Home Technologie PlayStation Plus voegt in december Powerwash Simulator toe

PlayStation Plus voegt in december Powerwash Simulator toe

0
PlayStation Plus voegt in december Powerwash Simulator toePlayStation heeft bekend gemaakt welke video games er komen De Important-laag van PS Plus in de laatste replace van december: Deze omvatten Lego 2K Drive, Powerwash Simulator en Sable. Alle drie de video games zijn vanaf vandaag te claimen op PS Plus. Spelers die een van de drie titels spelen, kunnen ook punten verzamelen in de vakantiepromotie van deze maand, genaamd Season of Play.

Cultfavoriete titel Powerwash Simulator (waarvan de titel een van de meest toepasselijke beschrijvende titels is in de annalen van gaming) is een van de drie video games. Het is een spel waarin spelers een hogedrukreiniger gebruiken om op een bevredigende manier vuil van verschillende locaties te blazen. Zoals gewoonlijk biedt PS Plus meestal minstens één op coöp gerichte titel, en in december lijkt dat Powerwash Sim te zijn, die singleplayer of met een accomplice kan worden gespeeld.

Lego 2K Drive is, zoals de naam al doet vermoeden, een racegame. Het vult de ruimte van PS Plus voor een multiplayergame voor een maand, aangezien gebruikers in lokale of on-line coöp kunnen spelen met vrienden of wie dan ook. Het biedt cross-play, wat betekent dat PS Plus-gebruikers in Bricklandia kunnen gaan rijden met gebruikers op andere consoles. De laatste sport van de maand is de openwereldverkenningsgame Sable voor één speler, die iets meer dan een jaar geleden op PlayStation werd gelanceerd.

PlayStation maakte deze week ook bekend dat het de Seizoen van spelen, een maandlange reeks promoties, wedstrijden en toernooien om de feestdagen te vieren. Het omvat een free of charge multiplayer-weekend, een kans om een ​​PS5 te winnen en verschillende toernooien in sportgames later in de maand. Spelers die een van de bovenstaande free of charge decembertitels inwisselen, verdienen ook 50 PlayStation Stars-bonuspunten als ze de video games in december spelen. Het seizoen van spelen duurt tot en met 5 januari.

Het credo van GamesBeat bij het behandelen van de game-industrie is “waar passie zaken ontmoet.” Wat betekent dit? We willen je vertellen hoe belangrijk het nieuws voor je is – niet alleen als beslisser bij een gamestudio, maar ook als fan van video games. Of je nu onze artikelen leest, naar onze podcasts luistert of onze video’s bekijkt, GamesBeat helpt je de branche te leren kennen en er met plezier mee bezig te zijn. Ontdek onze Briefings.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here