Home Carrière Ontsnap aan je eentonige baan: 3 manieren om te ontsnappen

Ontsnap aan je eentonige baan: 3 manieren om te ontsnappen

0
Ontsnap aan je eentonige baan: 3 manieren om te ontsnappenVandaag heb ik twee GROTE vragen voor u die de loop van uw carrière kunnen veranderen.


  1. Hoeveel jaar verwacht u nog te werken voordat u met pensioen gaat? 5? 10? 20? Meer…?
  2. Bent u zo dol op wat u doet dat u “van de reis geniet” en trots, voldaan en blij bent met het vooruitzicht de relaxation van uw carrière in uw vakgebied te blijven?

Verwant:Ontsnap aan je doodlopende baan in 3 stappenAls je maag in de knoop raakt bij de gedachte om nog veel langer in uw baan te blijven, dan is dit artikel iets voor u…

De 3 ‘verschuivingen’ in het carrièrelot

Omdat ik je drie grote ideeën ga geven… drie “verschuivingen” die u onmiddellijk kunt gaan maken, zodat u uw carrièrebestemming kunt veranderen en een pad kunt volgen waar u de relaxation van uw carrière dol op zult zijn.

Shift #1: Maak de moeilijke keuzes

Ik heb ooit een briljante therapeut en hoofdspreker horen zeggen dat ware vervulling… waar geluk… voortkomt uit het lange, langzame branden van de kaars van vervulling. Deze eenvoudige paradox van het leven is dat het maken van keuzes die onmiddellijk rendement opleveren (ook wel prompt bevrediging genoemd) op de lange termijn tot ellende leidt. Keuzes die in eerste instantie moeilijker of pijnlijker zijn, leiden tot geluk op de lange termijn. Als je web als ik bent, had ik nog nooit zo over mijn leven of carrière nagedacht voordat ik het op deze manier hoorde uitleggen. Toen ik dat eenmaal deed, ‘klikte’ het gewoon als de voor de hand liggende (maar toch moeilijk om naar te leven) waarheid. Dus als je in je carrière terecht bent gekomen omdat het goed betaalde om te beginnen, of misschien had je een stel vrienden die daar werkten en je onder druk zetten… …En nu VREES je het idee om daar nog een jaar te blijven… Denk dan eens na over wat je wilt doen. keuze die je zou moeten maken om de relaxation van je carrière plezier te hebben in wat je doet. Het zal in eerste instantie pijn doen als je de verandering doorvoert, maar het zal tot blijvende vervulling leiden.

Shift #2: Vind een missie waar je om geeft

Een van de belangrijkste redenen waarom zoveel mensen zich op het werk enorm vervelen, is dat het ze gewoon niet uitmaakt wat ze doen. Hun werk en het werk van hun organisatie maakt voor hen niets uit.

Dus, door eenvoudige logica, als je een baan zou vinden die voor jou belangrijk zou zijn bij een bedrijf dat de influence zou hebben gemaakt in de wereld waar je om geeft… of iets zou doen dat je fascineert en intrigeert… zou je veel meer geïnspireerd zijn op de werkvloer. . Wie weet phrase je zelfs opgewonden wakker om naar je werk te gaan :). Neem dus even de tijd om inspiratie op te doen.

Shift #3: Verhoog uw ‘waarde’ om uw opties te vergroten

Met de afleidingen overal ter wereld vandaag de dag zijn er een paar heel eenvoudige manieren om op te vallen en uw ‘waarde’ te vergroten werkgevers, zodat je meer deuren kunt openen (en misschien zelfs meer kunt verdienen). Het komt allemaal neer op het ontwikkelen van jezelf persoonlijk en professioneel door middel van lezen, cursussen, seminars en zelfdiscipline. Hier zijn een paar manieren om uw waarde (en uw opties) te vergroten:

  • Verbeter uw vaardigheden op het gebied van focus, organisatie en productiviteit. Als u efficiënter en productiever kunt zijn dan uw collega’s (in minder tijd), dan bent u waardevoller.
  • Verbeter uw mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. De meeste mensen zijn slechte communicatoren omdat ze zich niet realiseren dat de persoon die het gesprek controleert, wint.
  • Zorg ervoor dat u 100% van de tijd integer bent. Het aantal mensen dat precies doet wat ze zeggen te gaan doen… elke keer weer… is klein. Wees een van hen.

Dat is het! Dat zijn je drie grote ‘veranderingen in je carrièrebestemming’. Proost op het veranderen van je carrièrebestemming!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here