Home Concert Concertstatistieken 2022 | Concertpromotoren

Concertstatistieken 2022 | Concertpromotoren

0
Concertstatistieken 2022 |  Concertpromotoren


De concertindustrie heeft de concertstatistieken van 2022 vrijgegeven, met een totaal aan inkomsten van meer dan 5,5 MILJARD DOLLARS van alle toptournees wereldwijd van het jaar. Enorm jaar voor concerten!

De concertstatistieken van 2022 waren voor de meeste acts uitstekend. De prime 5 excursions voor 2022 wereldwijd zijn als volgt:

  • Slechte Bunny: $373,5 miljoen
  • Elton John: $334,4 miljoen
  • Ed Sheeran: $246,3 miljoen
  • Harry Types: $214,4 miljoen
  • Coldplay: $208 miljoen

Tijdens de prime 50 excursions voor 2022 doen vrouwelijke artiesten het elk jaar beter en beter. Vrouwelijke concertartiesten als Ariana Grande en Woman Gaga vormen waarschijnlijk het snelst groeiende phase van het bedrijf. Toch is er nog steeds een tekort aan vrouwelijke concertpromotors. De industrie heeft meer vrouwelijke concertpromotors nodig.

Highway Warriors zoals Jimmy Buffett, Bob Seger, Bon Jovi, KISS, Pink Scorching Chili Peppers, Pearl Jam, Nickelback, Dave Matthews, Roger Waters, The Eagles, U2, Justin Timberlake, Foo Fighters, Journey, Def Leppard, Depeche Mode, De Rolling Stones, Elton John en Metallica hebben web fantastische, succesvolle tournees in 2022 achter de rug.

Countrymuziek had blockbuster-tours waarbij Keith City, Kenny Chesney, Luke Bryan, Florida Georgia Line, Shania Twain, Chris Stapleton, Carrie Underwood en Jason Aldean topzaken deden. Brad Paisley had een heel sterk 2022. Garth Brooks is teruggekeerd naar het concertparcours voor 2022 en doet overal waar hij speelt ‘uitverkochte’ exhibits.

Metallic acts hadden een ijzersterk 2022! De enorme tour van Weapons N ‘Roses ging door tot 2022, ter ere van hun reünie. Slipknot en Iron Maiden hadden ook grote exhibits in 2022.

Komedie-, folk-, rap-, blues-, R&B-, christelijke- en jazzconcerten hadden een geweldig jaar in 2022.

Mijn reden om de voorgaande monetaire cijfers met u te bespreken is om te laten zien hoe sterk de concertbusiness is, hoe deze nog steeds draait en hoe deze altijd op zoek is naar meer markten om in te groeien.

De ticketinkomsten zijn gestegen en het zomerconcertseizoen zal in 2022 op alle niveaus geweldig zijn: in de enviornment, in de openlucht, in theaters en in golf equipment.

Het gaat goed met de concertbusiness! Bezoek vandaag nog onze winkel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here