Home Amusement Salli Richardson-Whitfield regisseert & EP Brad Ingelsby HBO-dramaserie – Deadline

Salli Richardson-Whitfield regisseert & EP Brad Ingelsby HBO-dramaserie – Deadline

0
Salli Richardson-Whitfield regisseert & EP Brad Ingelsby HBO-dramaserie – Deadline


EXCLUSIEF: Brad Ingelsby‘S komende HBO-misdaaddramaserie met in de hoofdrol Mark Ruffalo heeft zijn positie als uitvoerend producent en regisseur uitgebreid.

Salli Richardson Whitfield heeft zich bij het mission aangesloten en zal meerdere afleveringen regisseren en uitvoeren. Ze sluit zich aan bij Jeremiah Zaga, die de pilot-aflevering plus meerdere afleveringen zal regisseren en de productie zal verzorgen.

Het komt op het second dat Richardson-Whitfield er een van wordt HBO‘s go-to-regisseurs, die onlangs afleveringen hebben geregisseerd van Winnende tijd: de opkomst van de Lakers-dynastie En Het vergulde tijdperk.

Het titelloze drama speelt zich af in de arbeiderswijk buiten Philadelphia en volgt een FBI-agent die aan het hoofd staat van een Process Power om een ​​einde te maken aan een reeks drugsovervallen onder leiding van een nietsvermoedende familieman.

Merrie van Easttown bedenker Ingelsby schrijft de beperkte serie, die deel uitmaakt van zijn algemene deal met het netwerk.

De serie wordt geproduceerd in samenwerking met wiip. Ingelsby exec produceert naast Zagar, Richardson-Whitfield en Ruffalo, evenals Paul Lee en Mark Roybal voor wiip en David Crockett. Nicole Jordan-Webber en Jeremy Yaches van Public Document fungeren als co-executive producers.

Richardson-Whitfield begon haar carrière als acteur, met in de hoofdrol movies als De grote witte hype tegenover Samuel L. Jackson, Antwone Fisher tegenover Denzel Washington en naast Will Smith in Ik ben een legende en op collection zoals de langlopende Syfy-serie Eurekaevenals drie seizoenen van Stikers op Vrije vorm.

Vervolgens ging ze regisseren en regisseerde ze afleveringen van OWN’s Koningin Suikerdie van Amazon Rad van tijd, Hulu’s WraakactieAppels ZienNetflix’s Veranderde koolstofStarz’ Amerikaanse goden En Het berouw van de overlevende, Showtime’s De Chi en ABC’s Schandaal En Zwartachtig. Ze werd genomineerd voor een NAACP Award voor uitstekende regie in een dramaserie voor haar werk aan Lucas Cage, ontving een Hugo Award-nominatie voor haar werk aan Rad Des Tijds en received de TV Directing Award voor haar werk op HBO’s Het vergulde tijdperk van de African American Movie Critics Affiliation na het regisseren van vier afleveringen van het eerste seizoen van het periodedrama.

Richardson-Whitfield wordt vertegenwoordigd door Extra/Medavoy Administration, Kaplan-Stahler en Revolutionary Artists.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here