Home Voeding Gezinsuitstapje naar Aruba – Deel I • Kath Eats

Gezinsuitstapje naar Aruba – Deel I • Kath Eats

0
Gezinsuitstapje naar Aruba – Deel I • Kath Eats


Hier is de eerste van een paar samenvattingen van onze familiereis naar Aruba in de voorjaarsvakantie!

We hebben een geweldige familie-uitstapje naar Aruba gehad tijdens de voorjaarsvakantie!

We werden vergezeld door mijn ouders, mijn zus en haar familie voor een groot, gelukkig familie-uitje. Dit was mijn eerste internationale reis met mijn ouders sinds de middelbare faculty! Wij hopen dat we de komende jaren nog meer kunnen doen.

Familiereis naar Aruba - Deel I

Wij verbleven in de Hyatt Regency Aruba en ik heb er veel goeds over te zeggen! Wij zouden zeker teruggaan. Ik zal meer van mijn recensie-gedachten bewaren voor dieper in mijn samenvattingen.

Hyatt Regency Aruba

Reis met punten of boek met voordelen!

Mijn zus is reisadviseur en plande de hele reis voor ons! Hoewel onze familie Hyatt-punten gebruikte om onze kamer te boeken, waren hun kamers allemaal door haar geboekt en kregen ze veel extraatjes (free of charge ontbijt, free of charge drankbonnen, enz.). Als je geïnteresseerd bent om te gaan, kun je contact opnemen met haar hier!

We gebruikten punten om zowel onze vluchten als ons resort te dekken, dus het enige waar we tijdens deze reis voor betaalden was eten en activiteiten. Als u meer wilt weten over hoe wij dit doen, kunt u een kijkje nemen mijn reis-e-mailserie hier of lees dit bericht!

Familiereis naar Aruba - Deel I

Waarom Aruba?

Aruba staat al jaren op onze bucketlist en we hebben de week voor onze aankomst 100 keer naar Kokomo geluisterd. Het ligt helemaal zuidelijk in het Caribisch gebied, dicht bij Zuid-Amerika, wat betekent dat het buiten de orkaangordel ligt en het hele jaar door vrijwel good weer heeft. Ik geloof dat het een woestijnklimaat is (we hebben veel cactussen gezien) en dus valt er ook niet veel regen.

Ik zal zeggen dat het ERG HEET was! 85 graden en directe zon waren een beetje een schok voor onze winterlichamen. We smeerden tonnen zonnebrandcrème op en droegen rashguards. Ik vond het vervelend om te ‘klagen’ over de hitte, maar het was hevig!

Het resort lag op slechts 15 minuten rijden met de bus van de luchthaven, en het Hyatt ligt midden in het ontwikkelde gebied, zodat u gemakkelijk van het terrein kunt lopen om naar eating places en winkels te gaan. Als we geen kinderen hadden gehad die autostoeltjes nodig hadden, hadden we het eiland misschien wat meer met de auto verkend, dus hebben we het alleen op loopafstand gehouden. Naast dat het resort aan de stadskant beloopbaar was, was er een geweldig strandpad dat we konden gebruiken voor strandwandelingen waar nog veel meer eating places en bars waren om van te genieten. Dus de locatie van ons resort kon niet beter zijn geweest.

Reisdag

Op onze reisdag stonden we om 4 uur op en vlogen van Charlottesville naar Charlotte, waar we de neven en nichten ontmoetten! Dit maakte onze tussenstop van 4 uur zeker spannender!

luchthaven tussenstop

We hadden wat vluchtvertragingen, maar niets ergs, en we waren zo blij toen we bij het resort aankwamen!

Berk en Mazen

We gingen rechtdoor het pad naar het strand af en stopten onderweg bij de vogels!

Berk en Mazen met vogels

Prachtige, zonnige lucht!!

