Home Bedrijf De ultieme gids (bijgewerkt in 2023) – Slim passief inkomen

De ultieme gids (bijgewerkt in 2023) – Slim passief inkomen

0
De ultieme gids (bijgewerkt in 2023) – Slim passief inkomen


(Volledige openbaarmaking: dit artikel bevat affiliatielinks. Als affiliate ontvang ik een vergoeding als u through deze hyperlinks koopt, zonder further kosten voor u. U kunt mijn volledige openbaarmakingsverklaring hier lezen.)

Als je web begint met podcasten, is het tremendous belangrijk om over de juiste uitrusting te beschikken. Daarom hebben we een lijst samengesteld met vijf fantastische uitrustingssets voor newbies. Deze kits worden geleverd met alles wat je nodig hebt, zoals microfoons, koptelefoons en opnamesoftware, om ervoor te zorgen dat je podcast geweldig klinkt.

We hebben onze bloeiende gemeenschap van ondernemers – van wie velen succesvolle podcasts hebben! – geraadpleegd op SPI Professional voor dit artikel.

Hoewel veel gidsen voor podcastapparatuur microfoons en andere apparatuur op prijs voorstellen, functioneert deze gids een beetje anders. Elk van deze kits vertegenwoordigt een ideale lijst met podcastapparatuur gebaseerd op een bepaalde persoonlijkheid. Is audiokwaliteit absoluut het allerbelangrijkste voor u, of moet u goed klinken met een beperkt price range? Bent u veel onderweg of maakt u opnames buiten uw kantoor? Neem je persoonlijk op, met meer dan één gast, of neem je je podcast alleen op through web?

Wat je ‘persona’ ook is, dit artikel geeft je, zo niet een boodschappenlijstje, in ieder geval een goed startpunt.

Klik op een onderstaande hyperlink om naar de package te gaan die u het beste beschrijft.

De Jetsetter
De audiofiel
De zuinige podcaster
De persoonlijke gastheer
De YouTuber

Let op: de prijs voor elke package is berekend vóór belasting en verzendkosten. Prijzen zijn slechts een schatting en kunnen sinds het schrijven van dit artikel fluctueren.

Over Blue Yetis (een volmondig “Nee!”)

Ik moet iets uit de weg ruimen voordat we verder gaan. Toen ik onze enquête hield SPI Professional group op hun favoriete podcastmicrofoons, was er één doorgaande lijn: absoluut niet een Blauwe Yeti.

Als je niet bekend bent met Blue Yeti-microfoons, is hun populariteit op het eerste gezicht begrijpelijk. Met minder dan $ 100 lijken ze een alles-in-één oplossing te bieden, met een ingebouwde standaard en een aantrekkelijk ontwerp (zelfs in flamingoroze).

Maar het antwoord van onze professionals kon niet duidelijker zijn.

De Yeti-slammen varieerden van uitdrukkingen als ‘de mijne ging binnen een jaar kapot’ tot ‘Ik haat ze’ en ‘geweldig advertentiebudget, goedkope prijs’. “Het is ontworpen om het publiek in een leuke omgeving te brengen,” zei een skilled, “waar de meeste mensen zich niet bevinden… tenzij je in je achtertuin bent met je geiten en kippen en praat over het boerenleven.”

De Jetsetter: een microfoonset voor podcasters in beweging

$ 450

Voor podcasters die onderweg zijn, is het belangrijk om lichtgewicht, draagbare apparatuur te hebben die gemakkelijk overal mee naartoe kan worden genomen. Hier is de ideale package:

Microfoon: De Rode VideoMic NTG is een shotgun-microfoon gemaakt voor digicam’s, maar met een gewicht van 3,32 gram is het ook de perfecte microfoon voor podcasting onderweg. Je kunt hem direct op je laptop computer of smartphone aansluiten.

Stellage: Bij 4 oz, de Rode statief ministandaard is de perfecte standaard voor een podcastkit voor onderweg.

Koptelefoon: De Audio-Technica ATH-M50x professionele studiomonitorhoofdtelefoon bieden een geweldige geluidskwaliteit en zijn ook opvouwbaar, waardoor ze gemakkelijk in te pakken en mee te nemen zijn. Zoals bij elk van deze kits is het hebben van een solide studiomonitorhoofdtelefoon van cruciaal belang, zodat u een goed idee kunt krijgen van hoe uw opname in realtime zal klinken.

Oplossing voor opnemen op afstand: Een oplossing als Squadcast is essentieel voor het opnemen van podcasts op afstand, en beide bieden hoogwaardige audio- en video-opnamemogelijkheden. Er zijn enkele verschillen tussen beide platforms die al dan niet teniet kunnen worden gedaan, afhankelijk van uw situatie (als u de scherpst mogelijke video wilt, kan bijvoorbeeld alleen Riverside tegelijkertijd opnemen in 4K). Omdat de verschillen het beste in een tweede artikel worden behandeld, laten we het aan u over om te beslissen: beide zijn uitstekende opties voor vergelijkbare prijzen.

