Home Amusement Meg Ryan trolt Billy Crystal tijdens de orgasmescène ‘When Harry Met Sally’ – Hollywood Life

Meg Ryan trolt Billy Crystal tijdens de orgasmescène ‘When Harry Met Sally’ – Hollywood Life

0
Meg Ryan trolt Billy Crystal tijdens de orgasmescène ‘When Harry Met Sally’ – Hollywood Life


Meg Ryan en Billy Crystal
Beeldcredits: Chris Chew/UPI/Shutterstock

Mega Ryan62, op hilarische wijze beschuldigd Billy Kristal75, om het haar “gemakkelijk” te maken om haar orgasme op het scherm te faken voor een legendarische scène uit hun romcom uit 1989, Toen Harry Sally ontmoette. “De scène kwam voor mij heel natuurlijk over, en dat heb ik echt aan Billy te danken”, zei de blonde schoonheid zondag tijdens de Kennedy Heart Honours in Washington, DC. “Ik ben eigenlijk nog nooit in de buurt geweest van iemand die het faken van een orgasme gemakkelijker maakte”, grapte ze. ‘Dus bedankt, Billy.’

Billy ontving een prijs voor levenslange artistieke prestaties naast acteur en rapper Koningin Latifahzanger Dionne Warwickpop-icoon Barry Gibben sopraanzanger Renée Fleming tijdens de ceremonie op 3 december. President Joe Biden was aanwezig bij de spraakmakende festiviteiten.

Meg Ryan en Billy Crystal
Meg Ryan en Billy Crystal in ‘When Harry Met Sally’ uit 1989. (Moviestore/Shutterstock)

Natuurlijk was Megs speelse prik een eerbetoon aan de onvergetelijke scène waarin hun personages elkaar ontmoeten in Katz’s Deli, waar Sally faket een overtuigend orgasme, met een vrouw in de buurt die grapjes maakt: “Ik zal hebben wat zij eet.” “De personages kwamen gewoon tot leven”, herinnerde Meg zich van het filmen van de scène. ‘En hem gewoon ontmoeten. Ik weet het niet. Hoe kun je niet van Billy Crystal houden?’

De Je hebt mail schoonheid stroomde verder over haar co-ster en het ‘hart’ dat hij in zijn personages giet. ‘Natuurlijk, Harry een heel breed karakter: schadelijk, ongevoelig en doodsbang voor toewijding”, zei ze over Billy’s rol in de movie. ‘Maar als je alle tekortkomingen van Harry wegneemt, heb je daaronder pure Billy. En wat hij naar al zijn personages brengt, is hart. Harry is zijn hart omdat Billy naar zijn (hart) luistert, en als zijn vrouw, Janiceweet het al meer dan 50 jaar – verliefd worden op Billy is vrij eenvoudig om te doen.

Billy sprak tijdens de viering over de influence van de geliefde movie op de rode loper. “Naarmate je verder komt en nieuwe generaties deze movie zien, voelen en steeds opnieuw bekijken op Valentijnsdag, op oudejaarsavond, wat het ook is”, vertelde hij. MENSEN op het evenement. “Weet je, mensen worden elke dag verliefd, en mensen worden elke dag verliefd. Deze movie is wat dat betreft een evergreen. Het is iets moois.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here