Home Huisdieren Kampeeretiquette voor huisdieren en hun mensen

Kampeeretiquette voor huisdieren en hun mensen

0
Kampeeretiquette voor huisdieren en hun mensen


Kamperen is een fantastische manier om tijd door te brengen met onze huisdieren! Zonnige dagen waarin je de natuur verkent… en rustige nachten met sterren bij het kampvuur. En als we de juiste kampeeretiquette volgen met onze huisdieren, zijn we goede kampeerburen en zorgen we er ook voor dat de kampeerfaciliteiten die we bezoeken huisdiervriendelijk blijven.

Kampeeretiquette voor huisdieren en hun mensen

Kamperen zit in ons DNA. Wie houdt er niet van om de marshmallows te delen terwijl je geniet van momenten van samenzijn! Maar we hebben ook de verantwoordelijkheid om de juiste kampeeretiquette te volgen met onze huisdieren.

Onverantwoord gedrag van enkele huisdiereigenaren kan ertoe leiden dat campingeigenaren huisdieren volledig verbieden. We moeten dus attente gasten zijn, om ervoor te zorgen dat we dat ook zijn alle in de toekomst kunnen gaan kamperen met onze beste vrienden!

Huisdiervriendelijke kampeeretiquette

We willen allemaal attente kampeerders zijn, vooral als we met onze huisdieren reizen. Maar tenzij je veel kampeert, kan het lastig zijn om uit te zoeken welk gedrag je moet vermijden. 12 jaar lang fulltime reizen met onze camper heeft ons veel geleerd. Hier zijn onze suggestions voor uw volgende kampeertrip:

1. Volg de regels – Dit zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar zorg ervoor dat u de regels leest en vervolgens volgt. De beperkingen voor kampeerterreinen lopen sterk uiteen en omvatten alles van een aanvaardbare lengte van de lijn tot gebieden waar huisdieren niet mogen komen. Op sommige campings mogen huisdieren niet onbeheerd worden achtergelaten, zelfs niet in uw camper of camper. We hadden zelfs een tenting die ons vertelde dat huisdieren niet op de wegen en paden van het park mochten lopen! Het is dus belangrijk om vóór het reserveren naar het huisdierenbeleid van de tenting te vragen.

2. Aangelijnd – Hondenriemen zijn op bijna elke tenting verplicht, voor ieders veiligheid en geluk. Zelfs als uw hond zich good onaangelijnd gedraagt, is een tenting geen plek om te pronken met zijn vaardigheden. Sommige mensen en huisdieren op campings kunnen bang zijn voor honden, en hen blootstellen aan de aanblik van een hond zonder zichtbare beperking is onattent en oneerlijk.

LEES MEER ⇒ Beginnersgids voor kamperen met honden

Man wandelende hond op verhard pad bij Canyon of the Ancients National Monument - Delores, CO

3. Altijd, altijd, ALTIJD Ophalen – Achtergelaten hondenpoep is een belangrijke overweging wanneer parken, stranden en campings beslissen of ze huisdiervriendelijk moeten zijn. Je zou kunnen denken dat de uitwerpselen van je hond geen affect hebben, maar vermenigvuldig dat afval met honderden of duizenden honden in de loop van de tijd, en je kunt je gemakkelijk voorstellen dat de dingen zich opstapelen!

Je kunt zelfs je greatest doen om dingen beter te maken. Wanneer u uw hond ophaalt en u ziet achtergelaten afval, raap dat dan ook op. U draagt ​​bij aan het behoud van de reputatie van alle hondenbezitters.

4. Let op het lawaai – Kamperen is een prachtige gelegenheid om jezelf onder te dompelen in de rust van de natuur. En niets kan een vredige ervaring sneller verstoren dan de oorverdovende, langdurige grieven van een hond. Doe dus je greatest om je huisdieren stil te houden. Als u lekkers bij de hand heeft, kunt u uw hond afleiden van eekhoorns, andere honden of iets anders dat een blaffende gek kan veroorzaken.

Gestroomde hond ligt in de zon tijdens het kamperen in Arizona

Je hond alleen laten

Honden die overlast veroorzaken terwijl ze alleen op de tenting zijn, zijn een van de grootste klachten die mensen hebben over huisdieren. Neem daarom zoveel mogelijk uw huisdieren mee als u de tenting verlaat. Het vinden van huisdiervriendelijke activiteiten die u samen kunt doen, is eenvoudig GoPetFriendly-website.

Als u uw huisdier toch even alleen wilt laten, zorg er dan voor dat hij zich op zijn gemak voelt voordat u vertrekt. Hier is een snelle manier om de reactie van uw hond te peilen voordat u hem verlaat:

  • Start door uw pup een puzzel of een gevuld speeltje met voedsel te geven om hem bezig te houden.
  • Zet wat rustgevende muziek aan en trek alle zonneschermen in uw camper of camper dicht.
  • Ga naar buiten alsof u weggaat en verplaats uw auto naar de andere kant van de tenting. Sluip dan terug naar je kampeerplaats en wacht 5 of 10 minuten om te zien wat er gebeurt.

