Home Voedsel Recept voor een kleine Debbie kerstboomdip

Recept voor een kleine Debbie kerstboomdip

0
Recept voor een kleine Debbie kerstboomdip


Deze web site kan affiliatielinks en advertenties bevatten, zodat we u recepten kunnen aanbieden. Lees mijn openbaarmakingsbeleid.

Een favoriete traktatie voor de feestdagen, omgezet in een romige dip om te delen! Deze Little Debbie kerstboomdip is rijk, zoet en excellent om je favoriete koekjes in te dippen.

Hartige dips krijgen veel liefde, maar het is tijd dat zoete dips in de schijnwerpers staan! Als je dol bent op deze Little Debbie-kerstboomdip, zijn hier nog een paar recepten die je volgens mij leuk zult vinden: Marshmallow-roomkaas-fruitdip, s’mores dipEn dunkaroo-dip!

Een bakje kerstboomdip omringd door diverse koekjes.

Recept voor een kleine Debbie kerstboomdip

Kleine Debbie-snackkoekjes zijn mijn schuldige plezier. Heeft iemand betrekking? Ik haal een doos uit de winkel voor mijn kinderen, maar eet ze uiteindelijk zelf op. Ik heb zelfs geprobeerd te recreëren Kosmische Brownies thuis hou ik gewoon van die klassieke smaken! Dus als de feestdagen aanbreken en de Little Debbie Christmas Tree-taarten opduiken, is dat reden voor een feestje. Begrijp me niet verkeerd, ze zijn geweldig zoals ze zijn, maar dit diprecept is zo heerlijk en moet je dit seizoen zeker proberen!

Little Debbie Christmas Tree Dip is een leuke en feestelijke manier om van deze favoriete kersttraktatie te genieten. Het recept is eenvoudig te volgen en vereist slechts een paar ingrediënten, waardoor het de perfecte aanvulling is op al uw last-minute vakantiefeestjes! De resulterende dip is rijk, romig en vol met de smaak van kerstboomcake. Het is ideal om te serveren met koekjes, pretzels of vers fruit. De perfecte zoete traktatie waar al je vrienden en familie van zullen smullen! Serveer het met al je favoriete dippers.

Ingrediënten lijst

Met slechts een handvol eenvoudige ingrediënten creëer je een rijke en romige dessertdip die excellent is om de feestvreugde te verspreiden! Little Debbie Kerstboomdip is de perfecte zoete lekkernij waar je de hele winter van kunt genieten. Metingen zijn te vinden op de receptenkaart aan het einde van het bericht.

 • Kleine Debbie kerstboomtaarten: Deze lekkere taarten zijn de ster van de dip! Ze voegen niet alleen een heerlijke smaak en textuur toe, maar voegen ook further vakantiegevoel toe aan uw desserttafel.
 • Roomkaas: Maak de roomkaas vooraf zacht voor een gladde en romige dip. Ik laat het graag op kamertemperatuur komen voordat ik het gebruik!
 • Vanille-extract: Een scheutje vanille-extract versterkt de zoetheid en de algehele smaak van de kerstboomdip.
 • Opgeklopte topping/koele zweep: Ontdooi de opgeklopte topping voordat u deze aan de dip toevoegt. Hierdoor heeft het een lichte en luchtige textuur Dus verrukkelijk!
 • Kersthagelslag (optioneel): Gebruik je favoriet vakantie hagelslag voor wat further aptitude!

Laten we een kleine Debbie kerstboomtaartdip maken:

Pak die ingrediënten en laten we alles samen mixen! Het eindresultaat is rijk, romig en absoluut onweerstaanbaar. Kleine Debbie kerstboomdip is het kerstdessert waarvan je niet wist dat je het nodig had! Heerlijk en zo eenvoudig te maken!

 1. Taarten bereiden: Snijd de kerstboomtaarten in stukjes en doe ze in een grote mengkom. Voeg vervolgens de roomkaas en het vanille-extract toe. Klop met een handmixer tot een gladde massa.
 2. Meng de opgeklopte topping: Spatel de opgeklopte topping door het roomkaasmengsel. Laat het mengsel vervolgens 5 minuten staan ​​om in het cakemengsel te absorberen. Breng over naar een serveerschaal.
 3. Voeg hagelslag toe: Werk af met rode en groene hagelslag en eventueel een further kerstboomtaart.
 4. Genieten: Serveer met various koekjes, pretzels, aardbeien of gesneden appels.
Collage van 4 foto's van de snackcakes die in stukjes worden gesneden en gemengd met de roomkaas en de opgeklopte topping.

Ideas en variaties

Deze feestelijke traktatie is niet alleen gemakkelijk te maken, maar ook eenvoudig aan te passen! Dit zijn een paar eenvoudige manieren om het uw eigen te maken. Iedereen zal iets van deze smakelijke vakantiedip willen!

 • Een alternatief voor slagroomtopping: Gebruiken echte slagroom in plaats van opgeklopte topping, klop je 1 1/2 kopje koude, zware slagroom en 3 eetlepels poedersuiker tot middelmatige stijve pieken. Gebruik zoals aangegeven op de receptenkaart.
 • Kan ik andere snackcakes gebruiken? Natuurlijk! De hoeveelheid cake die je nodig hebt, is afhankelijk van de grootte van de cake, maar streef naar ongeveer 350 gram cake in de dip.
 • Andere toppings: Probeer in plaats van hagelslag gemalen graham crackers, vanillewafeltjes, minichocoladestukjes, dierencrackers, noem maar op!

Close-up van Little Debbie Christmas Tree Dip met een peperkoekkoekje erin.

Restjes bewaren

Deze kerstboomdip kun je maximaal 1 dag voor het serveren maken. Dit geeft de truffles voldoende tijd om de opgeklopte topping te absorberen en mooi op te stijven. (Dit maakt het nog lekkerder!

 • In de koelkast: De dip is maximaal 4 dagen houdbaar in de koelkast, zolang hij afgedekt is met plasticfolie of in een afgesloten luchtdichte verpakking.

Kan kerstboomdip worden ingevroren?

Ik raad het af om deze dip in te vriezen. Opgeklopte topping doet het niet goed in de vriezer als het eenmaal is ontdooid en in een recept is gebruikt. De textuur van de dip zal niet goed uitkomen als deze bevroren is. Geniet er dus vers van of bewaar het in de koelkast als je restjes hebt!

Een peperkoekkoekje in de dip dopen.

Meer feestelijke kerstrecepten

Pin dit nu om het later terug te vinden

Speld het huge

 • Snijd de kerstboomtaarten in stukjes en doe ze in een grote kom. Voeg de roomkaas en het vanille-extract toe. Klop met een handmixer tot een gladde massa.

 • Vouw de opgeklopte topping erdoor. Laat het mengsel 5 minuten staan ​​om in het cakemengsel te absorberen. Breng over naar een serveerschaal.

 • Bestrooi met kersthagelslag en eventueel een further kerstboomtaart.

 • Serveer met various koekjes en pretzels.

Calorieën: 538kcalKoolhydraten: 64GEiwit: 8GVet: 28GVerzadigd vet: 15GMeervoudig onverzadigd vet: 3GEnkelvoudig onverzadigd vet: 8GLdl cholesterol: 31mgNatrium: 411mgPotassium: 179mgVezel: 1GSuiker: 45GVitamine A: 467IUVitamine C: 0,2mgCalcium: 180mgIjzer: 1mg

Voedingsinformatie wordt automatisch berekend en magazine dus alleen bij benadering worden gebruikt.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here