Home Huisdieren Wandelen in Joshua Tree Nationwide Park met honden

Wandelen in Joshua Tree Nationwide Park met honden

0
Wandelen in Joshua Tree Nationwide Park met honden


Ga je met je honden naar Joshua Tree Nationwide Park? Ben je bang dat je niet veel zult zien omdat huisdieren niet zijn toegestaan ​​op de paden? We hebben goed nieuws: je kunt veel samen doen in Joshua Tree!

Kleine zwarte en grijze hond die op een rots staat langs een hondvriendelijk wandelpad in Joshua Tree National Park

Er zijn er een handvol huisdiervriendelijke nationale parken in Amerika die er alles aan doen om onze harige reisgenoten welkom te heten. Maar over het algemeen is het zeldzaam om huisdiervriendelijke wandelingen in een nationaal park te vinden. In feite hebben de meeste nationale parken strikte beperkingen als het gaat om huisdieren op de paden. Dat maakt een bezoek aan Joshua Tree met honden een aangename verrassing!

Huisdierenregels in nationale parken

Op enkele uitzonderingen na vereisen de meeste nationale parken dat huisdieren zich binnen 30 meter van een verharde weg, parkeerplaats of tenting bevinden. En elke keer dat ze zich buiten uw voertuig bevinden, moeten huisdieren in een bench, in een reismand of aan de lijn worden geplaatst, niet langer dan 1,80 meter.

Als het om wandelen gaat, verbieden veel nationale parken huisdieren op alle paden. Je beleving van het park beperkt zich dus tot de wissels en uitkijkpunten langs de weg. Niet dat die opvattingen slecht zijn! Er is alleen zoveel meer te zien als je buiten de gebaande paden gaat.

LEES MEER ⇒ Amerika’s meest diervriendelijke nationale parken

Wandelen in Joshua Tree National Park met honden | GoPetFriendly.com

Joshua Tree bezoeken met honden

Voor ons bezoek controleerde ik de de web site van het park voor hun huisdierenbeleid. Zoals veel nationale parken staat Joshua Tree honden toe op de picknickplaatsen en campings. Dit omvat de verharde Oasis of Mara en Keys View Trails. Maar zoals ik had verwacht, staat Joshua Tree geen huisdieren toe op wandelpaden, in het achterland of in parkgebouwen.

Wel heb ik gemerkt dat huisdieren welkom zijn op alle onverharde wegen. Dat gaf me een sprankje hoop, omdat Joshua Tree kilometerslange onverharde wegen heeft die toegang bieden tot een grote verscheidenheid aan terreinen. En ze krijgen heel weinig autoverkeer, dus te voet verkennen is ideal!

Houd er rekening mee dat de trottoirs en trottoirs bij Joshua Tree heet genoeg worden om de pootjes van uw huisdier te verbranden. Loop tijdens de koelere delen van de dag en overweeg om iets mee te nemen honden laarzen om de voeten van uw pup te beschermen.

LEES MEER ⇒ Uw hond kan een BARK Ranger worden bij Joshua Tree!

Wandelen in Joshua Tree National Park met honden | GoPetFriendly.com
Wandelen in Joshua Tree National Park met honden | GoPetFriendly.com

Wandelen bij Joshua Tree met honden

De onverharde wegen van Joshua Tree bieden toegang tot spectaculaire landschappen en de mogelijkheid om jezelf met je huisdier onder te dompelen in het woestijnlandschap. Volgens de parkregels magazine u uw aangelijnde hond overal mee naartoe nemen waar u met uw voertuig kunt rijden. Haal dus een kaart bij het bezoekerscentrum en vraag de rangers welke wegen het beste landschap bieden en geschikt zijn voor jouw vaardigheidsniveau.

De meeste wegen in Joshua Tree hebben uittrekbare parkeerplaatsen of nabijgelegen parkeerplaatsen waar u uw wandeling kunt beginnen. Uiteraard geldt altijd de standaard etiquette van het aanlijnen en ophalen van uw honden. En vergeet niet om voldoende water mee te nemen voor u en uw huisdier. De combinatie van hoogte en woestijnlucht kan snel tot uitdroging leiden.

Sommige wegen zijn ruiger dan andere, dus kies een route die bij u previous. En hoewel de onderstaande wegen niet veel verkeer kennen, moet u alert blijven en uit de weg gaan voor voertuigen die wel passeren.

Joshua Tree Nationaal Park - Palm Springs, CA

Toegankelijk voor alle voertuigen (enkele afstanden)

 • Queen Valley Highway – 4,7 km met eenrichtingsverkeer
 • Stijgbeugeltankweg – 2,4 km
 • Odell Highway – 2,4 km
 • Geologie Tour Highway – 8,7 mijl
 • Desert Queen Mine Highway – 2 km
 • Bighorn Move Highway – 5,1 km

Toegankelijk voor voertuigen met vierwielaandrijving (enkele afstanden)

 • Wegen in het Covington-gebied – 16,9 mijl
 • Pinkham Canyon Highway – 31,2 mijl
 • Previous Dale Highway – 20,2 km
 • Geologie Tour Highway voorbij Mile 5,4 – 18 mijl
 • Black Eagle Mine Highway – 15,6 mijl
 • Berdoo Canyon Highway – 18,5 mijl
Buster en Ty in Joshua Tree National Park - Palm Springs, CA

Joshua Tree verkennen met honden

Joshua Tree is een van onze nationale parken die vrij gemakkelijk te verkennen is zonder kilometers over paden in het binnenland te hoeven wandelen. Ik kon over zijwegen rijden, of zelfs van de hoofdweg afrijden en de rotsformaties en Joshua-bomen zien die dit park beroemd maken.

We begonnen bij de zuidelijke ingang en tegen het midden van de middag waren we al ver in het noordelijke uiteinde van het park. We stopten daar om te genieten van een picknick en te kijken naar een stel bergbeklimmers die op een mooie dag van de zon genoten. Het was een leuke excursie naar een plek die ik altijd al wilde zien.

LEES MEER ⇒ 7 essentiële zaken voor woestijnwandelingen met honden

Wandelen in Joshua Tree National Park met honden | GoPetFriendly.com
Wandelen in Joshua Tree National Park met honden | GoPetFriendly.com

Rotsklimgebieden toegankelijk voor honden

Is rotsklimmen jouw ding? Of misschien zie je liever hoe de klimmers vakkundig de uitdaging aangaan. Hoe dan ook, je zult blij zijn te weten dat vier van de rotsklimgebieden binnen 30 meter van een weg, picknickplaats of tenting liggen en daarom huisdiervriendelijk zijn!

 • Belle-camping: Citadel Rock
 • Hidden Valley Campground: Veel (maar niet alle) beklimmingen liggen binnen 30 meter van een weg
 • Indian Cove-gebied: Billboard Buttress, King Otto’s Citadel, Pixie Rock en Quick Wall
 • Quail Springs-gebied: vuilnisbak

Wat je ook kiest om te doen, een reis naar Joshua Tree met honden is er een die je nooit zult vergeten!

Op zoek naar meer activiteiten in de omgeving? Bekijk de High 10 hondvriendelijke dingen om te doen in Palm Springs

Over de auteur: Mary Hone is fotograaf, kunstenaar en auteur van Verhalen uit het assortiment, een weblog over Mary’s passie voor het redden van wilde paarden. Zij en haar man, Al, ook een getalenteerde kunstenaar, reizen fulltime in een camper met hun schattige hond, Torrey.

(80.741 keer bezocht, 12 bezoeken vandaag)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here