Home Voedsel Free of charge 7-daags gezond maaltijdplan (11-17 december)

Free of charge 7-daags gezond maaltijdplan (11-17 december)

0
Free of charge 7-daags gezond maaltijdplan (11-17 december)


Dit bericht kan affiliatielinks bevatten. Lees mijn openbaarmakingsbeleid.

Een free of charge 7-daagse, flexibel maaltijdplan voor gewichtsverlies inbegrepen ontbijt, lunch En diner ideeën en een boodschappenlijstje. Alle recepten erbij betrekken macro’s En Gewichtswachters punten.

Skinnytaste Eenvoudige promobanner

Free of charge 7-daags gezond maaltijdplan (11-17 december)

Nu de feestdagen dichterbij komen, neemt ook de druk toe om ervoor te zorgen dat u geen cadeautjes bent vergeten! Ze kunnen snel optellen: leraren, assistenten, babysitters enz.! Zelfgemaakte cadeaus zijn altijd een goede optie: maak een mandje of een zakje lekkers voor leraren, buren, vrienden! Combine en match deze Pizzelle-koekjes, Pindakaasschors van pure chocoladeEn Peperkoek Kerstbomen voor het perfecte zelfgemaakte kerstcadeau. En als je een cadeau nodig hebt van minder dan $ 25, Magere smaak Eenvoudig is het perfecte cadeau!

Nu de prijzen voor levensmiddelen enorm stijgen, moeten velen van ons zich aanpassen, terugschroeven en/of creatiever worden met onze maaltijden. Een van de absoluut BESTE manieren om binnen een funds te blijven en gezonde eetgewoonten te behouden, is MAALTIJDPLAN. Je kunt meer 5-dagen krijgen Budgetvriendelijke maaltijdplannen door u aan te melden voor Relish+ (ontvang hier een free of charge proefperiode van 14 dagen!

Ultieme Skinnytaste maaltijdplanner

Skinnytaste ultieme maaltijdplanner

Koop de Skinnytaste Ultieme Maaltijdplanner! De spiraalvormige maaltijdplanner voor 52 weken heeft wekelijkse maaltijdplanningsroosters die u kunt uitscheuren en op uw koelkast kunt zetten als u dat wilt, een maaltijdplan voor 12 weken, 30 (15 nieuwe) recepten en uitneembare boodschappenlijstjes. Ik hou ervan om mijn week te beginnen met dankbaarheid, affirmaties en intenties, dus daar heb ik ook ruimte voor gemaakt. Ik hoop dat je dit web zo geweldig zult vinden als ik!

Skinnytaste ultieme maaltijdplanner

Koop hier de Skinnytaste maaltijdplanner:

Een opmerking over WW-punten

Als je volgt Gewichtswachterszijn alle recepten hier bijgewerkt om het nieuwe weer te geven Weight Watchers-programma, waarbij de punten worden weergegeven onder de recepttitel. De ww-knop op de receptkaart brengt u naar de Web site van Weight Watchers waar u de receptenbouwer kunt zien die wordt gebruikt om die punten te bepalen en aan uw dag toe te voegen (alleen in de VS, u moet ingelogd zijn op uw account). Alle kookboekrecepten in de kookboek index zijn ook bijgewerkt!

Over het maaltijdplan

Als je nieuw bent bij mijn maaltijdplannen, heb ik deze free of charge, 7-daagse flexibele gezonde maaltijdplannen gedeeld (je kunt mijn vorige maaltijdplannen hier) die bedoeld zijn als leidraad, met veel bewegingsruimte voor jou om te meer voedsel toevoegenkoffie, dranken, fruit, snacks, nagerechtwijn, enz. of ruil recepten uit voor maaltijden die u verkiest, waar u naar kunt zoeken recepten uiteraard in de inhoudsopgave. Afhankelijk van uw doelen moet u streven naar minimaal 1500 calorieën* per dag. Er is geen one dimension matches all, dit hangt af van uw doelen, uw leeftijd, gewicht, enz.

