Home Wereldnieuws Laatste samenvatting van het oorlogsnieuws tussen Israël en Hamas en updates van het dodental in Gaza

Laatste samenvatting van het oorlogsnieuws tussen Israël en Hamas en updates van het dodental in Gaza

0
Laatste samenvatting van het oorlogsnieuws tussen Israël en Hamas en updates van het dodental in Gaza


Het Israëlische leger zei donderdag dat het “voortgezette gevechtsoperaties” waren in de Gazastrook, inclusief in Khan Younis, de grootste stad in het zuiden van Gaza – in wat het omschreef als de derde fase van de oorlog na lucht- en grondaanvallen in de Gazastrook. noorden. Nieuwsorganisaties die vorige maand onderzoek deden naar de beschietingen waarbij een journalist werd gedood en anderen gewond raakten in Libanon, zeiden dat bewijsmateriaal erop wees dat Israël verantwoordelijk was.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here