Home Concert America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij wanneer u langskomt. LENTEREINIGING TIJDENS DEZE LUCHTGEDRAGEN, INFECTIEUZE, BESMETTELIJKE TIJDEN

America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij wanneer u langskomt. LENTEREINIGING TIJDENS DEZE LUCHTGEDRAGEN, INFECTIEUZE, BESMETTELIJKE TIJDEN

0
America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties.  We zijn blij wanneer u langskomt. LENTEREINIGING TIJDENS DEZE LUCHTGEDRAGEN, INFECTIEUZE, BESMETTELIJKE TIJDEN


Met dank aan Pinterest

Zelfisolatie is moeilijk en. het kan voor iedereen verplicht zijn om zich overal en altijd te beschermen.

5 suggestions voor de voorjaarsschoonmaak dit jaar (door het coronavirus zit je toch thuis in quarantaine)

Door HANNAH YASHAROFF

…misschien is er meer nodig dan een lepel suiker om je te verleiden je toiletpot te schrobben. Maar deze vijf suggestions zouden ervoor moeten zorgen dat de voorjaarsschoonmaak in tijden van corona-quarantaine minder angstaanjagend en meer een fluitje van een cent wordt. Jij (en misschien ook je familie of huisgenoten) bent momenteel meer thuis dan normaal – je kunt internet zo goed iets leuks doen met al die tijd.

  1. Profiteer van het feit dat u meer tijd over heeft

Aan de slag gaan met een jaarlijks schoonmaakproject kan lastig zijn: waar start je überhaupt?

Vrees niet, mede-uitstellers. Melissa Maker, de oprichtster van de in Canada gevestigde schoonmaakdienst Clear My House en auteur van ‘Clear My House: het geheim om beter, sneller schoon te maken – en elke dag van je huis te houden’, heeft enkele suggesties over hoe je kunt opstaan ​​en in beweging kunt komen.

“We bevinden ons momenteel in de unieke positie waarin u zich geen zorgen hoeft te maken dat u alles gedaan krijgt en dat het opraakt en dat u zich bezighoudt met de andere dingen die u normaal gesproken doet”, zegt Maker. “Dit is echt een zeldzame en unieke kans om echt de tijd voor dingen te nemen en deze te verspreiden … (Voel je) bemoedigd door het feit dat je wel de tijd hebt, zodat je een aantal van die projecten kunt aanpakken die je anders zou mijden voor meer spannende dingen.”

Lees meer>>

Met dank aan PinterestLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here