Home Voeding Recept voor muesliscones – Geregistreerde diëtist Columbia SC

Recept voor muesliscones – Geregistreerde diëtist Columbia SC

0
Recept voor muesliscones – Geregistreerde diëtist Columbia SCHoe je granola-scones maakt

Om deze granola-scones te maken, start je met het kloppen van de droge ingrediënten in een grote mengkom. Rasp vervolgens de bevroren boter op de grote gaten van een kaasrasp en meng de geraspte boter met de droge ingrediënten. Het gebruik van koude ingrediënten, zoals bevroren boter, zorgt ervoor dat het vet niet smelt voordat de scones worden gebakken, waardoor ze lekker schilferig blijven. Meng vervolgens de boter verder door de droge ingrediënten met je handen, of beter nog (vergeet niet, we willen het koud houden!), een deegsnijder, en roer de granola erdoor.

Giet vervolgens de koude karnemelk door het deeg. De karnemelk voegt een beetje pit toe aan de afgewerkte scones, en de additional zuurgraad helpt het bakpoeder zijn ding te doen. Zorg ervoor dat je volvet kiest, omdat de dikte belangrijk is.

Vorm het deeg tot een grote schijf en snijd het in partjes. Laat de scones afkoelen om de vetten weer af te laten koelen, aangezien ze door het mengen een beetje opwarmen, en bak ze vervolgens goudbruin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here