Als uw hond blaft, moet u wat werk doen voordat u hem met rust laat. Je hond trainen om kalm te blijven en tegelijkertijd de intervallen dat je weg bent te vergroten, vergt veel geduld. Maar uiteindelijk zullen jullie allebei gelukkige kampeerders zijn.

Gestroomde puppy zit bovenaan de trap in een camper

Denk twee keer na over tethering

Op veel campings is het niet toegestaan ​​om uw hond buiten vastgebonden te laten – en met goede reden! Huisdieren die vastgebonden blijven, kunnen een prooi worden voor wilde roofdieren in het gebied. Soms lopen er zwerfkinderen binnen en verrassen ze hen. En verstrikt raken in de ketting en zichzelf verwonden is een andere zorg. Dus elke keer dat u uw huisdier vastbindt, blijf bij hem buiten.

Een goede kampeeretiquette met huisdieren betekent ook dat u uw hond ver genoeg van wandelpaden vastzet, zodat hij geen voorbijgangers en andere huisdieren kan benaderen.

Tot slot het maken van een honden zipline is een betere oplossing dan een ketting om uw hond veilig en gelukkig te houden.

LEES MEER ⇒ Maak kamperen leuk met een zipline voor uw hond

Gestroomde hond aan een zipline tijdens het kamperen op een huisdiervriendelijke camping met uitzicht op een meer

Geef anderen hun ruimte

Kamperen is een kans om te ontspannen en er even helemaal tussenuit te zijn. Dat zou kunnen betekenen dat sommige mensen en hun huisdieren liever geen interactie hebben. Vraag het altijd voordat u een andere hond benadert. En wees begripvol als uw sociale vooruitgang niet wordt beantwoord.

Gestroomde hond met zijn tong uitsteekt liggend op een oranje mat op een huisdiervriendelijke camping

Prepare de hele tijd

Elke nieuwe omgeving of ervaring biedt een prachtige mogelijkheid om de coaching van uw hond uit te breiden. En oude honden kunnen zeker nieuwe trucjes leren!

Kamperen biedt talloze mogelijkheden om commando’s te oefenen zoals komen, zitten en weggaan. En de tijd die u besteedt aan het trainen van uw hond vergroot zijn zelfvertrouwen en versterkt uw relatie.

Gestroomde gekleurde hond met een rode kleur en harnas zittend in een veld met een meer op de achtergrond

Verspreid geen bugs

Sommige campings vragen om de vaccinatiegegevens van uw huisdier. Maar zelfs als dat niet het geval is, zorg er dan voor dat uw vriend gezond is en op de hoogte is van zijn vaccinaties voordat u hem meeneemt naar een gebied met een hoge concentratie huisdieren.

Onderzoek vóór uw kampeertrip het gebied dat u gaat bezoeken en bespreek eventuele gezondheidsproblemen met uw dierenarts. Vraag vooral of u vlooien- of tekenpreventie moet overwegen. Praat ook met uw dierenarts over besmettelijke ziekten die mogelijk aanwezig zijn, zoals hondengriep.

Gestroomde hond ligt voor een laptop en kijkt naar het scherm

Kijk waar je loopt

Sommige campings bieden een speciaal dierenuitlaatgebied waar honden hun behoefte kunnen doen. Het is niet altijd mogelijk om uw huisdier daar te krijgen (vooral ‘s morgens vroeg), tenzij u hem draagt ​​of bestuurt, maar doe uw greatest.

Of er nu een specifiek uitlaatgebied voor huisdieren is of niet, laat uw hond nooit de tenting van iemand anders verkennen, of zijn behoefte doen op zijn banden, stoelen of andere bezittingen. Oprolbare lijnen lijken in deze situatie het meest problematisch te zijn, dus let vooral goed op waar uw hond zich bevindt als dat het kind lijn is dat u gebruikt.

Gestroomde hond in een rood harnas liggend op een blauwe mat tijdens het kamperen in de woestijn

Weet wanneer je moet vertrekken

Honden kunnen slechte dagen hebben. Of uw pup is misschien nog niet klaar voor zijn eerste grote kampeertrip. Maar dat weet je pas als je het probeert! Start dus met het plannen van korte verblijven. En wees bereid om te vertrekken als het niet lukt.

Vergeet niet dat dit bedoeld is om leuk te zijn. Dus als jij en je hond er niet van genieten, lijd dan niet. Probeer het gewoon een andere dag opnieuw.

Close-up van een gestroomde hond met zijn mond wijd open

Het volgen van de kampeeretiquette met uw huisdieren kost wat moeite. Maar u zult een geweldige indruk achterlaten bij alle huisdierreizigers als attente, verantwoordelijke gasten. Bedankt dat u uw steentje bijdraagt ​​om ervoor te zorgen dat we in de toekomst allemaal de mogelijkheid hebben om met onze huisdieren te kamperen!

(5.907 keer bezocht, 2 bezoeken vandaag)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here