Home Bedrijf $1000,- die vijf jaar geleden in dit aandeel werd geïnvesteerd, zou vandaag $13,000 waard zijn – Builders FirstSource (NYSE:BLDR)

$1000,- die vijf jaar geleden in dit aandeel werd geïnvesteerd, zou vandaag $13,000 waard zijn – Builders FirstSource (NYSE:BLDR)

0
$1000,- die vijf jaar geleden in dit aandeel werd geïnvesteerd, zou vandaag $13,000 waard zijn – Builders FirstSource (NYSE:BLDR)Bouwers FirstSource BLDR heeft de afgelopen vijf jaar met 54,88% op jaarbasis beter gepresteerd dan de markt, met een gemiddeld jaarlijks rendement van 66,49%. Momenteel heeft Builders FirstSource een marktkapitalisatie van $18,00 miljard.

$ 1000 kopen in BLDR: Als een belegger vijf jaar geleden voor €1000 aan BLDR-aandelen had gekocht, zou het de moeite waard zijn $ 12.613,66 vandaag gebaseerd op een prijs van $ 145,94 voor BLDR op het second van schrijven.

De prestaties van Builders FirstSource gedurende de afgelopen 5 jaar

Tot slot: wat is de zin van dit alles? Het belangrijkste inzicht dat u uit dit artikel kunt halen, is vaststellen hoeveel verschil samengestelde rendementen kunnen maken in uw cashgroei over een bepaalde periode.

Dit artikel is gegenereerd door de geautomatiseerde contentengine van Benzinga en beoordeeld door een redacteur.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here