Home Technologie Beste Apple Pencil-deals: bespaar op accessoires van Apple en meer

Beste Apple Pencil-deals: bespaar op accessoires van Apple en meer

0
Beste Apple Pencil-deals: bespaar op accessoires van Apple en meer


$ 40 bij Amazon

screenshot-2021-12-01-om-12-27-23-pm.png

Adonit Be aware-stylus: $ 40

Er zijn momenteel geen kortingen beschikbaar

Als je het beste uit die nieuwe iPad wilt halen (misschien heb je jezelf deze Black Friday getrakteerd) moet je echt overwegen om een ​​stylus aan te schaffen. Apple heeft er drie waaruit je kunt kiezen, na de komst van de Apple Pencil (USB-C), maar er zijn ook genoeg opties van derden. Op dit second zijn er over de hele linie een aantal offers te sluiten, ook voor het beste mannequin van Apple. De first-party opties zijn niet goedkoop, maar als je die van Apple hebt beste pill en je hem wilt combineren met de beste stylus, is het misschien goed besteed geld.

We hebben de beste prijzen verzameld en ze allemaal op een rij gezet, zodat u de greatest mogelijke aankoopbeslissing kunt nemen. Voordat u een aankoop doet, moet u er zeker van zijn dat de door u gekozen Apple Pencil of stylus van een derde partij compatibel is met uw specifieke iPad, en u bent klaar om aan de slag te gaan.

Apple Pencil-prijzen 2023

Mannequin Prijs Apple Retailer Beste prijs op dit second Beste prijs aller tijden
Apple Pencil (1e generatie) $ 99 $ 80 $ 70
Apple Pencil (2e generatie) $ 129 $90 $ 85
Apple-potlood (USB-C) $ 79 $ 79 $ 79

Naast de Apple Pencil zijn er een paar geweldige alternatieven die ook het overwegen waard zijn, die we verderop op de pagina hebben uitgelicht, en daar zijn regelmatig aanbiedingen voor.

een iPad Pro met een Apple Pencil

Sarah Tew/CNET

Beste Apple Pencil-deals (eerste generatie).

Apple’s eerste generatie Apple Pencil werd uitgebracht in november 2015 en is sindsdien blijven hangen. Bij zijn debuut werkte het alleen met het eerste iPad Professional-model voordat ondersteuning voor volgende modellen werd toegevoegd. Er is een Lightning-connector ingebouwd in het uiteinde om de Apple Pencil rechtstreeks vanaf je iPad op te laden, en een verwijderbare punt die kan worden vervangen nadat je huidige versleten begint te raken.

De eerste generatie Apple Pencil is compatibel met alle iPad Professional-modellen van vóór 2018, de iPad Air 3, de iPad Mini 2019 en alle iPads van het basismodel sinds 2018. Het is ook degene die je kunt gebruiken met de 2022 10e generatie iPad. Vreemd genoeg zijn er bij de meeste retailers twee versies van de eerste generatie Apple Pencil te koop: één met een Lightning-adapter en één met een USB-C-adapter. Afgezien van de adapter is de Apple Pencil precies hetzelfde, dus de beslissende issue is puur hoe je het apparaat weer wilt opladen. De USB-C-versie is nog niet zo lang op de markt en wordt meestal niet verdisconteerd. Hier zijn de beste potlooddeals van de eerste generatie die je nu kunt kopen.

Een wit Apple Pencil tegen een blauwe achtergrond.

Appel

Amazon en Walmart hebben beide het mannequin van de eerste generatie voor $ 79, wat $ 20 minder is dan wat je op de web site kunt vinden. Apple Winkel. We hebben het in het verleden zien dalen, dus als je geen haast hebt om er een te bemachtigen, kun je proberen te wachten op de feestdagenuitverkoop. Hij wordt geleverd met de USB-C-adapter, die nodig is om hem te koppelen met het nieuwste iPad-model.

Beste Apple Pencil-deals (tweede generatie).

De tweede generatie Apple Pencil werd in oktober 2018 gelanceerd naast de derde generatie iPad Professional, en hoewel het er op het eerste gezicht hetzelfde uitziet, zijn er nogal wat verschillen tussen de twee modellen. Een groot verschil is dat de Apple Pencil 2 magnetisch oplaadt terwijl hij is aangesloten op nieuwere iPads, wat betekent dat er geen Lightning-connector is. Het ontwerp is ook enigszins verfijnd, met een platte kant die wordt gebruikt om op te laden en een sensor bij de punt die dubbeltikfuncties mogelijk maakt.

De tweede generatie Apple Pencil werkt met alle 11- en 12,9-inch iPad Professional’s (modellen van 2018 en later), maar ook met nieuwere iPad Air-modellen (2020 en 2022) en de iPad Mini 6. Dit zijn de beste Apple Pencil 2-deals je kunt nu meteen krijgen.

Een witte Apple Pencil-stylus tegen een gele achtergrond.

Appel

Walmart valt op door de Apple Pencil (2e generatie) te verkopen voor slechts $ 109, terwijl Amazon en Greatest Purchase momenteel niet helemaal kunnen concurreren. Hoe lang dat het geval zal zijn, weet niemand.

Lees onze Apple Pencil 2 preview.

Aanbiedingen voor Apple Pencil (USB-C).

