Home Auto Acteur Alan Ruck aangeklaagd nadat Rivian R1T-crash resulteert in hersenletsel

Acteur Alan Ruck aangeklaagd nadat Rivian R1T-crash resulteert in hersenletsel

0
Acteur Alan Ruck aangeklaagd nadat Rivian R1T-crash resulteert in hersenletsel


Afbeelding voor artikel met de titel Acteur Alan Ruck aangeklaagd nadat Rivian R1T-crash resulteert in hersenletsel

Acteur Alan Ruck, ster van ‘Succession’ en ‘Ferris Bueller’s Day Off’, reed op Halloweenavond door Hollywood in zijn Rivian R1T toen er een enigszins mysterieus verkeersongeval plaatsvond. De elektrische pick-up van Ruck stond te wachten op een rood licht toen de vrachtwagen snel vooruit reed tegen de achterkant van een Hyundai Elantra voordat hij een BMW X3 raakt en vervolgens halsoverkop door de muur van een nabijgelegen pizzeria schiet. De bestuurder van de Elantra werd het kruispunt op geduwd, waar hij een andere bestuurder inreed. De hele scène was een absolute puinhoopen de Elantra-chauffeur, Horacio Vela klaagt nu aan voor schade, waaronder trauma en hersenletsel.

Ruck beweert dat hij niet weet wat er is gebeurd waardoor de vrachtwagen vanuit stilstand naar voren schreeuwde. Onderzoekers gaf aanvankelijk de vrachtwagen de schuld, maar Rivian zegt dat de truck normaal gedroeg. De politie ter plaatse sloot dronkenschap van Ruck’s kant uit. Op dit punt werd alles aan de verzekeringsmaatschappijen overgelaten om het uit te zoeken, maar we weten allemaal hoe moeilijk het kan zijn om binnen de grenzen van de Amerikaanse autoverzekeringsclub te werken. Kennelijk weigert de verzekeraar van Ruck, State Farm, de verwondingen te vergoeden, omdat zij namens Ruck geen verantwoordelijkheid voor het ongeval wil aanvaarden.

“Ruck zegt dat hij niet weet wat er is gebeurd, en de politie van Los Angeles zegt dat het een voertuigprobleem was, terwijl Rivian, de fabrikant, zegt dat de vrachtwagen naar behoren werkte,” Neama Rahmani, een advocaat van Vela, vertelde het NBC-nieuws. “In dit geval werden meerdere mensen geraakt en raakte een bedrijf beschadigd. Wij geloven dat Ruck verantwoordelijk is voor de schade, en we hebben een rechtszaak aangespannen om bewijsmateriaal en getuigen te dagvaarden om onze zaak te bewijzen.

De 32-jarige Vela kreeg een black-out op de plaats van de crash en werd naar het ziekenhuis gebracht, waar bij hem een ​​subdurale hematoom-hersenbloeding werd vastgesteld. Als gevolg van de crash meldt hij nu geheugenproblemen, mistigheid en duizeligheid.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here