Er is ook een nauwkeurige, georganiseerde boodschappenlijst die het boodschappen doen zoveel gemakkelijker en veel minder stressvol maakt. Bespaar u geld en tijd. Je gaat minder vaak uit eten, verspilt minder voedsel en je hebt alles wat je nodig hebt bij de hand om op het goede spoor te blijven.

Ten slotte: als je op Fb lid bent van mijn Skinnytaste Fb-community waar iedereen foto’s deelt van recepten die ze maken, kun je hier lid worden. Ik ben dol op alle ideeën die iedereen deelt! Als u op de e-maillijst wilt komen, kunt u zich hier abonneren, zodat u nooit meer een maaltijdplan mist!

Maaltijden:

Ontbijt En lunch Maandag tot en met vrijdag zijn bedoeld voor 1 persoon, terwijl de diners en alle maaltijden op zaterdag en zondag zijn bedoeld voor een gezin van 4 personen. Sommige recepten zorgen voor voldoende restjes voor twee nachten of voor de lunch de volgende dag. De boodschappenlijst is uitgebreid en bevat alles wat u nodig heeft om alle maaltijden volgens het plan te bereiden.

MAANDAG (12/11)
B: Hartige kwarkkom
L: Tonijn Eiersalade meer dan 2 kopjes gemengde groenten
D: Gemakkelijke zwarte bonen vegetarische chili met gekruide yoghurt met 1 ounce avocado en Cheddarkoekjes

Totaal aantal calorieën: 1.052*

DINSDAG (12/12)
B: Eiwitrijk roerei met kwark (½ recept) met Pico de Gallo
L: OVER Gemakkelijke zwarte bonen vegetarische chili met gekruide yoghurt met 1 ounce avocado en Cheddarkoekjes
D: Instantaneous Pot Chipotle Kipkommen met Koriander Limoen Quinoa
Totaal aantal calorieën: 1.104*

WOENSDAG (12/13)
B: Eiwitrijk roerei met kwark (½ recept) met Pico de Gallo
L: OVER Gemakkelijke zwarte bonen vegetarische chili met gekruide yoghurt met 1 ounce avocado en Cheddarkoekjes
D: Gestoofd borststuk met aardappelen en wortelen En Gewafelde Plantaardige Latkes (recept x 2)

Totaal aantal calorieën: 1.202*

DONDERDAG (12/14)
B: Kaneel Appel Yoghurt Bowls
L: Zalm Avocado Salade (½ recept)**
D: OVER Gestoofd borststuk met aardappelen en wortelen En Gewafelde Plantaardige Latkes

Totaal aantal calorieën: 1.110*

VRIJDAG (15/12)
B: Kaneel Appel Yoghurt Bowls
L: OVER Zalm Avocado Salade
D: Ananas Garnalen Gebakken Rijst

Totaal aantal calorieën: 1.043*

ZATERDAG (16/12)
B: Spinazie-ricottaquiche en een sinaasappel
L: Aziatische Kip Gehakte Salade
D: DINER UIT

Totaal aantal calorieën: 619*

ZONDAG (17/12)
B: OVERGEBLEVEN Spinazie-ricottaquiche en een sinaasappel
L: 1 ¼ kopje Geladen gebakken aardappelsoep
D: Kipcassoulet met worst en snijbiet met 2 ons meergranen stokbrood

Totaal aantal calorieën: 1.084*

*Dit is slechts een richtlijn; vrouwen moeten streven naar ongeveer 1500 calorieën per dag. Hier is een handige rekenmachine om uw caloriebehoefte te schatten. Ik heb voldoende speelruimte voor je gelaten om meer voedsel toe te voegen, zoals koffie, drankjes, fruit, snacks, dessert, wijn, enz.
**Desgewenst kunt u de zalm op woensdagavond koken.

*Google-document

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here