Familiereis naar Aruba - Deel I Familiereis naar Aruba - Deel I Aruba strandbroeders Familiereis naar Aruba - Deel I

Nadat we onze tenen in de oceaan hadden gedompeld, gingen we naar het zwembad en haalden wat afhaalmaaltijden omdat iedereen honger had. Plus enkele cocktails voor de volwassenen!

cocktail op het strand van Aruba

De kinderen mochten ‘s avonds zwemmen, wat ze geweldig vonden!

kinderavond zwemmen

Kadushi-sapbar

Na een goede nachtrust gingen we naar onze favoriete plek in het resort: Kadushi Juice Bar! Hier kregen we bijna elke ochtend smoothies. (Terwijl mijn ouders en zus/fam naar hun buffet gingen). We vonden het leuk om een ​​lichter ontbijt te hebben, en de jongens waren dol op de smoothies! Schreeuw het uit naar MARY, die de vriendelijkste van het personeel was en glimlachte, zelfs toen ze een rij van 10 mensen diep had!

Familiereis naar Aruba - Deel I

Ik kreeg een groene smoothiekom met komkommers (ik heb ze niet allemaal opgegeten!) en ik heb er pindakaas bovenop gedaan. Geweldig!

groene smoothiebowl

Strand dag

En toen brachten we het grootste deel van de dag als volgt door:

Familiereis naar Aruba - Deel I

Het water in onze baai was erg kalm en good voor kinderzwemmen.

Familiereis naar Aruba - Deel I

Lunchen bij het zwembad

De meeste dagen lunchten we in de strandbar bij het zwembad. Ik heb genoten van deze energy bowl van zwarte bonen en quinoa met ingelegde bloemkool, feta, avocado en een limoencremadressing! We dachten dat het eten in het Hyatt redelijk goed was! We hielden ook van de lokale Balashi-bieren – ik at er elke dag een van 10 ounce tijdens de lunch!

quinoa power bowl met ingelegde bloemkool

Het zwembad

Het zwembad was erg leuk (hoewel een beetje druk) met waterpartijen en zelfs een grote waterglijbaan die ik heb uitgeprobeerd! De kinderen hielden van de watervaltrappen en er was een mooi breed gebied dat ondiep was voor kleinere kinderen (met verborgen treden, dus bekijk ze duidelijk als een havik.)

Hyatt-zwembad

Hyatt Aruba-zwembad

We hielden allemaal van de zwembadbar, en veel kinderen kwamen langs om maagdelijke drankjes en smoothies te krijgen. Mazen voelde zich koel als een komkommer met zijn maagdelijke daiquiri! Ik had een middag Aperol Spritz!

swim-up bar

Fancy Dinner-avond

Onze eerste volledige dag eindigde met een uitgestelde viering van de 70e verjaardag van mama! Haar verjaardag was 20 maart, maar aangezien we niet samen waren, hebben we het samen op het eiland gevierd.

Familiereis naar Aruba - Deel I Familiereis naar Aruba - Deel I

Deze B.Draddy polo’s we hebben afgelopen zomer nog steeds de favorieten voor chique dineravonden en de golfbaan natuurlijk! Ik vind het geweldig als de jongens matchen <3

Familiereis naar Aruba - Deel I Familiereis naar Aruba - Deel I

Voor de gelegenheid lieten we de jongens speciale mocktails krijgen. Ze waren helemaal tevreden!

berk met mocktail doolhof met mocktail Familiereis naar Aruba - Deel I

Diner in Ruinas

Voor een chique dineravond gingen we naar het leuke restaurant van het Hyatt – Ruïnesgeïnspireerd door de ruïnes van de Bushiribana-goudmolen.

Hyatt ruïnes

Hyatt Ruina's 's nachts Hyatt Ruinas neven

We hebben genoten van een heerlijke maaltijd met een verscheidenheid aan zeevruchten (crimson snapper en aardappelpuree voor mij!) En enkele wijnen.

rode snapper en aardappelpuree

Toen de kinderen het zitten beu waren, bracht het personeel hen visvoer om alle prachtige vissen te voeren.

vissen voeden

En daarna sloten we de avond af met een taartje gevuld met botercrème voor mama: haar lievelingseten!

taart gevuld met botercrème voor mama

Houd ons in de gaten voor deel II en III van onze reis om ons piratenschip-snorkelavontuur te zien!

Meer reisberichten zoals deze:LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here