De Apple Pencil gaat over op USB-C met deze nieuwe, meer betaalbare optie die nog steeds magnetisch aan de zijkant van sommige iPads wordt bevestigd, maar op die manier niet wordt opgeladen. In plaats daarvan onthult een schuifkap een verborgen USB-C-poort waarop u een kabel kunt aansluiten om op te laden.

Dit is de nieuwste stylus van Apple die ergens tussen de andere twee opties in zit en een aantal functies van elke optie overneemt. Het heeft kantelgevoeligheid, lage latentiegebruik en drukgevoeligheid, maar mist zaken als draadloos opladen en de zweeffunctie van de iPad Professional. Qua compatibiliteit werkt de nieuwste Apple Pencil met alle iPad-modellen die een USB-C-poort hebben, inclusief iPad Professional, iPad Air en iPad mini.

Apple-potlood (USB-C)

Apple/CNET

De USB-C Apple Pencil is de meest betaalbare tot nu toe en is compatibel met alle USB-C iPads. Het wordt geleverd met een eigen oplaadpoort. maar het is momenteel zo nieuw dat het beperkt verkrijgbaar is, en er zijn nog geen kortingen.

Beste goedkope Apple Pencil-alternatieven

Hoewel de Apple Pencil een van de beste ervaringen biedt in combinatie met de iPad, is dit misschien niet voor iedereen de beste keuze. Er zijn een aantal goedkopere Apple Pencil-alternatieven waar je naar kunt kijken. Hier zijn enkele van de beste die momenteel te koop zijn.

02-logitech-krijt

Sarah Tew/CNET

Het Logitech Crayon werkt met vrijwel elke iPad die er is, in tegenstelling tot de Apple Pencil, waarbij je ervoor moet zorgen dat je het juiste potlood voor je iPad-model koopt. Het beschikt niet over de fraaie directe koppeling of magnetisch opladen, maar verder werkt het vrijwel hetzelfde als de Apple Pencil voor een fractie van de prijs.

Zagg Pro-stylus 2

Zagg/CNET

Zaggs Professional Stylus 2 is geüpgraded met draadloos opladen en een heleboel nieuwe kleuren. Het heeft Apple Pencil-achtige handpalmafwijzing en kantelherkenning, plus een ronde capacitieve punt aan de achterkant. De batterij gaat zes uur mee per oplaadbeurt en kan magnetisch aan uw iPad worden bevestigd.

Zagg Pro-stylus voor iPad

Zag

Zaggs Professional Stylus biedt ook een Apple Pencil-achtige ervaring voor minder geld. Het beschikt over handpalmafwijzing en kantelherkenningstechnologie zoals de optie van Apple, biedt automatische koppeling en kan zelfs magnetisch worden bevestigd aan de zijkant van uw iPad Professional of iPad Air (hoewel u deze moet opladen by way of USB-C). Het is nu nog maar $25.

Jamjake styluspen voor iPad

Jamjake

Deze stylus is een geweldig goedkoop alternatief voor de Apple Pencil als je de algehele stijl van de Pencil wilt zonder het prijskaartje. Het heeft verwijderbare ideas, kan worden in- en uitgeschakeld en kan zelfs worden opgeladen by way of USB-C.

Adonit Dash 3

Adonit/CNET

De Sprint 3-stylus van Adonit biedt een papierachtige sleep voor een natuurlijkere schrijf- en tekenervaring. Hij is capacitief, dus verbinding maken by way of Bluetooth is niet nodig en biedt tot 14 uur continu gebruik. Bespaar er nu $ 10 op bij Amazon.

screenshot-2021-12-01-om-12-27-23-pm.png

Adonit

Deze styluspen heeft een mooi strak design en biedt een zwarte optie die Apple momenteel niet heeft voor zijn Pencil-modellen. Hij biedt tot 12 uur batterijduur per oplaadbeurt, en een oplaadbeurt van 4 minuten kan u een further uur batterijduur opleveren. Het maakt gebruik van Micro-USB voor het opladen en kan tegelijkertijd opladen en schrijven. Er zijn momenteel geen kortingen op deze stylus, maar hij heeft nog steeds een solide waarde van minder dan $ 50.

Apple Pencil versus Apple Pencil 2: welke moet je kopen?

De beslissing hier is eenvoudig: u moet degene kopen die compatibel is met uw iPad. Apple laat je niet kiezen welke Apple Pencil je met welke iPad wilt gebruiken. In plaats daarvan zijn iPads alleen compatibel met een specifiek mannequin van de Apple Pencil.

Zoals hierboven uiteengezet werkt de originele Apple Pencil met de eerste en tweede generatie 12,9-inch iPad Professional, 10,5-inch iPad Professional, 9,7-inch iPad Professional, iPad Air 3 en vijfde generatie iPad Mini, en alle basisproducten -model iPads sinds het zesde generatiemodel. Als je een nieuwere iPad Professional, iPad Air van de vierde of vijfde generatie of de iPad Mini van de zesde generatie hebt, moet je kiezen voor de Apple Pencil 2.

Als u deze verwarring wilt voorkomen, kunt u kiezen uit een van de hierboven genoemde niet-Apple-alternatieven, die over het algemeen een bredere compatibiliteit hebben.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here