Home Amusement De relatietijdlijn van Maya Jama en Stormzy

De relatietijdlijn van Maya Jama en Stormzy

0
De relatietijdlijn van Maya Jama en Stormzy


De vonken tussen de twee begonnen negen jaar geleden voor het eerst te vliegen toen Jama en Stormzy elkaar voor het eerst ontmoetten in oktober 2014, naar verluidt tijdens het Pink Bull Tradition Conflict-evenement in Londen. In een gewricht Vogue-interview in 2018, vier jaar na de eerste ontmoeting, onthulden ze dat ze in januari 2015 officieel een relatie hadden. Jama zei: “Weet je, als ik heel eerlijk ben, wist ik vanaf het start dat ik hem leuk vond. Maar ik wilde nog niets. , omdat, weet je, je eerst de hele vriendensituatie probeert te doen, en dan zou ik voor de hand liggende hints geven dat ik hem leuk vond en het dan terugnemen omdat ik niet wist of hij me zeker leuk vindt. Het was een kinderachtige fase. En op een dag kusten we elkaar gewoon, en dat was dat!’

Ze werden allebei samen afgebeeld tijdens het Rinse FM twentieth Birthday Anniversary Dinner in december 2015 in het St Martins Lane Lodge in Londen, toen ze hun relatie begonnen te veranderen van flirterige vrienden naar een cool stel.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here