Home Sport Dimples Romana’s ongevraagde advies aan Kathryn Bernardo

Dimples Romana’s ongevraagde advies aan Kathryn Bernardo

0
Dimples Romana’s ongevraagde advies aan Kathryn Bernardo


Kathryn Bernardo met kuiltjes.  Afbeelding van Instagram.

Kathryn Bernardo met kuiltjes. Afbeelding van Instagram.

“Doe het stap voor stap, dag voor dag.”

Dit was wat actrice Kuiltjes Romana Ze zei dat ze het haar vriendin Kathryn Bernardo zou vertellen als deze ooit om advies zou vragen over hoe ze om moest gaan met de breuk met haar oude vriend Daniel Padilla.

Dimples zei dat ze nog maar twee weken geleden met haar heeft gegeten Kathryn en collega Kapamilya-actrice Julia Montes. Ze speelde tien jaar geleden de moeder van de twee in de dramaserie ‘Mara Clara’ en heeft sindsdien een nauwe relatie met hen onderhouden.

‘Met hen omgaan is niet nieuw. Of een van ons nu wel of niet iets moeilijks doormaakt, we zouden elkaar zien en gaan eten”, vertelde Dimples aan Inquirer Leisure tijdens het lanceringsfeest van de vakantiecollectie van haar samenwerking met een kledingmerk afgelopen 30 november in Taguig Metropolis.

Vrolijke, mooie dingen

‘Weet je waar we het over hadden? Mijn kinderen! Ze kennen mijn dochter (Callie Ahmee). Het is iets moois! Soms helpt het echt dat we, als we iets moeilijks doormaken, over iets anders praten. We praatten alle drie alleen over de gelukkige en mooie dingen in ons eigen leven, en niet over wat er met andere mensen aan de hand is”, benadrukte ze.

“Dat zeg ik ook tegen al mijn vrienden. We hebben niet het recht om onze mening te uiten over de levens van andere mensen, vooral als we dit niet in hun gezicht kunnen zeggen. Ik voel me daar echt niet op mijn gemak. Ik voel me ook niet op mijn gemak als ik vriendschap sluit met mensen die graag over andere mensen praten.”

Dimples Romana (rechts) met dochter Callie Ahmee —MARINEL CRUZ

Dimples Romana (rechts) met dochter Callie Ahmee – MARINEL CRUZ

Dimples gaf toe dat ze zich ook ongemakkelijk voelt bij het geven van advies aan mensen, “vooral als het ongevraagd is.” Ze wilde mensen er echter aan herinneren, of ze nu haar vrienden zijn of niet, dat “alles slechts tijdelijk is.”

Ze vervolgde: ‘Verdriet, geluk of woede: ze zijn allemaal tijdelijk. Als het iets goeds is, geniet er dan van. Als het tegenovergestelde het geval is, zoek dan naar iets dat je van die negatieve ervaring kunt leren en ga dan verder. Zoals ik altijd tegen mijn vrienden zeg die moeilijke tijden doormaken: doe het stap voor stap, dag voor dag. INQ


Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.


Uw abonnement is succesvol verlopen.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here