Home Bedrijf Verse Boeken

Verse Boeken

0
Verse Boeken


Dit bericht kan affiliatielinks bevatten, wat betekent dat ik kosteloos een kleine commissie ontvang wanneer u een aankoop doet.

Verse boeken is een boekhoudsoftware die in 2003 in Canada is opgericht. Het begon als facturatiesoftware die in de loop der jaren enorm is uitgebreid. Het is nu een dubbel boekhoudsysteem voor eenmanszaken en kleine bedrijven.

Verse boeken biedt alle basisboekhoudfuncties: facturering, rekeningen en import van bankafschriften. Er zijn te veel functies om op te noemen en een heel app-centrum met geïntegreerde opties om afspraken te boeken, projecten en tijd te beheren enz. Het is supergemakkelijk te gebruiken software program. U kunt Freshbooks 30 dagen free of charge uitproberen, inclusief alle functies, behalve vooruitbetalingen, zodat u een goed beeld krijgt van hoe gemakkelijk het te gebruiken is. Zodra uw proefperiode van 30 dagen voorbij is, moet u het plan selecteren dat het beste bij u previous. Bekijk het onderstaande prijsdiagram om te zien welke functies elk abonnement heeft.

Persbericht

FreshBooks, een cloudgebaseerde aanbieder van boekhoudsoftware, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn aanbod van factureringssoftware uitbreidt om tegemoet te komen aan de behoeften van kleine Nieuw-Zeelandse bedrijven. Dit omvat de creatie van een nieuw startersplan en concurrerende prijspakketten met unieke prijzen, vastgesteld in Nieuw-Zeelandse valuta.

“FreshBooks erkent de diepte en breedte van kleine bedrijven in Nieuw-Zeeland. We zijn verheugd om lokale eigenaren te helpen indruk te maken op hun klanten en sneller betaald te krijgen met ons concurrerende nieuwe startersplan en factureringssoftware”, aldus Dragana Ljubisavljevic, SVP Internationale Markten bij FreshBooks. “FreshBooks luistert naar de gepassioneerde eigenaren van kleine bedrijven in Nieuw-Zeeland door het voor hen gemakkelijker te maken hun facturering te digitaliseren.”

De uitbreiding in Nieuw-Zeeland komt doordat eigenaren van kleine bedrijven op zoek zijn naar factureringssoftware die intuïtief en eenvoudig te gebruiken is. FreshBooks is anders omdat het exclusief voor kleine bedrijven is gebouwd, waardoor het gemakkelijker wordt om de facturering onder controle te houden. Met het nieuwe startersplan van het bedrijf in Nieuw-Zeeland kunnen bedrijven:

  • Verstuur 2 facturen per maand naar maximaal 2 klanten

  • On-line betalingen incasseren zonder facturering

  • Volg onbeperkte uitgaven

  • Krijg betaald met creditcards by way of Stripe en PayPal

  • Krijg overal toegang tot hun account op iOS- en Android-apparaten

Alle prijspakketten worden nieuw aangeboden concurrerende tarieven:

Zoals u kunt zien, is de prijs erg goed en is er momenteel 70% korting voor 3 maanden, wat het erg goedkoop maakt om het te proberen, vooral als u web begint met ondernemen. Hoeveel klanten u heeft, bepaalt welk abonnement u nodig heeft. Met abonnementen vanaf $ 5 en 4 beschikbare abonnementen kunt u eenvoudig upgraden naar het volgende pakket naarmate uw bedrijf groeit. De software program is gemaakt voor freelancers, eenmanszaken en bedrijven met aannemers of werknemers.

Ze hebben ook een wereldwijd ondersteuningsteam dat u kunt bellen als u hulp nodig heeft. Ik weet dat dit bij sommige software program een groot probleem kan zijn en dat je gewoon echt de telefoon moet pakken en met iemand moet praten. Het ondersteuningsteam is beschikbaar van dinsdag tot en met zaterdag van 02.00 uur tot 14.00 uur NZ-tijd, omdat ze op Canadese uren werken.

Dus als u op zoek bent naar nieuwe software program of web begint, kijk dan eens Verse Boeken en kijk of een van hun plannen bij uw behoeften en price range previous.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here