Home Voedsel Recept voor fudge met 2 ingrediënten| De Receptencriticus

Recept voor fudge met 2 ingrediënten| De Receptencriticus

0
Recept voor fudge met 2 ingrediënten| De Receptencriticus


Deze web site kan affiliatielinks en advertenties bevatten, zodat we u recepten kunnen aanbieden. Lees mijn openbaarmakingsbeleid.

Makkelijker dan deze zelfgemaakte fudge met 2 ingrediënten wordt het niet! Romige en decadente fudge die slechts 5 minuten duurt om te maken. Good voor feestjes en cadeaus!

Ik hou ervan om fudge te maken en cadeau te geven deze tijd van het jaar! Het is leuk om toffee-smaken te wisselen, zodat iedereen ervan kan genieten. Doe zeker ook mijn greatest fantasie fudgedit feestelijk eierpunch fudgeen mijn klassieker vanille fudge. Ze zijn allemaal zo romig en soepel!

Weergave van 2 stukken zachte toffee van ingrediënten, gestapeld op een bord.

Wat is Fudge met 2 ingrediënten?

Deze fudge met 2 ingrediënten is het gemakkelijkst te maken omdat hij eigenlijk maar 2 eenvoudige ingrediënten bevat. Chocoladestukjes en gezoete gecondenseerde melk. Elk recept dat slechts twee ingrediënten bevat, is in mijn boek een winnaar. Je hebt er geen thermometer voor nodig en het is de snelste en gemakkelijkste fudge die je ooit zult maken.

Ik ben altijd op zoek naar desserts die gemakkelijk te maken zijn en maar een paar ingrediënten nodig hebben. Een paar van mijn favoriete eenvoudige dessertrecepten zijn deze erts ballenMijn no-bake koekjesof simpel cheesecake gevulde aardbeien.

Ingrediënten om Fudge te maken

Er zijn slechts 2 ingrediënten nodig om deze heerlijke traktatie te maken. Het is moeilijk te geloven dat het zo simpel is, maar het is zo! Dat maakt dit de gemakkelijkste fudge met twee ingrediënten ter wereld.

Recept voor fudge met 2 ingrediënten

Combineer de 2 ingrediënten voor de fudge in een mengkom, verwarm in de magnetron en roer tot de chocolade is gesmolten. Dat is alles wat nodig is! Volg mijn gedetailleerde instructies hieronder op de receptkaart. Je zult binnen een mum van tijd genieten van deze fudge met 2 ingrediënten!

 1. Bereid de pan voor: Bekleed een broodvorm van 8 x 5 inch met bakpapier en spuit lichtjes in met panspray. Je kunt in plaats daarvan een 8×8 pan gebruiken, maar de fudge zal niet zo dik zijn.
 2. Smelt en combineer de chocoladestukjes en de gezoete gecondenseerde melk: Voeg de chocoladestukjes en de gezoete gecondenseerde melk toe aan een grote magnetronbestendige mengkom. Verwarm het geheel ongeveer 3 minuten in de magnetron, met tussenpozen van 45 seconden, op 50% vermogen. Roer na elk interval totdat de chocolade volledig is gesmolten. Het mengsel zal dik zijn en er mat uitzien als het klaar is.
 3. Doe het in de pan en zet de Fudge: Breng het mengsel ten slotte over in de voorbereide pan en druk de bovenkant aan en strijk de fudge glad met een rubberen spatel of een offset spatel. Dek af en laat minimaal 2 uur staan, of tot het volledig uitgehard en stevig is.
 4. Snijd de Fudge en geniet ervan: Eenmaal uitgehard gebruik je het perkamentpapier om de fudge uit de pan te halen en snijd je hem in vierkanten.
Eerste foto van chocoladestukjes en gezoete gecondenseerde melk toegevoegd aan een kom. Tweede foto van het roeren van de gesmolten chocolade en gecondenseerde melk. Derde foto van het persen van de fudge in een pan.

Fudge-tips en variaties

Je zult dol zijn op dit eenvoudige fudge-recept! Hier zijn een paar suggestions en trucs voor het maken van de lekkerste fudge met twee ingrediënten. Je zult een skilled zijn!

 • Add-ins: Probeer hagelslag, noten, kokosnoot of snoep erdoor te roeren.
 • Pan grootte: Maak je fudge dik of dunner, afhankelijk van de grootte van de pan. Elke pan zal werken, maar vergeet niet om hem te bekleden met bakpapier zodat hij gemakkelijk te verwijderen is.
 • Fudge-smaken: Verander de smaken door melkchocoladechips, muntchips of butterscotch-chips te gebruiken. Zelfs witte chips zouden heerlijk zijn!

Bovenaanzicht van fudge met 2 ingrediënten, in vierkanten gesneden en op perkamentpapier gelegd.

Overgebleven Fudge bewaren

Overgebleven fudge kun je bewaren in een luchtdichte verpakking of stevig in plasticfolie gewikkeld. Bewaar maximaal 7 dagen bij kamertemperatuur of maximaal een week in de koelkast. Na die tijd is het nog steeds eetbaar, maar het kan droog en kruimelig worden.

Weergave van 2 ingrediëntzachte toffees, gestapeld op een bord. Het bovenste stuk fudge heeft een hapje.

Meer chocoladeliefhebbersdesserts

Je kunt nooit teveel chocolade hebben! Ik heb zoveel favoriete recepten voor chocoladedesserts, dat het moeilijk is om het te beperken! Dit zijn slechts enkele van de geweldige producten die uw smaakpapillen en maag blij zullen maken. Ik heb een verscheidenheid aan chocoladedesserts. Ik hoop dat je het eens probeert.

Pin dit nu om het later terug te vinden

Speld het huge

 • Bekleed een broodvorm van 8 x 5 inch met bakpapier en spuit lichtjes in met panspray. Je kunt in plaats daarvan een 8×8 pan gebruiken, maar de fudge zal niet zo dik zijn.

 • Voeg de chocoladestukjes en de gezoete gecondenseerde melk toe aan een grote magnetronbestendige mengkom. Verwarm het geheel ongeveer 3 minuten in de magnetron, met tussenpozen van 45 seconden, op 50% vermogen. Roer na elk interval totdat de chocolade volledig is gesmolten. Het mengsel zal dik zijn en er mat uitzien als het klaar is.

 • Breng het mengsel over in de voorbereide pan en strijk de bovenkant glad met een rubberen spatel of een offsetspatel. Dek af en laat minimaal 2 uur staan, of tot het volledig uitgehard en stevig is.

 • Eenmaal uitgehard, gebruik je het perkament om de fudge uit de pan te halen en in vierkanten te snijden. Bewaren in een luchtdichte verpakking bij kamertemperatuur gedurende maximaal 7 dagen.

Voedingsinformatie wordt automatisch berekend en magazine dus alleen bij benadering worden gebruikt.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here