Home Carrière 5 manieren om uw vaardigheden tijdens het werk te ontwikkelen

5 manieren om uw vaardigheden tijdens het werk te ontwikkelen

0
5 manieren om uw vaardigheden tijdens het werk te ontwikkelen


Op de huidige competitieve arbeidsmarkt is het zo belangrijk dat je blijft leren en groeien. Maar weet je wat? Tijd is schaars. Het is al moeilijk genoeg om elke dag de klus te klaren, laat staan ​​om de volgende stap in je carrière te plannen. Maar als uw carrière een prioriteit is, is het van cruciaal belang om manieren te vinden om te leren en te groeien, zodat u uw carrière verder kunt ontwikkelen en uw vaardigheden kunt blijven ontwikkelen.


Als u op zoek bent naar een promotie of salarisverhoging, zul je moeten bewijzen dat je meer waarde kunt toevoegen. De beste manier om dit te doen is door uw carrière voortdurend te voeden met vaardigheden en kennis waaruit blijkt dat u de loonsverhoging en promotie waard bent.

Hier zijn vijf manieren om uw vaardigheden op het werk te ontwikkelen en uw carrière vooruit te helpen.

Hoe kunt u uw vaardigheden en kennis op het werk ontwikkelen?

Als je je vaardigheden en kennis op het werk wilt ontwikkelen, probeer dan een mentor te krijgen (en te zijn), steek je hand op voor nieuwe uitdagingen, lees en zoek naar problemen die je kunt oplossen, maak vrienden op andere afdelingen (netwerken is altijd belangrijk!), en vind interne leermogelijkheden.

Wat is de beste manier om een ​​vaardigheid te ontwikkelen?

De beste manier om een ​​vaardigheid op het werk te ontwikkelen, is door er een doel van te maken en elke dag een beetje aan dat doel te werken. Consistentie is de sleutel.

Integreer leren in uw dagelijks leven door het volgende te doen:

1. Zoek een mentor en wees een mentor

Twee vrouwen begeleiden elkaar op het werk

Grote voorraad

Het hebben van een mentor op het werk is cruciaal om nieuwe vaardigheden en kennis te verwerven. Een goede mentor zal je helpen bij het oplossen van enkele van de uitdagingen en obstakels waarmee je te maken krijgt. De beste mentoren helpen je bij het uitzoeken van de volgende stappen die voor jou werken en begeleiden je over hindernissen die precies in je blinde vlek zitten.

Geweldige mentoren zullen de mensen zijn die je vertellen wat je moet horen en niet wat je wilt horen. Zij zullen u de echte suggestions je moet je blinde vlekken opvullen die je in staat stellen vooruitgang te boeken.

Mentoren zijn belangrijk voor het bevorderen van je carrière. Ze kunnen je blootstellen aan nieuwe ervaringen en standpunten.

Overweeg niet alleen een goede mentor te vinden, maar ook een goede beschermeling. In veel gevallen betekent het zetten van die volgende stap in je carrière dat je dat misschien wel moet doen mensen beheren. De beste manier om te oefenen is door mentor voor iemand anders te worden.

Wanneer u mentor wordt, geeft u uw reduce door aan anderen om hen ook vooruit te helpen. Je leert veel over het motiveren van mensen en het aanleren van nieuwe vaardigheden als je ook als mentor op het werk kunt optreden.

2. Steek uw hand op voor nieuwe uitdagingen

Man in work meeting gaat een uitdaging aan op het werk om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen

Grote voorraad

Als je nieuwe kansen ziet om nieuwe vaardigheden te leren, ga er dan voor. Als er iets in het bedrijf is dat je wilt leren en je ziet een kans om die vaardigheden te leren in een speciaal undertaking of een nieuwe opdracht, grijp dan de kans.

Doe een beetje further wanneer het nodig is om de nieuwe vaardigheden te leren die je nodig hebt om verder te komen. Bedenk dat het niet agressief is om naar een nieuwe kans te grijpen. Het is nuttig, nuttig en waardevol.

Mensen die vooruitgang boeken in hun carrière vinden manieren om op elegante wijze nieuwe leermogelijkheden te grijpen.

Wanneer er een nieuw undertaking opduikt en het aansluit bij de vaardigheden die u wilt verwerven, steek dan uw hand op. Laat uw supervisor of HR-team weten dat u nieuwe vaardigheden wilt leren of nieuwe, meer geavanceerde ervaring wilt opdoen. Wees duidelijk over wat u aan het undertaking kunt bieden en doe mee.

3. Lezen, lezen, lezen en zoeken naar problemen om op te lossen

Professionele man op laptop zoekt naar problemen om op te lossen in zijn bedrijf

Grote voorraad

Soms valt er niet veel te halen. Dat begrijpen wij. We raden u aan om alles te lezen wat u kunt over uw branche en uw vakgebied.

Bestudeer alles wat er te weten valt over uw bedrijf en zijn concurrenten. Ken de bedrijfsdoelen en unieke verkoopargumenten van uw bedrijf als uw broekzak. Phrase een professional in deze dingen en kan erover praten. Denk na over enkele oplossingen voor de belangrijkste uitdagingen van het bedrijf.

Eerlijk gezegd, als iemand in mijn staff met een oplossing naar mij toe komt, doen ze dat ook uitblinken.

Als er niet veel speciale projecten zijn om te grijpen, kunt u uw eigen speciale undertaking ontwikkelen en pitchen door te weten welke uitdagingen u voor het bedrijf kunt oplossen. Zo leer je nieuwe vaardigheden en uitblinken omdat je de tijd hebt genomen om een ​​bedrijfsprobleem op te lossen.

4. Maak vrienden (netwerk) op andere afdelingen

Een groep professionals netwerkt om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen

Grote voorraad

Vaak liggen nieuwe vaardigheden buiten uw afdeling of gebied van invloed en verantwoordelijkheid. Denk erover na om dit te overwinnen intern netwerken.

Leer mensen kennen in andere divisies, andere kantoren en in andere groups. Wees nieuwsgierig naar hun afdeling. Leer alles wat je kunt over hun werk en hun vaardigheden. Ontdek hoe ze aan die vaardigheden zijn gekomen en kijk hoe jij daar in je vrije tijd een bijdrage kunt leveren om de vaardigheden te ontwikkelen die je wilt gebruiken om je carrière te laten groeien.

5. Vind intern de leermogelijkheden

Dat laatste vergeet ik altijd.

Veel bedrijven hebben een soort intern leersysteem. Ga met je praten voordelen staff. Ontdek welke opleidingsmogelijkheden er voor u beschikbaar zijn. Lees meer over eventuele voordelen voor collegegeldvergoedingen die u mogelijk heeft. Praat met uw HR-team over wat u wilt leren en hoe dit het bedrijf kan helpen.

Het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden hoeft niet te betekenen dat je ‘s avonds weer naar faculty moet. Soms liggen de vaardigheden waarnaar u op zoek bent, vlak voor u. Het is een kwestie van weten wat je wilt leren en manieren vinden om die vaardigheden te ontwikkelen terwijl je aan het werk bent. Als je tenslotte iets wilt bereiken carrière succesJe moet werken op uw carrière internet zo goed als u werkt in Het!

Als u moeite heeft om uw vaardigheden te ontwikkelen en uw carrière te laten groeien, kunnen wij u helpen.

Lid worden om te leren hoe u uw ware potentieel kunt ontketenen om te krijgen wat u wilt van uw werk!

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op een eerdere datum.

Van uw siteartikelen

Gerelateerde artikelen op web

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here