoclip uit te brengen ‘omdat ik weet dat jullie me allemaal missen’, voegde hij eraan toe.

VERWANT: Tiffany Haddish reageert op recente DUI-arrestatie met een klein grapje

Walka, bekend van zijn rapnummers in Houston, is sinds 2007 actief in de muziekindustrie. Zijn juridische problemen dateren uit 2009, toen hij schuldig pleitte aan dodelijk gedrag na een schietpartij tijdens een live performance op de Texas Southern College. Enkele van zijn meest bekende nummers zijn ‘Ghetto Gospel’, ‘The place Was You At’ en ‘Huge Drip Squad’.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here