Home Voeding 5 gadgets om in te slaan voor het voetbalseizoen

5 gadgets om in te slaan voor het voetbalseizoen

0
5 gadgets om in te slaan voor het voetbalseizoen


Artikelen om in te slaan voor het voetbalseizoen om het seizoen leuk en gemakkelijk te maken!

Onze 7-jarige zoon Oliver houdt van voetballen! Hij speelt twee seizoenen per jaar en mijn man Troy is de afgelopen drie seizoenen zijn coach geweest. Ze zijn er allebei dol op en ik wilde graag een aantal spullen delen die we zeker in huis hebben voordat het voetbalseizoen begint.

5 gadgets om in te slaan voor het voetbalseizoen

1. Goede schoenplaatjes en inlegzolen

Een goed paar voetbalschoenen die goed passen zijn wat mij betreft essentieel voor een goed voetbalseizoen. We hebben kinderen gezien met gewone tennisschoenen aan en de kans is groter dat ze uitglijden of niet zo snel kunnen draaien als de kinderen die schoenplaatjes dragen. Normaal gesproken kopen we de onze niet nieuw. Fb-swapgroepen zijn geweldig en we hebben de meeste van onze schoenplaatjes voor ongeveer $ 5 gekregen.

Als uw voetballer dat nodig heeft inlegzolen voor hun voetbalschoenen, die van Currex zijn een geweldige optie. Persoonlijk heb ik voetproblemen en een goed paar sport- en hardloopzolen kunnen het verschil maken.

2. Een voetbal om te oefenen

Hoewel een groot deel van Olivers voetbaltrainingen plaatsvindt tijdens geplande trainingen, vinden we het fijn om een ​​goede voetbal te hebben om thuis of op een plaatselijke college te oefenen om ons voor te bereiden op het seizoen.

3. scheenbeschermers

Scheenbeschermers zijn nodig zodat jouw kleine voetballer tijdens een coaching of wedstrijd niet tegen zijn scheenbeen wordt getrapt.

4. Een goede waterfles

Ik vind het geweldig als mijn kinderen behoorlijk grote, herbruikbare waterflessen van goede kwaliteit hebben voor hun sport. Een paar van onze favoriete merken zijn Contigo en Zak! Ontwerpen waterflessen. Ze gaan zo lang mee, zijn vaatwasmachinebestendig en morsen niet – essentieel voor kinderen.

5. Veel snacks

Na de voetbalwedstrijden heeft Oliver altijd zo’n honger en we hebben altijd een heleboel snacks in onze minivan. Ook als het jouw beurt is om snacks voor het crew mee te nemen, is het handig om een ​​aantal snacks klaar te hebben staan. Sommige go-to’s zijn goudvissen, mueslirepen, boterhammen met pindakaas en jam, enz. Hier zijn nog enkele ideeën voor eten om in te pakken voor een dagje uit.

Dit is een gesponsord bericht. Alle meningen zijn die van mij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here