Home Huisdieren Senior werkhonden redden die Amerika hebben gediend

Senior werkhonden redden die Amerika hebben gediend

0
Senior werkhonden redden die Amerika hebben gediend


Niets doet ons meer kwijlen dan organisaties die helpen vinden liefdevolle huizen voor oudere hondenvooral gepensioneerde werkhonden. Missie K9 redding (MK9) spoort militaire en contractwerkhonden op die een huis nodig hebben en heeft meer dan 1.300 honden uit “alle uithoeken van de wereld” gered sinds Kristen Maurer, Louisa Kastner en Bob Bryant het in 2013 oprichtten. Dit omvat ook de hereniging van meer dan 540 met hun voormalige militaire begeleiders. De non-profitorganisatie 501 (c) 3 is gevestigd in Houston, Texas, en heeft satellietkantoren in San Antonio en Los Angeles.

Non-profit MK9 werd mede opgericht door Kristen Maurer, Bob Bryant (hierboven) en Louisa Kastner om liefdevolle huizen te vinden voor gepensioneerde werkhonden.

Missie K9 richt zich op de vijf R’s: redden, herenigen met voormalige begeleiders, herplaatsing, rehabiliteren (sommigen hebben PTSS) en repareren (ze gezond maken). “Van elke gedoneerde $ 1 wordt 93 cent direct gebruikt voor ons werk met de honden”, zegt Bob. “Er is nooit sprake van verspilling van donorgelden. We nemen geen luxe retraites en brengen vaak nachten door in rustplaatsen langs de weg tijdens transporten, in plaats van hotelkosten te maken. We hebben een toegewijd group dat er trots op is werkhonden over de hele wereld te dienen.”

Natuurlijk brengt het redden van oudere honden die gediend hebben zijn eigen uitdagingen met zich mee, zoals de broodnodige financiering van de gezondheidszorg. In 2022 redde Mission K9 bijvoorbeeld tien contractwerkhonden uit Turkije, tijdens het CDC-verbod op hondsdolheid dat veel landen trof. “We hebben de honden through een moeizaam proces veilig terug naar de VS kunnen krijgen”, zegt Bob. “Eenmaal terug konden we voorzien behandeling van hartworm aan alle honden, omdat ze positief waren getest. Elke hond heeft de behandeling goed doorstaan ​​en ze zijn nu allemaal hartwormvrij en leven in liefdevolle huizen.”

Missie K9 is op zoek naar meer geweldige mensen en bedrijven om te vertellen wat ze doen, zodat ze kunnen blijven groeien. Wilt u meer weten? Bezoek missionk9rescue.org en volg op sociale media @missiek9.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here