Home Sport De onwil van Zach Wilson om te spelen maakt de situatie van Jets QB nog vreemder

De onwil van Zach Wilson om te spelen maakt de situatie van Jets QB nog vreemder

0
De onwil van Zach Wilson om te spelen maakt de situatie van Jets QB nog vreemder


Een improve bij quarterback moest de Jets uit New York een donkerpaard Tremendous Bowl mededinger uit de AFC die het seizoen ingaat. In plaats daarvan heeft de gescheurde Achilles van Aaron Rodgers tijdens de eerste rit van week 1 New York op een ziek en verwrongen pad van QB-spel gestuurd dat op de een of andere manier alleen maar vreemder wordt.

De laatste keer dat we bij Zach Wilson incheckten, onze man James Dator noemde hem de derde grootste mislukking in de geschiedenis van de NFL Draft. Wilson werd immediate door de Jets op de financial institution gezet tijdens een nachtmerrieachtig optreden tegen de Buffalo rekeningen op 19 november, en in de twee wedstrijden daarna, noemde New York Tim Boyle als de nieuwe startende quarterback. Slechts één probleem: na het verliezen van zijn eerste begin was Boyle afgelopen zondag zo slecht tegen de Atlanta Falcons dat hij op de financial institution zat voor Trevor Siemian. Siemian was ook niet geweldig, en de gescoorde aanval van de Jets slaagde er niet in een landing te scoren in de nipte nederlaag.

De Jets zijn nu klaar om opnieuw een QB-switch te maken met het staff vrijwel geëlimineerd uit de AFC-playoffrace op 4-8 algemeen. Wilson is een kandidaat om opnieuw te beginnen bij QB terwijl New York zich klaarmaakt om de strijd aan te gaan Houston-Texanen in week 14. Er is maar één probleem: Wilson aarzelt naar verluidt om te spelen.

Dat is een nieuwe. Er is geen twijfel dat er een enorme druk op Wilson is uitgeoefend. Hij heeft in New York zo zwaar in de schijnwerpers gestaan, en zijn spel was zo slecht, dat er huge een deel van hem moet zijn dat het een soort bevrijding vindt om aan de zijlijn te blijven staan. Het is niet gelukt voor Wilson en de Jets, het zal niet lukken, en alle betrokkenen zijn klaar voor een verandering van omgeving.

Wilsons onwil is nu de wereld in gestuurd, en het heeft de Jets voor een volkomen weird situatie gebracht: vragen ze Wilson om zondag tegen de Texanen te starten als ze weten dat zijn hart er niet echt in zit? Van zijn kant zou Wilson naar verluidt spelen als de Jets hem zouden vragen om te starten.

Jets-hoofdcoach Robert Saleh zei ondertussen dat hij nog steeds zijn opties bespreekt. Saleh voegde er ook aan toe dat Wilson niet in het staff zou zitten als hij niet bereid was om te spelen:

Dit is een geweldige tweet over de zeer vreemde situatie tussen Wilson en de Jets:

Deze tweet is nog beter:

Zach Wilson zei tegen de Jets: “Ik had hier vandaag niet eens mogen zijn.” Hij zei tegen hen: “Ik ben hem niet.” Wat een verhaal. Degene die het veld betreedt voor de Jets bij QB tegen Houston, weet dat het vreemd en zeer teleurstellend zal zijn.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here