Home Huisdieren Een eerbetoon aan honden in de video ‘Like My Canine’

Een eerbetoon aan honden in de video ‘Like My Canine’

0
Een eerbetoon aan honden in de video ‘Like My Canine’


Deel met andere hondenliefhebbers!

De wereld is aan het einde van de zomer misschien wel singer/songwriter Jimmy Buffett kwijtgeraakt, maar Parrotheads overal ter wereld hebben vandaag een lied in hun hart terwijl de tropische rockcrooner het feest gaande houdt met een video voor zijn nummer ‘Like My Canine’.

Een trotse huisdierouder Ajax, Kingston, Kody, Lola, Peper En Rosie(die werden vermeld onder de familieleden van Buffett in het overlijdensbericht van de entertainer), laat de “Margaritaville”-zanger zijn bewondering voor al onze blaffende vrienden schitteren in het door Scott Emerick/Harley Allen geschreven deuntje, dat te vinden is op Buffett’s onlangs uitgebrachte album Gelijke belasting op alle onderdelen.

Gemaakt in samenwerking met de ASPCAtoont de video de geliefde tunesmith die speelt met zijn kwispelende vriendjes, evenals followers die clips insturen van leuke tijden met hun honden met behulp van de hashtag #LikeMyDog.

De video promoot de mogelijkheid van adoptie en eindigt met een bericht van de ASPCA, waarin het publiek eraan wordt herinnerd dat miljoenen honden in de Verenigde Staten wachten op een eternally residence.

“De toewijding en menselijkheid die Jimmy Buffett in zijn muziek stopte, gingen over in zijn liefde voor dieren, vooral huisdieren en dieren in het wild”, aldus Matt Bershadker, President & CEO van ASPCA. “Deze samenwerking eert Jimmy’s nalatenschap en belangenbehartiging voor dieren en weerspiegelt onze gedeelde inzet om kwetsbare honden te helpen veilige en liefdevolle huizen te vinden.”

Buffett was een fan van alles met bont, vinnen en veren en was lange tijd een promotor van dierenredding. In 2018 hielp hij de adoptie van huisdieren onder de aandacht te brengen bij Southern Pines Animal Shelter in Hattiesburg, Mississippi. Buffet’s liefde voor zeedieren kwam tot uiting in de inspanningen van de Save The Manatee Membership, een non-profitorganisatie die in 1981 mede werd opgericht door Buffett en de voormalige Amerikaanse senator Bob Graham.

Meer nieuws

Dave Bautista’s oprechte steun voor reddingsdieren

Hoe Smurfen dieren helpen redden

Beroemdheden verzamelen zich voor dierenredding op TriBeCa Gala

Fotocredits: Shutterstock; fotograaf Adam McCullough

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here