Met deze podcastkit kun je podcasts van hoge kwaliteit produceren, waar je ook bent.

foto door Voxogo’s op Ontsplashen

De audiofiel: een podcast-opstelling voor veeleisende oren

$ 900

Voor podcasters die audiokwaliteit serieus nemen en een onbeperkt price range hebben, zijn hier enkele hoogwaardige apparatuuropties die we aanbevelen.

Microfoon: Een gooi tussen de Shure SM7B en de Heil PR40!

De Shure SM7B is niet voor niets populair: het heeft een uitstekende geluidskwaliteit en een ontwerp met ruisonderdrukking. Het is een cardioïde dynamische microfoon die een heat, natuurlijk geluid opvangt en beschikt over een popfilter en shockmount om plosieven te verminderen en de microfoon te isoleren van trillingen. De prestaties worden verder verbeterd met een bass roll-off en een enhance voor het middenbereik.

De Heil PR40 is ook een uitstekende keuze voor audiofiele podcasters, met een breed frequentiebereik en weinig eigenruis. Het heeft ook een uniek ontwerp dat ploffen en plosieven helpt verminderen, waardoor het een uitstekende keuze is voor podcasters die audiokwaliteit serieus nemen. Als je hebt afgestemd op een van Pat’s livestreams of De slimme passieve inkomenspodcastdit is de microfoon die je hoort!

(Houd er rekening mee dat voor beide microfoons een een XLR-kabel.)

Monteren: De Gator Frameworks Deluxe op een bureau gemonteerde boomstandaard Maakt een perfecte, stabiele aanpassing van uw microfoon mogelijk. Plaats uw microfoon op deze standaard, sluit hem aan en kijk nooit meer achterom.

Voorversterker: De Audiënt iD4 MKII is een uitstekende keuze om te combineren met de Shure SM7B, omdat deze hoogwaardige voorversterkers biedt en fantoomvoeding biedt, wat nodig is om de SM7B van stroom te voorzien. Bovendien heeft de iD4 MKII een hoofdtelefoonuitgang met lage latentie, wat van cruciaal belang is voor realtime monitoring tijdens opnamesessies.

Koptelefoon: De BeyerdynamicDT 770 Professional Studiohoofdtelefoons worden algemeen beschouwd als een van de beste in de branche en bieden superieure geluidskwaliteit en consolation. Ze zijn een klassieke optie die al jaren in opnamestudio’s wordt gebruikt en een uitstekende keuze voor podcasters die ervoor willen zorgen dat ze elk element kunnen horen.

Oplossing voor opnemen op afstand: Squadcast.

Met deze opstelling klinkt je podcast web zo goed als alles wat je op de radio hoort!

The Frugal Podcaster: een microfoonkit voor budgetbewuste podcasters

Minder dan $ 100

Als je met een beperkt price range een podcast wilt starten, zijn er een aantal geweldige uitrustingsopties beschikbaar. Deze package, die minder dan $ 100 kost, zorgt ervoor dat je podcast geweldig klinkt met minimale uitrusting.

Microfoon/standaard: De Audio-Technica ATR2100x-USB – voor $ 79 (vanaf maart 2023) is er niet veel beter dan deze microfoon voor deze prijs. Hij biedt uitstekende geluidskwaliteit en is veelzijdig genoeg om met zowel XLR- als USB-aansluitingen te werken, plus hij wordt geleverd met een eenvoudige opvouwbare standaard*. Dat betekent dat u hem rechtstreeks op uw pc kunt aansluiten en aan de slag kunt.

Popfilter: De Aokeo Professioneel microfoon-popfilter – voor ongeveer $ 11 is het een goed idee. Er wordt een popfilter gebruikt om te voorkomen dat ploffende geluiden (zoals “p” en “b”) door de microfoon worden opgepikt. Zonder popfilter kunnen deze geluiden worden opgepikt als luide, onaangename luchtstoten, die afleidend kunnen zijn en de opname moeilijker kunnen beluisteren. Sla dit stuk niet over.

Koptelefoon: Wat je ook al hebt! 😄 Je hebt waarschijnlijk een AirPods of andere hoofdtelefoon en aangezien dit een budgetkit is, leveren we geen speciale studiohoofdtelefoon mee.

Oplossing voor opnemen op afstand: Als je een beperkt price range hebt en gasten op afstand moet opnemen, kom je misschien in de verleiding om Zoom te gebruiken voor opnamen op afstand. Wij raden dit echter ten zeerste af; de abonnementskosten van Squadcast is de investering zeker waard. Geloof ons, je redacteur (waarschijnlijk jijzelf) zal je dankbaar zijn!

Met deze opstelling kun je podcasts van hoge kwaliteit produceren zonder veel geld uit te geven.

foto door Marty O’Neill op Ontsplashen

De persoonlijke gastheer: een podcastkit voor oog-in-oog-magie

$500 – $1600+ (afhankelijk van microfoonselectie en aantal gasten)

Voor podcasters die persoonlijk met gasten opnemen, is het belangrijk om over apparatuur te beschikken die audio van hoge kwaliteit uit meerdere bronnen kan vastleggen. Uiteraard wil je dit pakket afstemmen op jouw specifieke situatie, afhankelijk van met hoeveel gasten je doorgaans opneemt.

