Home Huisdieren Sluit je aan bij Scott Eastwood om hondentalent te vieren in een landelijke wedstrijd

Sluit je aan bij Scott Eastwood om hondentalent te vieren in een landelijke wedstrijd

0
Sluit je aan bij Scott Eastwood om hondentalent te vieren in een landelijke wedstrijd


Deel met andere hondenliefhebbers!

Acteur Scott Eastwood (The Destiny of The Livid, Quick X), die samen met Taylor Swift speelde in de videoclip voor haar hit ‘Wildest Desires’, promoot een wedstrijd die de wildste droom van een gelukkige hond werkelijkheid zal maken!

Scott Eastwood en zijn hond Josey werken samen met ROYAL CANIN® tijdens het AKC National Championship 2023 om de unieke capaciteiten van honden te vieren.
Scott Eastwood en zijn hond Josey werken samen met ROYAL CANIN® tijdens het AKC Nationwide Championship 2023 om de unieke capaciteiten van honden te vieren.

Royal Canin-wedstrijd ‘Unieke vaardigheden’

Weet uw hond hoe hij met zijn pootjes moet schudden, “spreken” of een buiging moet maken? Ter ere van het thema ‘Unieke vaardigheden’ van het AKC Nationaal Kampioenschap 2023 worden ouders van huisdieren tot en met 15 december uitgenodigd om de speciale vaardigheden van hun hond huge te leggen en te delen in een video op Instagram, met behulp van de hashtag #RoyalCaninUniqueAbilitiesen taggen @RoyalCaninUS.

Stem af op de televisie-uitzending van het evenement in december van de AKC Nationaal Kampioenschap om de videowinnaar van de categorie Beste truc te zien!

Om de begin van de wedstrijd te markeren, plaatste Scott Eastwood een Instagram-video met zijn Cavalier King Charles Spaniel, Josey.

“Als levenslange hondenliefhebber heb ik uit de eerste hand gezien hoe elke hond op zijn eigen manier ongelooflijk speciaal is en over een specifieke reeks unieke vaardigheden beschikt”, aldus Scott Eastwood. “Mijn hond, Josey, en ik zijn er trots op om samen te werken met Royal Canin om te erkennen hoe buitengewoon de capaciteiten van onze huisdieren zijn en om die individualiteit deze feestdagen te vieren.”

Het AKC Nationwide Championship, gepresenteerd door Royal Canin, zal plaatsvinden in het Orange County Conference Heart in Orlando, Florida op zaterdag 16 en zondag 17 december 2023. Hondenliefhebbers kunnen afstemmen op het evenement op ABC op Zondag 31 december 2023, om 14.00 uur ET.

Geen aankoop nodig om mee te doen of te winnen. De wedstrijd staat open voor legale inwoners van de 50 Verenigde Staten of het District of Columbia, die 18 jaar of ouder zijn en meerderjarig zijn in hun woonstaat (19 in Alabama en Nebraska; 21 in Mississippi) op ​​het second van deelname . Ongeldig in Puerto Rico, Guam, de Amerikaanse Maagdeneilanden, buiten de VS en waar dan ook waar dit wettelijk verboden is. Voor een full set wedstrijdregels, ga naar royalcanin.com/us/akc.

Nog meer hondennieuws

Jimmy Buffett’s laatste buiging: een eerbetoon aan honden in de video ‘Like My Canine’

Dave Bautista’s oprechte steun voor reddingsdieren

Hoe Smurfen dieren helpen redden

Fotocredit: Royal Canin by way of PRNewswireLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here