Hier zijn enkele uitrustingsopties waarmee u rekening moet houden:

Interfaces

Zoom H6 draagbare recorder met zes sporen: Deze recorder is ideal voor persoonlijke opnamen, omdat hij maximaal zes tracks tegelijk kan opnemen. Daarnaast beschikt hij over vier XLR/TRS-ingangen, waardoor u eenvoudig meerdere microfoons kunt aansluiten.

Als je iets wilt dat boven de relaxation op deze afdeling uitstijgt, raden we de Rodecaster Professional II, inclusief geluidspads, telefoonconnectiviteit en een reeks geluidseffecten. Het heeft ook een groot, gebruiksvriendelijk touchscreen waarmee u alle functies kunt bedienen.

Als uw livepodcast uitsluitend een één-op-één-situatie is, kan de Focusrite Scarlett 2i2 is een fantastische optie. Het is een betaalbare tweekanaals audio-interface die een uitstekende geluidskwaliteit biedt en gemakkelijk te gebruiken is.

Microfoons

Alle tot nu toe genoemde microfoons zijn geweldige opties voor persoonlijke opnames, maar hier is een kleine samenvatting:

Hoogwaardig: Zonder twijfel de Shure SM7B is uw keuze. Een paar (of meer) van deze pet’s en jouw persoonlijke opnames zullen zo goed mogelijk klinken!

Medium: De MV7X van Shure is een andere solide optie. Met stemisolerende technologie en een volledig metalen constructie is de MV7x ontworpen met podcasters en vocalisten in gedachten. En met minder dan de helft van de prijs van de SM7B zijn ze ook een beetje budgetvriendelijker. (Let op: de MV7 heeft een iets ander ontwerp, omdat je hem through USB kunt aansluiten. Voor deze prijs raden we echter enkele MV7X’s aan in combinatie met een solide voorversterker of audio-interface.)

Begroting: Opnieuw is onze keuze de Audio-Technica ATR2100x-USB. Met een prijs rond de $ 80 is dit moeilijk te verslaan voor budgetopties.

Diversen Apparatuur

Monitor-hoofdtelefoon: BeyerdynamicDT 770 Professional Studio-hoofdtelefoon.

Kabels: Pig Hog PHM10 8 mm tourmicrofoonkabel, XLR 3 meter – 2 stuks. (Misschien heb je langere kabels nodig, afhankelijk van de ruimte waarin je opneemt.)

Opklembare giekstandaards: Gator Frameworks Deluxe op een bureau gemonteerde boomstandaard

Bureaustandaards: InnoGear desktop-microfoonstandaard (2-pack)

De YouTuber: een add-onkit voor videopodcasters

Voeg $ 850 toe aan een van de bovenstaande kits.

YouTube onlangs aangekondigd dat ze podcasts naar hun YouTube Music-streamingservice brengen. Met de mogelijkheid om te schakelen tussen video- en audioconsumptie, vinden veel podcasters het nodig om bij elke aflevering ook video op te nemen. Dit is onze aanbeveling voor een add-onkit voor videopodcasting, de perfecte aanvulling op uw microfoonopstelling.

Digital camera: De Canon EOS M50 Mark II met 15-45 mm-lens biedt geweldige autofocus en video van hoge kwaliteit in één eenvoudig pakket.

Stellage: De SmallRig digicam bureausteun heeft een verstelbare hoogte van 13-35 inch, waardoor de standaard op vrijwel elk bureau kan worden geklemd.

Verlichting: De Elgato Sleutellamp Lucht is een geweldige verlichtingsoptie voor YouTube-podcasters. Het is een compacte en lichtgewicht verlichtingsoplossing die kan worden aangepast met de Elgato Management Middle-app. Het heeft een ingebouwde diffuser voor het creëren van zachte, gelijkmatige verlichting en wordt geleverd met een bureausteun voor eenvoudige positionering. Bovendien is hij draagbaar.

Oplossing voor opnemen op afstand: Squadcast.

Met deze opstelling klinkt je podcast niet alleen geweldig, maar ziet hij er ook geweldig uit op je YouTube-kanaal.

Pod-aan!

Wat je podcastbehoeften ook zijn, er is altijd een uitrustingspakket dat excellent bij je previous. Door in de juiste uitrusting te investeren, kun je ervoor zorgen dat je podcast geweldig klinkt en leuk is voor je luisteraars. Met behulp van deze gids kun je de perfecte uitrustingskit vinden om je podcast naar een hoger niveau te tillen. Dus waar wacht je op? Ga erop uit en start met podcasten!

En als je nieuw bent bij podcasting en je spel serieus wilt verbeteren, dan is de All-Entry-pas is misschien wel je beste zet. Door middel van community-powered studying kun je samenwerken met andere podcasters, toegang krijgen tot onze volledige cursusbibliotheek (inclusief de razend populaire Energy-Up Podcasting), workshops bijwonen en nog veel meer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here